• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

happy birthday to youuu happy birthday to youuu happy birthday happy birthday happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mucukkkkkkkk:)
Tesekkurler bidenemm saolll :16:
yiyelim annemmmmmmmmmmm ohhh yarasınnnnnnn:) hımm zayıflamışsın canımmmm baya nasıl verdin :)

Kiz az yedim bide spor yaptim,sporu cok yapmadim ama. Vaktinde yedim aralardada yesil cay ictim.. kirintilari biraktim cips kola gibi,ama simdi yalnizliktan kendimi kirintiya vurdum :9:

Tesekkurler bidenemm saolll :16:

Kiz az yedim bide spor yaptim,sporu cok yapmadim ama. Vaktinde yedim aralardada yesil cay ictim.. kirintilari biraktim cips kola gibi,ama simdi yalnizliktan kendimi kirintiya vurdum :9:

rica ederim yavrummmm:)
bende içiyom yeşil çay falan spor malesef zor geliyo:D çokda yemem ama düzensiz yiyorum işte ama bakma :D kilolu değilim canımmm:) sadece göbekim var azcık o gitmeli:)

Merhaba kizlar...Nasilsiniz? Ruzgargulum dogumgunun kutlu olsun tatlim gonlunden gecen ne varsa yeni yasin onu getirsin insallah...
Telden giriyorum okumakta yazmakta sikinti... Insallah hasan kazanir...

aslaaaaaaa vazgeçemem onlardan aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapamammm cipsizzzz olamam çikolatasızzzzzzzzzzzzz:) düşünemiyorum onlarsız bir hayatttt:):) işte bi tarafım yemiyo zor geliyo haha:D

:9::9::9::9::9::9:
O zaman gobekli gezmeye razi olll :4:
Merhaba kizlar...Nasilsiniz? Ruzgargulum dogumgunun kutlu olsun tatlim gonlunden gecen ne varsa yeni yasin onu getirsin insallah...
Telden giriyorum okumakta yazmakta sikinti... Insallah hasan kazanir...

Meraba tatlim hosgeldin..
Cook tesekkur ederim canimin icin sagolll... sizlerden baska kutlayanim olmadi zaten bide anacim kutladi... :5:
Evet telefon tam bir kriz nedeni :1:

Doğum günün kutlu olsun o zaman arkadaşım
Allah sana mutlu sağlıklı huzurlu imanlı yıllar versin bebeğim
Bu yeni yaşında anneliği taarsın inşallah

Doğum günün kutlu olsun o zaman arkadaşım
Allah sana mutlu sağlıklı huzurlu imanlı yıllar versin bebeğim
Bu yeni yaşında anneliği taarsın inşallah

Sagolasin canim benim,cumlemize insAllah..
Imansizliktan cok korkuyorum ben biliyo musun seytan benle ugrasiyo :18:
Kapanicam ben once Allah icin sonrada bircok sebep icin artik burama kadar geldi :14:

Dogum gunun kutlu olsun canim ALLAH SAGLİKLİ UZUN OMURLER VERSİN GONLUNE GORE VERSİN İNSALLAH(AMİN)

Esin kutlamadimi:26:

Bizimki gecen seneki dogum gunumde uyumuom die bilerek kavga cikartmis bende gittim uyudu
Sabah kalktim salona yanar doner isiktan asmis hediye paketimi ortaya koymus felan acaba oyle biseymu planladi seninki:31:

acun için konuşmalarımı kesip yalan yalnış aksettirdi demişti oyüzden sorun olmuş olabilir

Dogum gunun kutlu olsun canim ALLAH SAGLİKLİ UZUN OMURLER VERSİN GONLUNE GORE VERSİN İNSALLAH(AMİN)

Esin kutlamadimi:26:

Bizimki gecen seneki dogum gunumde uyumuom die bilerek kavga cikartmis bende gittim uyudu
Sabah kalktim salona yanar doner isiktan asmis hediye paketimi ortaya koymus felan acaba oyle biseymu planladi seninki:31:

Saol canim benim,Allah razi olsun..
Yok kutlamadi küsüz onla, yok beklemiyorum hic bisey bacim.. 1 ay once ben onun dogum gunu icin para biriktirip hediye almistim,ustelik ilk kez tek basima disari ciktim onun icin.. Korkumu yenmistim onun icin.. Ama iyilik et kotuluk bul iste o hesap

Back
X