ihsanın merveye düşman kesilip onu resmen tehdit etmesi okadar ayıptıki ona hiç yakıştıramadım
seda ile merveyi başağın yüksek katkılarıyla birbirlerine kırdırmaya çalışırlarken gayet iyiydi kimse iki yüzlü değildi mervenin yaptığımı ayıptı.çok güzel çok stratejik çok mantıklı bir seçim yaptı merve.
asıl iki yüzlü davranan başaktı.gider ayak söylediği sözler de bunu gösterdi.başak onu son 4 e sokmak zorunda değil o grubunu seçmişti ki o seçtiği grup onu yolladı oylarıyla.madem merveye bu kadar güveniyordu zamanında yanında olsaydı
ben ihsancıyım valla delikafadulden sonuna kadarda ihsan :lepi: ama ihsan olmazsa millet birbirini yerken hohlaya hohlaya oguzhan kazanırsada hiç şaşırmamm :roflol: anammmm ne gülerim yaaa:roflol::roflol::roflol:
"Kaşına kaşına geçtim ocak başına" der sonrada :roflol::roflol::roflol:
Tay gibi bacakların var dedi ya Merve'ye koptum orda, dönüşte karısından yiyecek dayağı:roflol::roflol:
"Kaşına kaşına geçtim ocak başına" der sonrada :roflol::roflol::roflol:
Tay gibi bacakların var dedi ya Merve'ye koptum orda, dönüşte karısından yiyecek dayağı:roflol::roflol:
biz grubuz deyip duruyorlar ama Merve İhsan dediği anda Ertan'ın ve Aydın'ın yüzünde güller açtı, çok sevindiler hiç beklemiyorlardı.
Hiçbiri Merve gibi cesur olamadı olamaz da.
Merve giderse (ki gitmesini hiç istemem bence kazanmayı o hakediyor) hepsi birbirine düşecek.
Bu hafta Merve'ye çok fazla baskı yapacaklar aç bile bırakabilirler.
Umarım Merve dayanabilir.
güller açar tabii, ihsan onlar için en kuvvetli rakip 500 bin yolunda..
tabii sonra gene aman ihsanım canım kardeşim, sana bunu nasıl yapar moduna geçtiler ayrısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
İşte Allahın parmağı yok ki gözüne soksun, hayatta kimseyi kınamayacaksın, böyle gelir alnına yapışır.
Burası aşk adası değil deyip duruyordu İhsan efendi, noldu, kalktı Başağa aşık oldu, Hakanın yaşadıklarının aynısını yaşadı.
Bu da ona ders olsun hayatta diyecem ama içini kaplayan kinden arınmadıkça anlayabileceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?