bu ihsan hakikaten manyakkk ada bunun beyin hücrelerini öldürmüş diyorki beni en hassas olduğum kişinin karşısında düelloya çıkardı madem öyle ihsan bey bu kadar ince fikirlisin hakanın sevgilisi GİZEMİ NİYE ELEDİN? onlar birde sevgiliydi sizin gibi naptıkalrı belli olmayan saçma sapan şeyler yapmıyorlardı başak mıdır nedir ona çok iyi oldu erkeklere yakın olmak için arkadaşlarını satan o zaten uyuz sinsi ohh iyi oldu oğuzhanada uyuz oluyorum avare avare dolşaıyor ortalarda bi işe yaramadan hala orda valla hayret bişey yani en gıcık olduğum ise aydın ve ertan nasıl ikiyüzlüler ya inşallah birbirlerine girerler adayı katıp karıştırdılar
arkadaşlar bir sözlükte yazarım,ve ne kadar doğru bilmiyorum ama yarışmayı ertanın kazandığına ve bursa mudanyadan bir ev aldığına dair bir şeyler okudum.bir yazarın yakını söylemiş,ertan survivordan kazandığı parayla aldığını söylemiş falan.yok artık yabilmiyorumkismile
ya ben ihsani seviyorum onun kazanmasini istiyorum
bende ihsancılar toplaşınnnnnnnnnn:lepi::lepi: herkesin düşünce yapısı o kadar farklı ki ben ihsanı kesinlikle çok dürüst ve karakterli buluyorum kimseye yalaklık yapmadı dediğiniden dönmedi çok konuşmadı kimseyede yamuk yapmadı :lepi: merveyi son yaptığı sinsilik olmasa seviyordum ama artık :umursamaz:
Hanım hanım bana bak Merve kime sinsilik yapmış.:roflol::roflol:
4 M-adam kızı çiğ çiğ yiyecekler neredeyse.sempatiksalakcinni
Dördünü toplasan 1 adam etmez.Ama madam edebilir.sırnaşık şeysırnaşık şey
Ertan ve Aydın hele riyakar herifler...:mymeka:
kaydirigubbakcemile3Hanım hanım bana bak Merve kime sinsilik yapmış.
4 M-adam kızı çiğ çiğ yiyecekler neredeyse.sempatiksalakcinni
Dördünü toplasan 1 adam etmez.Ama madam edebilir.sırnaşık şeysırnaşık şey
Ertan ve Aydın hele riyakar herifler...:mymeka:
arkadaşlar bir sözlükte yazarım,ve ne kadar doğru bilmiyorum ama yarışmayı ertanın kazandığına ve bursa mudanyadan bir ev aldığına dair bir şeyler okudum.bir yazarın yakını söylemiş,ertan survivordan kazandığı parayla aldığını söylemiş falan.yok artık yabilmiyorumkismile
Desenize hassas erkek İhsan, erkek gibi kız Merve'ye karşı..3 madamda figüran oyuncu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?