- 28 Şubat 2011
- 14.179
- 17.500
- 498
afff canim skliyor ya islerimde var banyoyu temizliycem yarin misafir gelecekkk afffffffffff![]()
Ne cok misafirin geliyo

Yardima gelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afff canim skliyor ya islerimde var banyoyu temizliycem yarin misafir gelecekkk afffffffffff![]()
yok kiz ayda yilda biNe cok misafirin geliyo
Yardima gelim![]()
yuzu cok benziyodu kiz
Ama asena hic guzel yapamadi
Var canim 6,5 yasinda
Erkek kardesimde askerde. En buyukleri benim![]()
ayy senin minik kardeşin mi var yerim ben onu....
Allah kavuştursun canım...
annen genç sanırım..![]()
annem su an 42 yasinda canim pekte genc deil36 da dogurdu kardesimi sasirmistim liseye yeni baslamistim o zamanlar
Amin cumlemizi insAllah canim,siz kac kardessiniz
maşallah gençmiş annen gülüm...
benim annem 48 yaşında 3 kardeşiz bizde ablam var 27 yaşında birde erkek kardeşim var 20 yaşında..
gülüm çabuk benim albümdeki resime bak kaldırıcam hemen...sonra söylicem kim olduğunu..![]()
kaldırıyorum artık sonra eklerim...![]()
Kiz bi isim vardi yetisemedim![]()
tamam gülüm koyuyom hemen haber ver ama baktıktan sonra![]()
Ayy kiz masaAllahh nasi seker bisey o oyleee
Tmm kaldirabilirsin
BU BENİM AŞKIMM TEYZESİ..
ABLAMIN OĞLU...ŞİMDİ Bİ TANEDE YOLDA GELİYO 7 AYLIK BUDA KIZ OLUCAK İNŞALLAH ABİSİNE BENZER..
RABBİM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN...
SANA,BANA,TİWİME,MERVEME İSTEYEN HERKESE..![]()
AY YERIM BEN ONU ALLAH BAGISLASIN KIZZ.. INSALLAH BIZEDE NASIP OLUR.. GOZLERI MASALLAH COK GUZEL NAZARLARDAN KORUSUN ALLAH...![]()
ecrin yayıncılık diye bir şey duydunuz mu ya![]()
ne oldu ki... ben duymadım..:26:
aradı bir numara kitap satmaya çalışıyor..ablacım fln diyor yılışık bir şey,3 aylarda alıp ihtiyacı olanlara verirsiniz sevaba girersiniz diyor.
Ben de numaramı nerden aldınız dedim,sizi tanıyan bazı kişilerden referans aldık diyor
Ilgilenmiyorum dedim,durdu 2 sn hahaha hohoho dedi kapadı yüzüme terbiyesizSinir oldum,bir de dini kitaplar yayınlıyor ama satış profili hiç de dine uygun değil maşallah