Survivorda dün akşam bir ilk yaşandı helal olsun Acuna dedim vallahi

çünkü Mustafa Topaloğlu çok sms reyting alıyor diye asla elenmez demiştim Acunda elemez sonuçta adam bu programın izlenmesinden para kazanıyor tabi onla beraber yüzlerce kişi ekmek yiyor ama adama helal olsun hak yemedi
sonuçta Cevher çok başarılı bir çocuk çok seviyorum 22 yaşında ama çok olgun saygılı bir çocuk sonuna kadar yarışmayı hak ediyordu ve hakkı yenmedi çok mutlu oldum.
Mustafaya çok güldüm kendini yazanlara tek tek hesap sordu ne saçma kendide birilerini yazıyor sonuçta bu bir yarışma orada senelerce kalamayacakki , sonuçta yarışmayıda kazanamayacaktı çünkü Nihat ,Hasan , Cevher varken yarışlarda onları geçemeyecektiki.
bide Alp'e sinir olmaya başladım ne biçim insan ya insanların arkasından dedikodu yapıyor yüzlerine gülüyor
Nihatı çok kıskanıyor ama Nihatta çok kaliteli bir insan yarışmayı kazanmayı hakedenlerden
Anıla gelincede başlarda seviyordum ama Alple bir olup Nihatı hırsılıkla suçladı ve Alpin Nihatı provakite etmesine destek oldu en azından susarak destek oluyor bide ailesinin ekonomik durumu çok iyi kendisi yarışçıyımış bıraksında ihtiyacı olan birisi 500 milyarı alsın demi ama
inş Alp ve Anıl dışında bir kişi kazanır
kızlar çok yazdım okuyan herkese teşekkürler