Ertana çok gülüyorum ben ya, tam dönek bi öyle bi böyle,
kim kazanıyorsa oraya damlıyor ona yanaşıyor :mymeka:
Oğuzhan'da hala orda ya inanamıyorum sempatiksalakcinni
Ertana çok gülüyorum ben ya, tam dönek bi öyle bi böyle,
kim kazanıyorsa oraya damlıyor ona yanaşıyor :mymeka:
Oğuzhan'da hala orda ya inanamıyorum sempatiksalakcinni
walla ya zıpkın gibi gençler gitti..millet birbirini yemekle meşgul ,Oğuzhan aradan sıyrılıp 500 ü aldığında kendilerine gelicekler herlade ..aa bu hala burdamıydı diye kaydirigubbakcemile
bence ihsan gerçek hayatta silik bi tipti, adaya gelince, ben ne oldum la, oldusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
500 ü alırsa nasıl hooohlar ama:roflol:
walla ya zıpkın gibi gençler gitti..millet birbirini yemekle meşgul ,Oğuzhan aradan sıyrılıp 500 ü aldığında kendilerine gelicekler herlade ..aa bu hala burdamıydı diye kaydirigubbakcemile
ertan herkesin sevdiği bi karaktermiş, ihsan öyle diyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
500 ü alırsa nasıl hooohlar ama:roflol:
Demet Akalın'ın spor hocasıymış akannehir
Oğuzhan amca 500 alıp derinn bi hohlarsa diğerleride ne olur bilemem işte :roflol::roflol::roflol:
kal gelir zavallılara :)))))))
Yaa aynen akşam öldüm sinirden. İnsanda biraz utanma olur. Merve açıklama sda yaptı beni Seda ile karşılaştırmayın dedim hepsine dedi. Noldu Başak kendini geçen hafta kullandırıp Merve'yi harcarken bu hafta ah canım mı demeliydi Merve. İkiyüzlülük yapmadı işte. Neymiş onu demiş bunu demiş neden İhsan'ı söylemiş. Kız son anda fikrimi değiştirebilirim dedi. Ayrıca size verilmiş sözü mü var? nedir bu yaa. Hakkaten sanki ada İhsan'ın.
ertanla aydına sinsi denemez, sinsilik gizlice yürütülen bişeydir, bunlar öyle değil,
artık bunların apaçık ikiyüzlülüklerinden baygınlık geldi, aynaya nasıl bakıyorlar acaba
videoda ihsan nefret naraları atarken, merve ellerinden gelse beni boğacaklar bu ne hırs demekte
haklıda sanki kalanlar parayı kırışcak, o parayı biriniz kazancak ve kim kazanırsa kazansın yüzük kardeşine koklatmıcak
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ihsan sanırım kendini lost'taki jackop sanıo..
:roflol::roflol::roflol:
ama artık mervenin kara dumanı olcak
var mısın yok musun da birbirlerine kırmızı açınca üzülenler hatta ağlayanlar düşman olmuş adada. demek ki para insanı bu kadar değiştirebilio. o yüzden hepsi bana çok itici gelio. çok riyakarlar... acun bu yarışmaya onlarla başlayarak hata yaptı bence.. hem insanlar bu yüzlerden sıkıldı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?