Survivor bitti sohbete devam

ne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben

gercekten öyle, onsuz kalmaktan öyle cok korkuyorum kı ımkan olsan gögsünden basımı hıc kaldırmam..dızının dıbınden gıtmem..
evet canım her anın keyfine bak ailenle bolca vakit geçirmeye bak öncelik ailemiz olmalı

kimseler kadır kıymet bılmıyor annemm, senın gıbı hıc kımse sevmıyor annem
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

hahah play back yapar gerısı degılmı

sen nasılsın ne var ne yok bu arada editör musun gercekten
aynen tatlım annelerimizin yerini hiç bişi dolduramaz

ben bikaç gündür rahatsızdım ama iyiye gidiyorum inşallah bende pazartesi buradaki kadın doğum dr na gidicem bebeğimin durumunu merak ediyorum

evet tatlım örgü bölümünde editörüm

ne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben
Yarami destinn

Yok canim yeni bittim reglim... Allah hayirlisini versin ne diyim en guzeli odur muhakkak... Saol canim dualarin icin Allah kimseyi evlatsiz koymasin

en son kırmızılar fln dıyordun, hamıle mısın??? sanırım cocuk cok ıstıyordun? gercı cocugun varmı yokmu onuda bılmıyorum ya

Yarami destinn

Yok canim yeni bittim reglim... Allah hayirlisini versin ne diyim en guzeli odur muhakkak... Saol canim dualarin icin Allah kimseyi evlatsiz koymasin
canım benim Yüce Rabbim bizlere isyan etmeden sabrederek dualar ederek özleyerek isteyerek beklememizi ve sonunda mutlu sona ereceğimizi hissettirniş ki gerçek olacak inan bana hemde hiç ummadığın bir anda inşallah tez zamanda hayırlı-sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alacağız bu yol zorlu yol ama beklediğimize değecek bu güzel yolun mutlu sonu var inşallah dualarımız kabul olacak hepimizin bebeği vakti-saati ayrı ayrı işte sırayla özlemlerimiz son bulacak dile kolay tam 70 ay hasretle bekledim ben bebeğimi vee 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu dilerim sen Merve , Tivi , Meg ve daha bir çok arkadaşlarım tedavilere gerek kalmadan ve bir an önce hayırlısı ile nasip olsun inşallah

en son kırmızılar fln dıyordun, hamıle mısın??? sanırım cocuk cok ıstıyordun? gercı cocugun varmı yokmu onuda bılmıyorum ya
Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğim az önce yazdım 70 ay özlemle bekledim bu inatçı bebeğimi Rabbim hepimizin gönlünce versin inşallah

Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğim az önce yazdım 70 ay özlemle bekledim bu inatçı bebeğimi Rabbim hepimizin gönlünce versin inşallah

allahımm hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah, bebegın cok sanslı onu gercekten ısteyen bır annenın evladı olacak, kıymet bılen bır annesı olacak, üstüne tıtreyen..

çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallah

Şifam geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyi misin doktoruna ne zaman gideceksin?

Yok şifam yok canım uykun geldiyse git yat lütfen bebeğimize bir şey olmasın amman dikkat

Şifam geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyi misin doktoruna ne zaman gideceksin?
çok sağol Mervişim biraz daha iyiyim düne göre canım dr uma önümüzdeki cumartesi gidicem ama ben bikaç gündür atak geçirdiğim için biliyorsun ilçedeyim yol gözüm basmıyor merkeze dr uma gidemiycem bu yüzden burdaki kadın doğum dr una bi muayene olayım diyorum şansıma haftasonu tatili işte:2:

çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallah

gercekten öyle yaa allah deger veren ve gercekten ısteyenlere versın ınsallah, burda az okumuyoruz cocuktan bıktım kendıme vakıt ayıramıyorum dıyen gencecık annelerı neden cünkü kıymetını bılmıyorlar.. özlemını cekmedıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…