• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Canım benim yaaaa Allah bir an önce bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah :16:
Sen kaç yaşındasın bu arada ?

Aminn cumlemize nasip etsin Rabbim insAllah. Allah razi olsun canim. Ben 1 ay sonra 22 oluyorum :14:

Aminn cumlemize nasip etsin Rabbim insAllah. Allah razi olsun canim. Ben 1 ay sonra 22 oluyorum :14:

91 lisin sanırım bende 90 lıyım. Sende epey küçük evlenmişsin canım ya dur azcık daha erken :)
Ben 25 yaşında olmak isterdim sende bu kadar dert etme daha çoook zamanınız varmıış :38:

91 lisin sanırım bende 90 lıyım. Sende epey küçük evlenmişsin canım ya dur azcık daha erken :)
Ben 25 yaşında olmak isterdim sende bu kadar dert etme daha çoook zamanınız varmıış :38:

Yok kiz 19 da nisanlandim 6 ay sonrada evlendim :1: 90 liyim ben de :26:

Mustafa Topaloğlu Almedaya nasıl destek oluyor canım yaa :16:

Evet bir anda gelip geciyor ne oldugunu anlayamadan iste omrumuzden 1 gun daha gitti :31:
Hayat hic bir zaman bizim sandigimiz gibi tozpembe degilmis. Ve hayat gercekten cok acimasiz adaletsiz..

öyle canım..hayat acımasız,insanlar acımasız..amaaan tek stres attığım şey şu survıvorı izlemek:14:

ben geldimmmmmm :52::52::52: bu survivor neden gunluktekileri tekrar gosteriyor degisik seyler gosterse ya bize ayni seyleri izliyoruz :25:

Back
X