• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

adil olmadı bence bu yarışma Nihat kazandığı için demiyorum
sms olmayacaktı bu zamana kadar nasıl yarıştılar ise bugünde yarışacaklardı
ben bu sms olayını da inanmıyorum ayrıca

adil olmadı bence bu yarışma Nihat kazandığı için demiyorum
sms olmayacaktı bu zamana kadar nasıl yarıştılar ise bugünde yarışacaklardı
ben bu sms olayını da inanmıyorum ayrıca

Survivor tanerde twiterdan yazdı zaten sms olayına inanmayın diye :9:
Bence bu akşamki smsler doğrudur,ünlü adam sonuçta
Hep ünlüler kazanıyor

Son düzenleme:
bugün birşey daha öğrendim ne kadar çalışırsan çalış biraz albenin yakışıklılığın-yada güzelliğin yoksa yükselemiyorsun bunu sağolsun turkısh bayanlar bize gösterdi ya daha ne diyeyim. birde beni üzen birşeyde hayim konuşma yaparken şöyle dedi: adada herkes hergün biryerlere gezmeye gidiyordu ben kalıyordum gelince bana anlatıyorlardı hadi yemek yapalım diyordum hepsi toktu ben kendi başıma kalıyordum.. vallahi hasan ve hayime esktra birşeyler yapmalı acun yazık yani hayimi kimse ne biryere gezmeyeye nede yemeğe götürdüler çocukta çok masumdu haketmedi bunu. hasan desen açmayın bu yarayı...bakın acun hayime düenlediği bantların izlenmesiyle program yapıyo hakınıda versin bu çocuğun

yok ya inanmıyorum ben hatta onların orada hindistan cevizi yeyip
yaşadıklarına bile inanmıyorum yaşanır mı ya kemir kemir karın bile doyurmaz
yalan dolan olmuş zaten tvler milleti kandırıyorlar hep bizde izliyoruz işte gerçekmiş gibi

Benim gonlum anildan yanaydi yada hayim dedim ikiside elendi e bari nihatin bebegi var iyi oldu :31:

yok ya inanmıyorum ben hatta onların orada hindistan cevizi yeyip
yaşadıklarına bile inanmıyorum yaşanır mı ya kemir kemir karın bile doyurmaz
yalan dolan olmuş zaten tvler milleti kandırıyorlar hep bizde izliyoruz işte gerçekmiş gibi

Tv'deki herşey kurmaca zaten
Bunları üniversitedeki sinema-tv hocaları söylüyo öğrencilerine falan da

Merve yoktu acuna tepki olsun dİye gelmemis ve merveyle ilgili bi goruntude yoktu sanki hic yokmus gibi sadece dogus konusmasinda adi gecti almedayi kandirdi beni yazdilar filan diye:37:

benim orda dikkatimi çeken nihatın bebeğiydi.. yazık ya saat kaç oldu yavrum orda hoplatılıyor felan bu saate kadar orda kalması doğru değildi...

yazık ya mızlıyor felan içim gitti resmen ...

mervenin insan içine çıkmaya yüzü yok sanırım gelmemiş hanımefendi finale. ama durun bayanlar o tek üniversite mezunu babası annesi odtu lü neden böyle avam şeylere karışsın ki: bu yarışmada insanların gerçek yüzüde ortaya çıkıyopr arada sırada.. merve inanılmaz derecede çaptan düştü bu sayede.

Son düzenleme:
Son oyunda bile kazanan Hasan oldu. Yarışılsaydı eminim ki kazanan gene Hasan olacaktı şüphem yok.
Oyüzdende adil değil.

Hasan sukur bi oyun kazandi :37:Ondan once nihatin kazandigi oyunlari es gecmemek lazim son oyunu kazandi diye guclu sayilmaz tamam caliskan birisi ama nihat kadar guclu degil gerek bireysel gerek takim yarislarinda nihat ondan fazla kazanmistir :34:
Nihatci degilim ana yigidi oldur hakkini yeme demisler hasani samimi bulmuyorum:40:

mervenin insan içine çıkmaya yüzü yok sanırım gelmemiş hanımefendi finale. ama durun bayanlar o tek üniversite mezunu babası annesi odtu lü neden böyle avam şeylere karışsın ki: bu yarışmada insanların gerçek yüzüde ortaya çıkıyopr arada sırada.. merve inanılmaz derecede çaptan düştü bu sayede.

Merve gelseydi Olay cikardi bence:6:

merve katıldığı için pişmanmış bilmem ne gıcıktı zaten kolundan tutup zorla götürdüler sanki
sinsi ya BÜTÜN SİNSİLER ÖLSÜN dimi YagmurunElleri :42:

Hasan sukur bi oyun kazandi :37:Ondan once nihatin kazandigi oyunlari es gecmemek lazim son oyunu kazandi diye guclu sayilmaz tamam caliskan birisi ama nihat kadar guclu degil gerek bireysel gerek takim yarislarinda nihat ondan fazla kazanmistir :34:
Nihatci degilim ana yigidi oldur hakkini yeme demisler hasani samimi bulmuyorum:40:

Hasan şükür bir oyun mu kazandı . Gülmekten daha fazla yazamıycam sanırım :37:
Valla çok şükür ki bir oyun kazandı ne diyim ki :)

Yarışmanın başından beri Nihat'ı tutuyordum haliyle çok sevindim birinci olmasına :8:

Yalnız Acun keşke Hasan'a özel bir teşekkür etseydi, herkesin isimleri söylenirken araya sığdırmasaydı keşke öyle.
Bide Merve'yi çok merak ettim, Acun hiç bir açıklama yapmadı yok hasta veya yurtdışında gibi.
Kim bilir ne dolaplar dönüyor arka kulislerde :52:

Back
X