Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Ertana çok gülüyorum ben ya, tam dönek bi öyle bi böyle,
kim kazanıyorsa oraya damlıyor ona yanaşıyor :mymeka:

Oğuzhan'da hala orda ya inanamıyorum sempatiksalakcinni

walla ya zıpkın gibi gençler gitti..millet birbirini yemekle meşgul ,Oğuzhan aradan sıyrılıp 500 ü aldığında kendilerine gelicekler herlade ..aa bu hala burdamıydı diye kaydirigubbakcemile

Ertana çok gülüyorum ben ya, tam dönek bi öyle bi böyle,
kim kazanıyorsa oraya damlıyor ona yanaşıyor :mymeka:

Oğuzhan'da hala orda ya inanamıyorum sempatiksalakcinni

ertan herkesin sevdiği bi karaktermiş, ihsan öyle diyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

walla ya zıpkın gibi gençler gitti..millet birbirini yemekle meşgul ,Oğuzhan aradan sıyrılıp 500 ü aldığında kendilerine gelicekler herlade ..aa bu hala burdamıydı diye kaydirigubbakcemile

500 ü alırsa nasıl hooohlar ama:roflol:

Oğuzhanın bitek yaptığı şey var,
konseyde kıl payı adada kalmaya hak kazandığında bir ooohh demesi var ya,
tüm yarışlara bedel :roflol:

ertan herkesin sevdiği bi karaktermiş, ihsan öyle diyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Onu duyduğumda bir yerlerimle gülmediğim kalmıştı oda oldu :roflol:

500 ü alırsa nasıl hooohlar ama:roflol:

:roflol:

Demet Akalın'ın spor hocasıymış akannehir

akannehir

Oğuzhan amca 500 alıp derinn bi hohlarsa diğerleride ne olur bilemem işte :roflol::roflol::roflol:

kal gelir zavallılara :)))))))

kaydirigubbakcemile3

acun kesinlikle işi biliyor 1 kız dört erkeğe karşı ( Pazartesi yayınlanacak bölümün tanıtımında böyle diyor) vay beee ver gazı acun herşey senin elinde zaten belli :umursamaz:

HERKESE KARŞI TEK BAŞINA

Survivor'da verdiği mücadeleyle dikkat çeken Merve, binlerce fanatik hayran kazandı

Ekranların sevilen yarışma programlarından ‘Survivor Kızlar Erkekler’de ilginç bir mücadele sergileniyor. Tek başına İhsan, Aydın, Oğuzhan, Ertan ve Başak’a karşı yarışan Merve Oflaz, son yarışmada birinci olup karşı grubun güçlü isimleri İhsan ve Başak’ı düelloya gönderdi. Yarışma başladığı andan itibaren grup kurup istediğini gönderen diğer yarışmacılara karşı tek başına mücadele eden Merve, bir anda televizyon fenomeni oldu. 27 yaşındaki spor akademisi mezunu Merve, tek başına yaptığı bu mücadeleyle binlerce fanatik hayran kazandı. Oflaz’a internetten evlilik teklifi edenler bile var.

Merve için internette yapılan yorumlar: *** Bir ada dolusu erkek geçinen maldan daha delikanlı bir kız.

*** Böyle karım olsun 500 bin lira borcum olsun...

*** Aşığınım yanında olamasam da.

*** Spiderman gibi kız; yapışıyor, düşmüyor... Anam bi’ karaltı geçti.

*** Aklı başında bir erkeğin, bir kadında arayacağı özelliklerin hepsine sahip... Allah yolunu açık etsin. Kıl, tüy tiplerin arasında ışıl ışıl duruyor.

*** Evlen benimle Merveeee.

*** Bu akşamla beraber gözümde fena halde büyümüştür kendisi. O kadar erkek arasından oraya kadar gelmek kolay olmasa gerek diyor ve bir erkek olarak yarışmayı kazanmasını canı gönülden diliyorum.

kaynak: ht magazin

uğur vardıya birinci sonradan ünlü oldu arka sokaklarda oynadı falan merveninde geleceyi parlak galiba

var mısın yok musun da birbirlerine kırmızı açınca üzülenler hatta ağlayanlar düşman olmuş adada. demek ki para insanı bu kadar değiştirebilio. o yüzden hepsi bana çok itici gelio. çok riyakarlar... acun bu yarışmaya onlarla başlayarak hata yaptı bence.. hem insanlar bu yüzlerden sıkıldı artık..

ihsan sanırım kendini lost'taki jackop sanıo..

allahtan adada ayna yok da iğrençlikleriyle yüzleşmk zorunda kalmıolar. ama aynada kendinden utanacak kişi zaten bu kadar düşmez...

ben sinir olmuştum zaten bunları yarışmada görünce izlemedim önce sonra baktım acun müthiş taktikleri ile yarışmaya renk katmaya başladı izlemeye başladımkaydirigubbakcemile3 bu arada oguzhan bu seferde elenmeyecek gibi geldi bana hadi hoh hoh oguzhan kim tutar seni yata yata kazan şu yarışmayı:lepi:

yarışmanın finali türkyede olcak diye duymuştum
izlediğimiz bölümler çoktan çekildi diye söylentiler var benimde kafa karıştı walla

bu ihsan hakikaten manyakkk ada bunun beyin hücrelerini öldürmüş diyorki beni en hassas olduğum kişinin karşısında düelloya çıkardı madem öyle ihsan bey bu kadar ince fikirlisin hakanın sevgilisi GİZEMİ NİYE ELEDİN? onlar birde sevgiliydi sizin gibi naptıkalrı belli olmayan saçma sapan şeyler yapmıyorlardı başak mıdır nedir ona çok iyi oldu erkeklere yakın olmak için arkadaşlarını satan o zaten uyuz sinsi ohh iyi oldu oğuzhanada uyuz oluyorum avare avare dolşaıyor ortalarda bi işe yaramadan hala orda valla hayret bişey yani en gıcık olduğum ise aydın ve ertan nasıl ikiyüzlüler ya inşallah birbirlerine girerler adayı katıp karıştırdılar

arkadaşlar bir sözlükte yazarım,ve ne kadar doğru bilmiyorum ama yarışmayı ertanın kazandığına ve bursa mudanyadan bir ev aldığına dair bir şeyler okudum.bir yazarın yakını söylemiş,ertan survivordan kazandığı parayla aldığını söylemiş falan.yok artık yabilmiyorumkismile

başak abilerim abilerim diye geziniyordu etrafta sonra ne oldu düelloya kalınca kullanıldığımı anladım dedi..biraz geç oldu tabi algılaması sinir oluyordum zaten başaka sessiz gibi görünüyordu ama oda adadaki herkez gibi ikiyüzlü davranıyordu...ihsanada şaştım ukala merveyle sedayı karşı karşıya getirirken bişey yok ama söz konusu kendisi ve aralarında ne olduğu halen belli olmayan başak karşı karşıya gelince bunu hiç beklemiyordum merve korksun bundan sonra benden tarzı tehditvari konuşmalar..
umarım merve kazanır tek hakeden o bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…