kızler yarışmanın çekimleri bitmiş diye bi duyum aldım varmı kulanıza gelen bişi kimin 1. olduğu hakkında. ertanı göndersinler önce sonra oğuzhan sonra aydın emin he bide kızları satan başakta var :)
evet çoktan bitmiş hatta son bölümü floryada çekilmiş ama ada gibi göstericeklermiş senaryo yanikızler yarışmanın çekimleri bitmiş diye bi duyum aldım varmı kulanıza gelen bişi kimin 1. olduğu hakkında. ertanı göndersinler önce sonra oğuzhan sonra aydın emin he bide kızları satan başakta var :)
hakan mı elendi kızlar
evet canım oğuzhanın ohhh deyişini görmeliydin
ay dün buraya yazdıklarım silinmiş o kadarda yazdıydımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
chloes güldürdün beni sırnaşık şey
Kızlar, Allah günah yazmasın:Saruboceq: ama belirtemeden geçemeyeceğim. Oğuzhan'ı gördüm mü aklıma hep kunduz adında küçük hayvancık geliyor. Saçının tarzı ve seyrek haliyle yüzü bir bütün olarak bana onu anımsatıyor.
Kızlar, Allah günah yazmasın:Saruboceq: ama belirtemeden geçemeyeceğim. Oğuzhan'ı gördüm mü aklıma hep kunduz adında küçük hayvancık geliyor. Saçının tarzı ve seyrek haliyle yüzü bir bütün olarak bana onu anımsatıyor.
selam kızlar dünkü bölüm güzeldi
seda ile ertan arasında bişeyler başladı
ilk günden tahmin etmiştim ben ya bakalım neler olacak
dünkü ödüle giderken seda da gitseydi ateş bacayı tamamen sarardı :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?