Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bu kadar çirkinlikleri gördükden sonra var mısın yok musun daki canımlı cicimli halleri
pek bir komik geliyor sempatiksalakcinni tabi kendi çıkarın içinde ıssız adada yalancı,iki yüzlü
olmak gerekiyor ya öğrenmiş olduk bu aydın ve ertan için geçerli...ihsan şimdiye kadar sinsice milleti
ayarttı ..ama artık oda saldırganlaşır .

merveyi parmağında oynattığını sandı başak, ama sonra öyle olmadığını acı bi şekilde anladı:hulya:

umarım yarışmayı merve kazanır,ihsanın da içinden canavar çıktığını gördük.akıllı uslu bir adam sanıyordum.oğuzhan kazayla son ikiye falan kalacak zaten görünen o ki.aydın bu hafta gider.ertanın ağzından da grup lafı hiç düşmüyor,başka da bi işe yaradığı yok.o adada birinciliği tek hakeden isim merve.ayrıca ihsanla başak ı karşı karşıya getirmesi çok eğlenceliydi:roflol:

Ada kurallarını Merve'ye öğreten yine adadakilerdir şimdi hiç bozulmasınlar..İhsanında dediği gibi bu parayı bir kişi alacaksa İhsan nasıl akıl oyunları yapıyorsa Merve'de kendi dümenine bakacaktır, hem ortada bariz bir durum var onlar 4 kişi Merve tek..helal olsun kıza!!

ben ihsancıyım valla delikafadulden sonuna kadarda ihsan :lepi: ama ihsan olmazsa millet birbirini yerken hohlaya hohlaya oguzhan kazanırsada hiç şaşırmamm :roflol: anammmm ne gülerim yaaa:roflol::roflol::roflol:

ben ihsancıyım valla delikafadulden sonuna kadarda ihsan :lepi: ama ihsan olmazsa millet birbirini yerken hohlaya hohlaya oguzhan kazanırsada hiç şaşırmamm :roflol: anammmm ne gülerim yaaa:roflol::roflol::roflol:

"Kaşına kaşına geçtim ocak başına" der sonrada :roflol::roflol::roflol:

Tay gibi bacakların var dedi ya Merve'ye koptum orda, dönüşte karısından yiyecek dayağı:roflol::roflol:

ya o oğuzhan nasıl kaldı bu kadar çok şaşıyrum.ben ilk haftalardan gider derken adam ilk 5 kaldııı..şansı varmış başka hiç bişey değil.kaç defa kıl payı döndü elenmekten.yetersiz oydan hep kaldı ordaa..geçimsiz huysuz ve çok kıskanç..var mısın yok musun yarışmasnda da sevmezdim onu.boş boş konuşur 2 lafı bir araya getremezdi halen de öyle..
başak'ı masum sıfatyla çok yanlış tanımışız bunu da burda gördük..aydın ertan kılın önde gidenleri.yalancı ve satıcı..
kesinlikle merve olmalı 1.
Allah yardımcısı olsun.Eylülde finali iple çekiyorum..Türkiyede çekilicekmiş nerde olucak bileniniz var mı kızlar?? CADIARZU

Tay gibi bacakların var dedi ya Merve'ye koptum orda, dönüşte karısından yiyecek dayağı:roflol::roflol:

Merve kendisini yazmasın diye ne söyleyeceğini şaşırdı adam.
Dönünce evde bir kıyamet kopmuştur zaten..

çüüşşş diyesim varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

neyse artık hespi çok rahattır, merveye yalakalık yapmak zorunda kalmıcaklar artık 1 e 4:hulya:

bence bu hafta yine mervenin kazanabileceği tarzda bir oyun çıkacak ya da düelloda , o yüzden merve kalıcak , finale bir kız sokar acun , bu hafta oğuzhan ya da aydın gider bence.
Aydın da ıslanınca kedi'ye benziyor :roflol:

biz grubuz deyip duruyorlar ama Merve İhsan dediği anda Ertan'ın ve Aydın'ın yüzünde güller açtı, çok sevindiler hiç beklemiyorlardı.
Hiçbiri Merve gibi cesur olamadı olamaz da.
Merve giderse (ki gitmesini hiç istemem bence kazanmayı o hakediyor) hepsi birbirine düşecek.
Bu hafta Merve'ye çok fazla baskı yapacaklar aç bile bırakabilirler.
Umarım Merve dayanabilir.

güller açar tabii, ihsan onlar için en kuvvetli rakip 500 bin yolunda..
tabii sonra gene aman ihsanım canım kardeşim, sana bunu nasıl yapar moduna geçtiler ayrı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güller açar tabii, ihsan onlar için en kuvvetli rakip 500 bin yolunda..
tabii sonra gene aman ihsanım canım kardeşim, sana bunu nasıl yapar moduna geçtiler ayrı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Tabii ki hepsi ikiyüzlü...
Milyonlarca insanın onları izlediğini bilerek bu kadar ikiyüzlü davranıp normal hayatlarına nasıl devam edecekler, insanların yüzüne nasıl bakacaklar?
Merak ediyorum açıkçası..

merve çok iyi yaptı bence.yarışmayı kazanmayı tek hakeden kişi o orda.ertan da aydın da ikiyüzlüler.
geçen gün annemle pazarda aydını gördük.her hafta burda.o çirkin sakallarını kesmişti bu hafta.yabanlıktan çıkmıştı biraz:)

ihsanla başakın arasında bişeymi vardı kızlar hakanla gizem karşı karşıya olsa bu kadar tepki verirdi bence başakta giderken mıy mıy merve için beni uyarmışlardı dedi gitti

bence ihsanla başak arasında birşeyler var fark edilmcek gibi değildi yani ama iyi oldu başakın gitmesi sevimsiz şeyyy

İşte Allahın parmağı yok ki gözüne soksun, hayatta kimseyi kınamayacaksın, böyle gelir alnına yapışır.
Burası aşk adası değil deyip duruyordu İhsan efendi, noldu, kalktı Başağa aşık oldu, Hakanın yaşadıklarının aynısını yaşadı.
Bu da ona ders olsun hayatta diyecem ama içini kaplayan kinden arınmadıkça anlayabileceğini sanmıyorum.

bence ihsan gerçek hayatta silik bi tipti, adaya gelince, ben ne oldum la, oldusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ertana çok gülüyorum ben ya, tam dönek bi öyle bi böyle,
kim kazanıyorsa oraya damlıyor ona yanaşıyor :mymeka:

Oğuzhan'da hala orda ya inanamıyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…