• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Aminn cumlemize nasip etsin Rabbim insAllah. Allah razi olsun canim. Ben 1 ay sonra 22 oluyorum :14:

91 lisin sanırım bende 90 lıyım. Sende epey küçük evlenmişsin canım ya dur azcık daha erken :)
Ben 25 yaşında olmak isterdim sende bu kadar dert etme daha çoook zamanınız varmıış :38:

91 lisin sanırım bende 90 lıyım. Sende epey küçük evlenmişsin canım ya dur azcık daha erken :)
Ben 25 yaşında olmak isterdim sende bu kadar dert etme daha çoook zamanınız varmıış :38:

Yok kiz 19 da nisanlandim 6 ay sonrada evlendim :1: 90 liyim ben de :26:

Evet bir anda gelip geciyor ne oldugunu anlayamadan iste omrumuzden 1 gun daha gitti :31:
Hayat hic bir zaman bizim sandigimiz gibi tozpembe degilmis. Ve hayat gercekten cok acimasiz adaletsiz..

öyle canım..hayat acımasız,insanlar acımasız..amaaan tek stres attığım şey şu survıvorı izlemek:14:

ben geldimmmmmm :52::52::52: bu survivor neden gunluktekileri tekrar gosteriyor degisik seyler gosterse ya bize ayni seyleri izliyoruz :25:

Back
X