Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

aynen canım sedayıda bilerek korud acun bir süre baktı işi bitti yallah şimdide mervede dediğin gibi oyun sıkmıştı heyeam lazımdı ak sana şimdi kin intikam heyecan kaydirigubbakcemile yalnız insanların hemen kendini çok güçlü akıllı sanmalarını şaşkınlıkla izliyorum merve ne güçlü ne akıllı acunun sihirli değneği sayesinde kendini öyle sanıkaydirigubbakcemileyordu ki acun istediğin aldı merve güle güle

Bu çok hassas İhsan..
İki kızı düelloya sokarız dediklerinde niye höyttt demedi de şimdi artistlik yapıyor..?
Düelleyoya iki kız gitseydi de başak elenebilirdi..?
İhsan ve onun gibiler hayat hep bana hep bana olsun derler ve merve gibileri anlayamazlar.
gizem gitti,hakan gitti,seda gitti eee onlar elenirken çok normaldi herşey şimdi mi kötü oldu Merve..?
gerçek hayatta da böyle insanlar var ve ben böyle hep bana hep bana olan sinsilerden nefret ediyorum..

Acun,son dörde mutlaka bir kız sokar.. Merve bence kalıcı her şekilde..

ben ihsanı tutuyorum ama haklısn kaydirigubbakcemile3 başağı düelloya sokarken ihsan he diyorsu evet işte burda aptalık yapan merve son ana kadar kazık atmayacaktı şimdi hem başak gitti ( ki üste yazdım zaten gidecekti ) hemde kendi gidicek bence acun daha fazla koruyamaz onu zaten buraya kadar acunun hep onun kazandığı oyunları yapması sayesinde geldi aptallık atti kendide gidicek

Ya şimdi yarışma bitti ve son dört belli.Bunların aileleri falan biliyo ya biri çıksın yazsın şurda.Şunlar kalmış dese ne olur kıyamet mi kopar.

Ya şimdi yarışma bitti ve son dört belli.Bunların aileleri falan biliyo ya biri çıksın yazsın şurda.Şunlar kalmış dese ne olur kıyamet mi kopar.

bir ara ihsan kazandı diye bişi çıktı acun yalanladı daha final yapılmamışmış CADIARZU canım bence ciddi kural koymuşlardır söylenmemesi için ama çok merak ediyorum ya acun bu işi biliyor ben sıkılmaya başlamıştım ki yarışma heyecanlandı sempatiksalakcinni

Final Türkiyede nasıl yapılacak merak ediyorum.CADIARZU

Belki şu anda topikteki misafir kullanıcılardan birisi yarışmacılardan biridir.Misafir söyle bakalım kim kazandı.:jeyyar:

bende hatta bazen gerçekten bitti yarışmada acun belli olmasın diye türkiyede final yapılacakı uydurdu acaba diyede düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

bende hatta bazen gerçekten bitti yarışmada acun belli olmasın diye türkiyede final yapılacakı uydurdu acaba diyede düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

Onu bende düşündüm ama sanki geçen gün Oğuzhan finale kalmak istediğini söylerken Türkiyeye finalist olarak gitmenin önemli olcağını o yüzden elenmek istemediğini söylemişti.Yani yarışmacılarda bu şekilde bir formatın varlığından haberdar gibiydiler

hımm ben orayı kaçırdım ozaman doru cidden Türkiyede olucak final yani bir eleme kaldı panmadanki çekimlerde 4 kişi ile final burda değil mi bilmiyorumkismile

senaryo mu acaba bunlar çok merak ediyorum cidden..
yarışmaya heyecan katmak için yapılmış olabilir...
bunlar zaten geceleri otelde kalıyorlarmış....
adada o şekilde kalabilmelerine imkan yok...
yine de dizi gibi izliyorum maksat eğlence sırnaşık şey
bence finalin türkiyede yapılacağı da yalan CADIARZU

nerden duydunuz ? gercekcılık payı varmı ,ben gece gunduz orda kaldıklarını dusunuyordum bak sımdı tadı kactı :))

Aslansın merveeeeeee duy sesimi. :içelim:
Oh iyi oldu. Hakan, Gizem ve Seda'nın intikamını aldı, merve kardes.
Sinsi basak defoldu gitti.
Hem guzel, hem zeki kız. Aferim.

vereliniortak

ihsan aslında neden diğer grup arkdadaslarına hesap sormuyor herkes başak yazdı hani nerde grup noldu _? tabi hesap sorsa ihsan gider bence ihsana kazık atsın hepsi ihsanı elesinler dokunulmazlığı almazsa tabi

ihsan aslında neden diğer grup arkdadaslarına hesap sormuyor herkes başak yazdı hani nerde grup noldu _? tabi hesap sorsa ihsan gider bence ihsana kazık atsın hepsi ihsanı elesinler dokunulmazlığı almazsa tabi

akılları varsa öyle yaparlar zaten, grup falan yok, bu bireysel bi yarışma, grup varsa kim kazarsa kazansın parayı bölüşcez desinlerde ve gerçekten bölüşsünlerde göreyim ben onları, o zaman helal olsun gerçekten abi kardeşmişler derim
ihsan şuan adadaki en güçlü yarışmacı, biraz kafaları çalışıyosa merveyle uğraşmayı bırakıp ihsanı elemeleri gerekir
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…