Tesekkurler bidenemm saolllhappy birthday to youuu happy birthday to youuu happy birthday happy birthday happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mucukkkkkkkk:)
yiyelim annemmmmmmmmmmm ohhh yarasınnnnnnn:) hımm zayıflamışsın canımmmm baya nasıl verdin :)
Tesekkurler bidenemm saolll
Kiz az yedim bide spor yaptim,sporu cok yapmadim ama. Vaktinde yedim aralardada yesil cay ictim.. kirintilari biraktim cips kola gibi,ama simdi yalnizliktan kendimi kirintiya vurdum
rica ederim yavrummmm:)
bende içiyom yeşil çay falan spor malesef zor geliyoçokda yemem ama düzensiz yiyorum işte ama bakma kilolu değilim canımmm:) sadece göbekim var azcık o gitmeli:)
Mekik cekk,o zaman gider.. Bide cips le cikilotayii yemeee
aslaaaaaaa vazgeçemem onlardan aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapamammm cipsizzzz olamam çikolatasızzzzzzzzzzzzz:) düşünemiyorum onlarsız bir hayatttt:):) işte bi tarafım yemiyo zor geliyo haha
Merhaba kizlar...Nasilsiniz? Ruzgargulum dogumgunun kutlu olsun tatlim gonlunden gecen ne varsa yeni yasin onu getirsin insallah...
Telden giriyorum okumakta yazmakta sikinti... Insallah hasan kazanir...
Kimin doğum günü ayol?
Bugün ben görünmezmiyim kimse benle konuşmuyo nedenki:26:
Yine Burcu Esmersoy
Doğum günün kutlu olsun o zaman arkadaşım
Allah sana mutlu sağlıklı huzurlu imanlı yıllar versin bebeğim
Bu yeni yaşında anneliği taarsın inşallah
Kızlar çingene Merveyi hiç gösermediler sanki kız hiç yarışmalarda yokmuş gibi neden acaba
Dogum gunun kutlu olsun canim ALLAH SAGLİKLİ UZUN OMURLER VERSİN GONLUNE GORE VERSİN İNSALLAH(AMİN)
Esin kutlamadimi:26:
Bizimki gecen seneki dogum gunumde uyumuom die bilerek kavga cikartmis bende gittim uyudu
Sabah kalktim salona yanar doner isiktan asmis hediye paketimi ortaya koymus felan acaba oyle biseymu planladi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?