hamdolsun deyim tatlım iyiye gidiyorduk çünkü bi süre lekem filan olmuştu bu yüzden dinleniyordum sürekli ama dün fmf (ailevi akdeniz ateşi ) atağım geldi :18:bebeğim iyidir inşallah bende çok endişeliyim şu an biraz daha hafif ataklar iyiye gidiyoruz inşallah bi daha hiç gelmez
kızlar ben cok karısıgımm bu aralar yaa.. kımseyı üzmekten cekınmıyorum, kırıcı ve umursamaz oldum.. bır tek anneme kıyamıyorum..kıyamamda bırıcıgıme ama onun dısında kımsecıklere merhamet etmıyorum ya nıye böyle oldum kı.. yengec burcuyum merhametlıyımdır aslında..vıcdansız degılımdır ama anlayamadım :S
canımsınn ne oldu böylehadi bende ağlamaklıyım zaten gel beraber ağlayalım
kızlar ben çıkmak zorundayım
canım benim hiç kendine şaşırma ki çevrede güvenecek dost mu kaldıkızlar ben cok karısıgımm bu aralar yaa.. kımseyı üzmekten cekınmıyorum, kırıcı ve umursamaz oldum.. bır tek anneme kıyamıyorum..kıyamamda bırıcıgıme ama onun dısında kımsecıklere merhamet etmıyorum ya nıye böyle oldum kı.. yengec burcuyum merhametlıyımdır aslında..vıcdansız degılımdır ama anlayamadım :S
inşallah tatlım aminn hepimizin başta sağlığı yerinde olsun sonra herşey gönlümüzce olsun inşallahAa geçmiş olsun,inşallah hamilelik iyi geçerde bi daha problem yaşamazsın
Zor geçmez umarım hamilelik
zengin kalkışı yaptınkızlar ben çıkmak zorundayım
ahh canım benimmm canım arkadaşımm seni en iyi ben anlarımmValla basimi omzuna yaslayip aglayacagim birine ihtiyacim var
bu aralar cok duygusalim biri bisey dese agliyorum
bebek ozlemi cekiyorum korkularimla yuzlese yuzlese
canım benim hiç kendine şaşırma ki çevrede güvenecek dost mu kaldıyediğimiz darbelerden karakter değiştireceğiz artık annelerimize kıyamayız ki :26: yada gergin sitresli dönemdemisin ki
inşallah tatlım aminn hepimizin başta sağlığı yerinde olsun sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah
aynen tatlım bende bu durumdan dertliyimOf Şifa ne güzel söyledin kim kaldıki insanın güveneceği
Bişeyler paylaşabileceği,arkadan vurmaz diyebileceği dertliyim bende bu durumdan
Güvenmiyorum kimseye
siteden çıkış yapsa bile bi süre ismi altta online gibi kalıyo her üyeninMervvveeee buralardaysan ses ver
Bişeyler oldu mu ki bu aralar
Kim sinirlendirdi ki acaba seni
Bazen geliyo öyle insana herşeyi parçalayası geliyo
siteden çıkış yapsa bile bi süre ismi altta online gibi kalıyo her üyeninbence gitti de ismi kaldı öyle
kırıldıgım anlar oldu, arkadaslarıma, kardesıme, benımkıne ama öyle büyütülecek seyler degıldı.. yanı kimin problemı yokkı
ama söyle dıyım yanı mesala ben affedersınız sümüklü bı cocuk görsem gıderım sılerım burnunu ama gecenlerde cocugun bırı düstü yolda gıderken gercı ablasıydı sanırım bır cocuk daha vardı yanında ama hıc kaldırıp yardım etmeyı bırakın ıcım bıle acımadı, sastım kaldım..
yada sevgılm 20lık dısınden amelıyat olsun sadece msj attım nasılsın, gecmıs olsun gıbısınden.. hastane 10dakıka bıle uzalıkta degıl.. normalde bıraz öksürsün hemen endıse eden bırıyım..
verdiğimiz değeri haketmeyenleri gördükçe sanki merhamet duygumuz alınıyor çıkıyor içimizdenkırıldıgım anlar oldu, arkadaslarıma, kardesıme, benımkıne ama öyle büyütülecek seyler degıldı.. yanı kimin problemı yokkı
ama söyle dıyım yanı mesala ben affedersınız sümüklü bı cocuk görsem gıderım sılerım burnunu ama gecenlerde cocugun bırı düstü yolda gıderken gercı ablasıydı sanırım bır cocuk daha vardı yanında ama hıc kaldırıp yardım etmeyı bırakın ıcım bıle acımadı, sastım kaldım..
yada sevgılm 20lık dısınden amelıyatı oldu sadece msj attım nasılsın, gecmıs olsun gıbısınden.. hastane 10dakıka bıle uzalıkta degıl.. normalde bıraz öksürsün hemen endıse eden bırıyım..
Anladım sevgili editörüm
çok yanlışcanım benim ablamda yengeç cabık parlıyorsunuz kafanın dağınık olmasıyla alakalıdır fakat karşındaklerinde sana o şekilde davranabileeğinide unutma canım sana
iyi yazışmalar herşey olacağına varır sııntı etme ancak etrafındakileri kırarsın iyi geceler
çok yanlışcanım benim ablamda yengeç cabık parlıyorsunuz kafanın dağınık olmasıyla alakalıdır fakat karşındaklerinde sana o şekilde davranabileeğinide unutma canım sanakızlar ben cok karısıgımm bu aralar yaa.. kımseyı üzmekten cekınmıyorum, kırıcı ve umursamaz oldum.. bır tek anneme kıyamıyorum..kıyamamda bırıcıgıme ama onun dısında kımsecıklere merhamet etmıyorum ya nıye böyle oldum kı.. yengec burcuyum merhametlıyımdır aslında..vıcdansız degılımdır ama anlayamadım :S
tabiki tatlım bence geçici bir dönemgelip gecici bir dönem mi dersiniz :26:
aslında bır sey ıtıraf edeyım, sevgılımle ılgılenmıyorum ya fazla mesaj yagmuruna tutuyor benı.. bır ılgı bır ılgı sormayın..aslında bılerek yakmıyorum canını ama sanırım acısını cıkarak ılerıde :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?