Survivor bitti sohbete devam

Ya ben cok inadim galiba, bilemiyorum cokmu inadimki kiz

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt:) o kadar git git git dedim sana kız bi gitmedin yahuuuuuuuu artık bunun adına inatmı denir ne denir bilemiyorummmmmmmmmmmm:) ama ben asla duramazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):)

Ben artik sevmiomm...
Benimde yok ben can degilmiyim 4 duvar arasindayim

Ben artik sevmiomm...
Benimde yok ben can degilmiyim 4 duvar arasindayim

tabi tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eminim sevmiyosundurrrr:):) sıpa seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) ahh kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napalım pinekleyelim bizde evde böyle havada sıcak zatennnnnnnnn:)

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt:) o kadar git git git dedim sana kız bi gitmedin yahuuuuuuuu artık bunun adına inatmı denir ne denir bilemiyorummmmmmmmmmmm:) ama ben asla duramazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):)
Bende duramazdimm ama artik durucamm

Esimle kavga ettik ondan

Gitmemmm aslaaaaaaaa olmazzzzz gitmiycemmmmmm

e sen inat o inat nereye kadar böyle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla komşuya gideyim derken evdeki tavuktan da olma canımmmmmmmmmmmmmmmmmm:) uydumu söz bilemiyom ama valla etme kız o kadar inatttttttt bugün gidiver bar yavrum ulen ben burda dayanamıyom size sen nasıl duruyon

Sebebini biliyosun canim anlattim ya,hem el kaldirdi hemde geri giden ben oldum kavgadan sonra belki uslubum iyi degildi yada siniri gecmeden gittim.. sinir sebebide yzugu unutmam iste.. isine geliyo demi oyle sanmalari diyo bide,ilk kez boyle yapti ve ben kendimi ilk kez yabanci hissettim,onu da.. Gittigim halde bana benle konusma defol git iceri diye bagirdi iste. Bende konusmuyom ama kolumdaki morluklari gorduya geceleri uyuyamiyo 2 gundur iyi oluyo uyuyamasin.. Morluklarda vurmasindan degil itmisti yere dustum ondan

Son düzenleme:

canım biliyorum bak haklısın zaten sen ama işte sende iyi şeyler söylememişsin ama bide üstüne öyle gidince olan olmuş çok ağırdır tabi anlıyorum seni ama işte böyle küs kalmakta uzatmakda iiyi değil yaa belki geçmiştir siniri kaç gün sürcek böyle sakinleşmesi

Senin avatar bitiriyo beni yavrum beee
Kiz biz ne zamandir etmioduk,bide el kaldirip hakaret edince ben soke oldum ilk kez duyyom

Az bi devam edimde yildonumumuze 2 hafta kaldi 13. gun barisirim yildonumun de kus olmayiz. Nasil plan ama

delisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):) deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ben olsam aslaaaaaa duramammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

delisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):) deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ben olsam aslaaaaaa duramammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aslinda biliyo musun ona karsi cokta saygili deilim bazen belkide onun sinirini de aldi ama bende boyleyim iste,madem oyle almasaydi beni
Ben de duramazdim yemin ederim ki ama artik dedim kendimi ezdirmicem

Aslinda biliyo musun ona karsi cokta saygili deilim bazen belkide onun sinirini de aldi ama bende boyleyim iste,madem oyle almasaydi beni
Ben de duramazdim yemin ederim ki ama artik dedim kendimi ezdirmicem

bak canım düşündükçe zaman geçtikçe sende kendinde olan hatalarını görebiliyorsun bak bu çok güzel bişey ama saygısızlık etmeyin birbirinize canım yaaaaaaaaaaaaa ne güzel sevginiz var bir yuvanız var saygısızlık oldumu zor olur yaaa etmeyin öyle konuş işte eşinle bende yaptım hata dedi ama yapmayalım böyle de yumuşat ne bileyim sen benden daha iyi bilirsin 2 yılını vermişsin evlisiniz ben hiç sevmem böyle küs kalınsın dargın kalınsın gerçekten çok daha üzülürüm küs olmak iyi değil ya canım ben sana kendini ezdir demiyorum ki saygınızı koruyun sadece küs olmayın aynı ev içinde küs kalınırmı canım nesiniz siz etmeyin gözünü seveyim üç günlük dünya böyle olduğunuza değermi sonra gülüp geçersiniz ama halinize ama günler sizden gtmiş olucak işte yapma kuzum benim yaaaaa ne demek kız almsaydı beni sende varmasaydın o zaman zorlamı aldı adam seni kızzz:):)

Canim yuz buluyolar hep aynisini yapiyolar hemen barismam ben sende evlenince anlarsin.. Sevgiliyken sen hemen barisiyosun da evlenince 2. dakkasi bariscanmi kiz..Hicte oyle olmuyor hak vericeksin bana..
Ama bastan kabullendi beni sonradan oyunbozanlik yapiyor,erkek milleti iste hihhh

Bazen burunlarının sürtülmesi iyidir...

evett iyidirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…