aynen öyle valla ben okudukça çok üzülüyorum çokgercekten öyle yaa allah deger veren ve gercekten ısteyenlere versın ınsallah, burda az okumuyoruz cocuktan bıktım kendıme vakıt ayıramıyorum dıyen gencecık annelerı neden cünkü kıymetını bılmıyorlar.. özlemını cekmedıler..
hepimizin genç kızlık hayalleri canım annelik içgüdüsü tee bekarken içimize işliyorhenüz evlı degılm ama evlılık sebebım cocuk olacakcok sevıyorumm cocukları.. yasım cok genc olmasına ragmen annelık hayallerı kurmuyor degılım
o bebegın kokusu bıle bambaska oluyor, evın kokusunu degıstırıyor o mınıcık varlık
Deme şimdi öyleeehenüz evlı degılm ama evlılık sebebım cocuk olacakcok sevıyorumm cocukları.. yasım cok genc olmasına ragmen annelık hayallerı kurmuyor degılım
o bebegın kokusu bıle bambaska oluyor, evın kokusunu degıstırıyor o mınıcık varlık
canım bende bu ataklar 12 yıldır var fakat sebebi bulunamamıştıŞİfam o ataklar nasıl oluyor mesela:26:
Evet biliyorum canım merkezde olaydın ahh
Peki bulantın felan varmı
Deme şimdi öyleee
umutsuz nefes alamayızAmann neyse kapatalım bu bebek konusunu en iyisi
evet canım bence 4-5 ay karın bölgemde olmuş olması mucize yoksa hastalığımın adı olmazdıAllahtan karın bölgende değil şifam gerçektende yoksa sürekli bebeğin için endişelenirdin
Canım ya çok zor senin için Allah yardımcın olsun hiç böyle olduğunu düşünmemiştim:26:
Sağlık ne kadar önemli valla
amin tatlım başta sağlık sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah çok sağol canım benimaminn allahımm hepımızın gönlüne göre versın..
senın ıcın gercekten cok sevındım sıfaa.. =))
vee ne konusu acalım..bırseyler acalım cünkü özledım buraları ne zamandır ugrayamıyordum
amin tatlım başta sağlık sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah çok sağol canım benimvalla ben müsade isteyeceğim malesef bende özlemiştim sohbetlerinizi ama geç saate kadar oturunca bulantım artıyorr ve uykuyada dayanamıyorum ben çıksam ayıp olmaz demi daha erken vakitte bol bol sohbetlerimiz devam etsin inşallah
hadi sizlere hoş sohbetler öpüldünüz iyi geceler
evet iştahım yoktu ataklardan dolayı ama zorladım bakalımyaa tabıkı gıt, uyku düzenını bozma, uykun ve beslenmen düzenlı olsun.. tekrar hayırlı olsun canım benım..
inşallah sırada sizlerin müjdeleri var heyecanla bol dua ile bekliyorum benAhh şifam senin için gerçekten üzüldüm şuanda yaşadıkların için
Ama ne güzel anne olacaksın inşallah
Hadi hadi sen git yat ben dedim sana zaten hakkını helal et valla tuttum seni
Çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun öpüyorum seni
Bakalım kısmetimizde varsa er yada geç olur inşallah sabırla bekliyoruz vallaevet iştahım yoktu ataklardan dolayı ama zorladım bakalım
inşallah sırada sizlerin müjdeleri var heyecanla bol dua ile bekliyorum ben
merve darısı senın basına sanırım sende cocuk ıstıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?