Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Aynen katılıyorum,bir hassas İhsan varmış o adada..en hassas olduğu kişi, ne oldu da bu kadar hassas oldun? ada dışında ki hayatta samimi miydin..yoksa sevgilin miydi(Ha sevgilim dersen ona da diyecek laflar var ama onu artık kumlara ismini yazdığın kişi söylesin)..ya da canciğer arkadaşın mıydı?..hem şu var Merve'nin senden daha fazla hassas olmak için sebebi var o bunları yaparken sizin tarafınızdan neredeyse linç edilecek seni bu kadar insan yapan nede böyle konuşuyorsun diye sorarlar adama..

:)))) İşte o zaman çok gülerim..İhsan'ın en hassas olduğu diğer kişi çok sevinir eminim :)))

ertan kazanırsa çok üzülürüm ..o hiç haketmiyo..yarışlarda hep sona kalır oyun alamaz adada yaptıgı dedikodu ve yalakalıklarla kalır kalırsa...zaten hakan demişti bu yarışmayı türlü oyunlar çeviren kazanır strateji yarışması bu demişti gerçekten öyle..

ya ben ihsani seviyorum onun kazanmasini istiyorum

bende ihsancılar toplaşınnnnnnnnnn:lepi::lepi: herkesin düşünce yapısı o kadar farklı ki ben ihsanı kesinlikle çok dürüst ve karakterli buluyorum kimseye yalaklık yapmadı dediğiniden dönmedi çok konuşmadı kimseyede yamuk yapmadı :lepi: merveyi son yaptığı sinsilik olmasa seviyordum ama artık :umursamaz:

Hanım hanım bana bak Merve kime sinsilik yapmış.:roflol::roflol:
4 M-adam kızı çiğ çiğ yiyecekler neredeyse.sempatiksalakcinni

Dördünü toplasan 1 adam etmez.Ama madam edebilir.sırnaşık şeysırnaşık şey
Ertan ve Aydın hele riyakar herifler...:mymeka:

Son düzenleme:

:)))))))) koptum ya süpersin :))) ya dikkat ettim erkeklerden en enteresan tipler kaldı sona :roflol:

biri çok hassas,biri hohlamaya bayılıyor,biri çok geveze ertan'ı kapsayan bir kelime daha bulunamadı :roflol:

hani eskiden bu tür yarışmalarda sonlara doğru bir kural olurdu elenenlerden biri geri dönerdi yarışmaya :)) şu an kim dönse adaya bomba etkisi yapar sizce?

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3madam etmezler ha hahaha
ya aydini ertani at cope ihsan cok karizma yaaaa birazda rahatsiz yoksa merveyi cig cig yerdi alimallahbayanssulusmile

başak diyo ya hain beni sırtımdan bıçakladı, mervede cevabını güzel verdi,
kızlar adasından kızlar grubu olarak beraber geldik ama başak buraya gelince hemen abilerinin tarafına geçti, çünkü ona göre mantıklı olan buydu kim hain şimdi diye, çok doğru

aydında ne uyuz ya, hem başağın adını yazdı, şimdide, merveyle karşıkarşıya gelirsem paramparça etcem onu diyo ya

aynı şekilde ertandada merveyi mahfetçez diye beylik laflar

valla bu aydınla ertanın ailesine, komşularına acıyorum yani...

ertanın kazandığını hiç zannetmiyorum, hoş kazansa bile hangi yarışma tarihinde ödülü bu kadar çabuk vermişlerde ev almış ertana.s

ihsancı arkadaşlara söylüyorum:1ninca:

bizim burada ihsana yüklenmemizin nedeni onun herkesi efendi gibi görünürken şaşırtmış olmasıdır."diğerleri daha iyi o adanın en kötüsü" demiyoruz. lmaz: ertan gibi yalancı, avantacı bir insanı konuşmaya bile gerek yok. onu herkes anladı zaten:umursamaz:

asıl mesele şimdiye kadar iyi insan taklidi yapıp ,daha önce kendisinin yaptığı şey (çift olanları eleyelim taktiği) kendisine uygulandığında, yüzündeki maskesi düşen, bir bayan için "nefret ediyorum" diyebilen sözde centilmen ihsandır.

hayır arkadaşım tartışma filan yok, herkes istediğini düşünmekte özgür tabi ki

ben yalnızca ihsanı desteklememe nedenlerimi açıklıyorum
a.s

ertan herkese karşı aynı tavrı takınıo zaten. elicez seni şöle yapıcaz böle yapıcaz. sanki adanın ağası... bi de bi gruptur gidio grubumuz ne derse o olur falan. bu yarışma artık bireysele döndü ve ödülü bi kişi alıcak hala hangi gruptan söz ediolar anlamış deilim. sanki kurtlar vadisindeki kurtlar konseyi toplanıo da karar alıolar. ayrıca başak da o grubun içindeydi hani noldu grup harcadı onu sora da kullanıldım dedi.ertan ne sanıo onun adını yazmıcaklar mı zamanı gelince o da kullanıldımı anladım dicek hbri yok...

İhsan çok akıllı şimdi dokunulmazlık alırsa yapacağı şu, Merve'yi yazdırıp karşısına da Aydını çıkaracak çünkü oğuzhan ve ertan çok güçsüz onları hap yapıp yutar ihsan. Ama Aydın güçlü az çok birşeyler kazanıyor. Merveye zaten sinir oluyor bir de güçlü en azından denge oyunlarında. Neyse Aydın'ı söylediğinde de zaten gurup yerle bir olacak ya Aydın gidecek ya Merve İhsan'da son oyunda diğerlerini eleyip alacak ödülü. Çok akıllı çoook hala aymadı Aydın, Oğuzhan ve ertan üçlüsü...
Ama Merve alırsa dokunulmazlığı, İhsan yalakalarına Aydını yazdırırsa karşısına da merve İhsanı söyler... En azından İhsanın da gitme şansı olur. Ama Oğuzhanı yazarlarsa Merve kimi söylerse söylesin Oğuzhan gider. Grup murup da kalmaz... Aydın alırsa dokunulmazlığı, grup merveyi yazar aydın da İhsanı söylerse o güçlü diye yine işte o zaman görün çekişmeyi hele bir de denge oyunu olursa Merve napar eder İhsanı eler

acun napar eder mervenin kazancağı bi düello hazırlar. adadaki en güçlü iki isim ihsan ve merve. dierleri fos.. hem adadaki tek kız merve ki bu da raiting demek. merve bu hafta gitmez.

bu akşam neler olcak çok merak ediyorum...hepsi merveyi mahvetmeye çalışcak...
tanıtımlarda merve canla başla kazanmaya çalışıyordu oyunu tabi acunda tek kız merve mücadele
ediyor felan diye onu gaza getirmeye çalışıyordu..

Desenize hassas erkek İhsan, erkek gibi kız Merve'ye karşı..3 madamda figüran oyuncu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…