• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Mustafa'yı yazdı diye almedaya kızıyolar, 3'ü bi gruplar en başından beri, şimdi nihatla almedaya bizden ayrılar, gönüllülerden birinin ismini yazmamışlar diye kızıyolar, hııh uyuz oldum ona :41: Oyunbazmış, zavallım Anılında hiç sesi çıkmıyo :36:

ama haklilar gönüllülerden o kadar kisi var:47:

İyide tweetymmm mustafa emmi hiç bişey yapmıyodu kiii, ünlüler kazanıyodu mustafa emmi yiyodu:27::27:
Hem artık adalar birleşti, bireysele döndü olay, mecbur değillerki gönüllülerden birini yazmaya :ssz::ssz:

o konuda haklisin mustafa emminin gitmesine birsey demiyorumda alp konusunda yanlis dusunuyorsun bence efendi bi cocuk orda herkes herkesin arkasindan konusuyor zaten :34:

Günaydın kızlar...Adadan mustafa Topaloğlu mu gitti...Kimler çıktı sms e

mustafa topaloğlunun gitmesine üzüldüm ama bir şekilde elenecekti
en azından cevher yarışıyor, pisi pisine elenmekten kurtuldu
hasanın annesine mesajı beni bitirdi ağla ağla cok kötü oldum
göründüğü gibi katı değil cok duygusal bir insanmış:43::5:
anılda cok tatlı yavrum hemen ağlamaya basladı
mustafa abinin almedayı,alpin nihatı sorgulaması cok sacmaydı
bakalım haftaya kim gidicek :44:

günaydın kızlar nasılsınız?
mustafa emmi gitti... :43: çok üzüldüm. çok başarılı değildi ama çok sempatikti.
1-2 hafta daha kalsa iyi olurdu. nasıl olsa gidecekti. onun yerine hayim gitseydi keşke.
kızlar cevheri tutmuş doğal olarak.

dokunulmazlık oyununda nihatın kazanmasına çok sevindim. hasanda çok komikti, devrilen şeyi aynı şekilde dizmeye çalıştı.
nihat kazansın diye dua ettim. ve iyi niyetliliğini gösterdi ödülde.
hasan'ı seçmesi çok güzel bir jestti. ama hasan onu seçmezdi eminim.
anıl'a kıyamam annesine mesaj gönderirken gözlerim doldu.
annecim hastayım senin güzel yemkelrini yerdim,
hasta olmazdım dedi koptum orda.

mustafa emminin karısı bakalım ne dırdır yapacak merak ettim. :47:

Survivorda dün akşam bir ilk yaşandı helal olsun Acuna dedim vallahi:1:
çünkü Mustafa Topaloğlu çok sms reyting alıyor diye asla elenmez demiştim Acunda elemez sonuçta adam bu programın izlenmesinden para kazanıyor tabi onla beraber yüzlerce kişi ekmek yiyor ama adama helal olsun hak yemedi
sonuçta Cevher çok başarılı bir çocuk çok seviyorum 22 yaşında ama çok olgun saygılı bir çocuk sonuna kadar yarışmayı hak ediyordu ve hakkı yenmedi çok mutlu oldum.
Mustafaya çok güldüm kendini yazanlara tek tek hesap sordu ne saçma kendide birilerini yazıyor sonuçta bu bir yarışma orada senelerce kalamayacakki , sonuçta yarışmayıda kazanamayacaktı çünkü Nihat ,Hasan , Cevher varken yarışlarda onları geçemeyecektiki.
bide Alp'e sinir olmaya başladım ne biçim insan ya insanların arkasından dedikodu yapıyor yüzlerine gülüyor
Nihatı çok kıskanıyor ama Nihatta çok kaliteli bir insan yarışmayı kazanmayı hakedenlerden
Anıla gelincede başlarda seviyordum ama Alple bir olup Nihatı hırsılıkla suçladı ve Alpin Nihatı provakite etmesine destek oldu en azından susarak destek oluyor bide ailesinin ekonomik durumu çok iyi kendisi yarışçıyımış bıraksında ihtiyacı olan birisi 500 milyarı alsın demi ama
inş Alp ve Anıl dışında bir kişi kazanır
kızlar çok yazdım okuyan herkese teşekkürler :1:

Son düzenleme:
Yarışmanın başından beri favorim Alp ve Hasan.Aksini düşünmüyorum hatta dahada destekliyorum.En azından insanlarla yüzleşiyorlar.Nihatın aklından geçenlere benim aklım ermez oldu.Anılın Alp kadar yürekli olduğunu sanmıyorum.Anıl kendi menfaatine olan bir durumda çok rahat satar Alp i.Nihat bunca zaman Alp le yüzleşmeyip neden bana dedin demeyip orda burda dedikodusunu yaptı.Alp bunu hissettiği an karşısına aldı konuştu neden diye.Final Alp e ve Hasan a yakışır... Onun dışındakilerin iyi niyetinden şüpheliyim... Ayrıca Almeda nın döneklikleride kendini aştı.En son Mustafa Topaloğlu nun ona söyledikleri karşısında verecek cevap bulamadı ya bayıldım oraya.Sende yarışmalarda başarısızsın ben senin ismini yazmadım ama sen benim ismimi iki kez yazdın dedi.Nihata gelince Alp in karşı takımı kışkırttığını düşündüğü hafta Alpler bir kere bile adını yazmadılar isteseler yazarlardı geçen hafta dokunulmazlık Hasan ın dı çünkü.Alp le Nihat anlaşamıyor olabilir ama kendi ekibinden bir kişinin adını yazmadılar.Onlar ise 2 haftadır kendi takımına çalışıyor pes... İnş. Nihatta Almeda da giderler... Nihat ın ukala sırıtışları kendini bir halt sanıp kasım kasım kasılmaları beni sinir ediyor..... Git Nihaaaaaaaattttt........

Survivorda dün akşam bir ilk yaşandı helal olsun Acuna dedim vallahi:1:
çünkü Mustafa Topaloğlu çok sms reyting alıyor diye asla elenmez demiştim Acunda elemez sonuçta adam bu programın izlenmesinden para kazanıyor tabi onla beraber yüzlerce kişi ekmek yiyor ama adama helal olsun hak yemedi
sonuçta Cevher çok başarılı bir çocuk çok seviyorum 22 yaşında ama çok olgun saygılı bir çocuk sonuna kadar yarışmayı hak ediyordu ve hakkı yenmedi çok mutlu oldum.
Mustafaya çok güldüm kendini yazanlara tek tek hesap sordu ne saçma kendide birilerini yazıyor sonuçta bu bir yarışma orada senelerce kalamayacakki , sonuçta yarışmayıda kazanamayacaktı çünkü Nihat ,Hasan , Cevher varken yarışlarda onları geçemeyecektiki.
bide Alp'e sinir olmaya başladım ne biçim insan ya insanların arkasından dedikodu yapıyor yüzlerine gülüyor
Nihatı çok kıskanıyor ama Nihatta çok kaliteli bir insan yarışmayı kazanmayı hakedenlerden
Anıla gelincede başlarda seviyordum ama Alple bir olup Nihatı hırsılıkla suçladı ve Alpin Nihatı provakite etmesine destek oldu en azından susarak destek oluyor bide ailesinin ekonomik durumu çok iyi kendisi yarışçıyımış bıraksında ihtiyacı olan birisi 500 milyarı alsın demi ama
inş Alp ve Anıl dışında bir kişi kazanır
kızlar çok yazdım okuyan herkese teşekkürler :1:

sana katılıyorum
mustafa topaloğlunun gitmesine bende çok sevindim. adam kalkış bide diyorki benim size ne zararım var, ben size ne yaptım, eee daha ne yapacan, sen kalıyosun genç ve başarılı birisi gitmek zorunda kalıyor. oyun dışında kalmak istiyorsa, acunla beraber sunuculuk yapacaksan o ayrı, ama sen yarışmacı olarak kalmak istiyosun, elinden hiçbirşey gelmiyor zaten ve gençlerin önünü kapatıyorsun. azrail seni arıyo sende survivordasın :ssz: töbe töbe...

alp'e de çok gıcık olmaya başladım, zaten tipinden belli kötü kalpli bir insan olduğu. nihatı çok kıskanıyor ve işi gücü dedikodu. bide dün akşam diyodu ki yok işte ben gönüllülere yle birşey söylemedim, onlar aramızı bozmak için oyun oynuyolar. ama nihatında cevabı güzel oldu, onlar çok iyi, kaliteli insanlar dedi, onlardan o kadar küçülmezler dedi, ki doğrusuda o zaten

benim favorim hasan, onun kazanmasını isterim. o heybetli görüntüsünün altında pamuk kapli bir insan var, ayrıyettende çok güçlü bir insan, güçlü bir yarışmacı. ikinci favorimde nihat - oda hem çok güçlü hemde efendi birine benziyor.

o kadar!

o konuda haklisin mustafa emminin gitmesine birsey demiyorumda alp konusunda yanlis dusunuyorsun bence efendi bi cocuk orda herkes herkesin arkasindan konusuyor zaten :34:

alp denizde boğulmaz çünkü tipi kayık :27:

böyle zayıf suratlı insanlardan korkuyorum ben çünkü çok zayıf insanlar kötü kalpliler :ssz:

bu arada almedada baya iki yüzlü.
hem mustafa emmiyi yazıyor hemde ayrıldıklarında ona sarılıp hüngür hüngür ağlıyor
bu ne iş :ssz:

Back
X