Survivor "Yeni" Show Tv

ben inanmıyorum bu sonuçalra yaaa.
eee nihat gitse kimse artık izlemez survvorı.
acunun parmağı varr.
finale herzaamn mutlaka zıt kutuplar sokuyor.

yaaa üzüldüm desem yalan olur ama Nihat gitse daha sevinirdim

ben özgeyi sevmiyodum kıslar nihatçı değilim artık onun dekoltelerine katlanmıycazç..

bu adam finaldede olucak ya sinir oldum kimle sms cıksa kazanıyor bu işte bi iş var

yok kızlar oylar %48e %52 yani çok büyük bi oy alamamış özge karşısında.. derya teyfiği % 70e 30 elemişti

taneri sevende cok nihat dogan kadar iticide degil bence onun ND karsisinda daha fazla sansi var

korkarım derya götürecek bu işi.yan gele gele, yata yata yarış kazanacak ya soğuk nevale ,sinsi adam.....

3Tkim kıslar biri diyiversin bi

Böyle olacağı belliydi. Ben netten takip ettimde çoğu kişi Özge yatıyor, oyun kazanamıyor zaten felan diyorlardı bu yüzden gitsin istediler. Ama oylarda çok büyük farklar yokmuş. Tabii gitme olasılığına karşı Nihat yine reklamını yaptı. Ben sesi kıstım valla dinlemedim. Yaa gelmiş yıkılan barakaya neler diyor gidenlerin arkasından. Derya ile Özge'yi adamdan saymayıp, hepsini gönderdim diyor. N iftiralar dedikodular oldu diyor ama Allah yıktı başlarına diyor sanki onun ki yıkılmadı. Ya kendisi ne yaptı arkasından konuşmadığı, hakaret etmediği insan kaldı mı. Rakip olarak kimi gördüyse hepsini sıvadı. Strateji desen en alasını yaptı. Önce Zeynep ile kanka oldu onunla alay ettiler diğer kızlarla. Sonra o elenince kızları yanıa geçmek istedi ama onlar istemedi. Adalar birleşmedne önce Tefik'e neler dedi. Sonra önce Taner ile denedi şansını baktı ki Taner konuşulanları karşı tarafa taşıyor mecbur Tefik ile bir oldu. Bir de diyor bakalım bu kişiler dönünce görüşecekler mi. Sanane yaa.. Acun iyi dedi ama görüşürler onlar dönünce diye.. Mesele, diye konuşmaya başladığı anda kısıyorum tv nin sesini..

ben size demiştim kızlar bu özge elenir bizi sinir hastası ve sakinleştirici manyağı yapan bu herif adadan gitmez diye,bunun kadar dedikoducu ve iftiracı kendini bi bok sanan bi yaratık daha görmedim,asap bozucu,antipatik,itici,gıcıkkkk,uyuzzzz artık daha diyecek kelime bulamıyorum çünkü dağarcığım onun kadar fuzuli kelimeleri toplayacak genişlikte değilll,ya umarım hepsi toplandığında pascal yarım kalan işini tamamlarda bizde bi süre rahat ederizz.ayrıca adam elensede kendini bi halt sanıyo elenmesemde bi haltım sanıyo bu ne çeşit manyaklıktır nasıl bi megalomanizmdir.bizide manyak etti tv başında allah bidaha bu kadar uzun süre onu görmek nasip etmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…