Survivor "Yeni" Show Tv

nihat bütün sülaleyi toplamış resmen acun kibarlığından yakınlarınız gelebilir otele dedi nihat bunu nimet bildi ,
neyseki o pis kıyafetlerini çıkarttılar dedikkgene giyinmişler ıyyy
taner hayranlarını felan görünce iyice şımarmış bir an önce kazanan belli olsada kurtulsak

gerizekali nihat, insanin hic kafasina vurulur mu :S
bide gitmis öpüyor sapur supur...

acunun niyeti gayet açık : nihatı 1. yapmak.
reyting manyağı acun.
derya sen her zaman gönlümde 1.sin, gerisi teferruat

saol nilim, nihata dayanamayip kapadimda...

bide koskoca programa cikiyorlar hala bi tras olmamislar, kiyafetler ayni :S
adamlari dominikten kibrisa bu kiyafetlerle götürmüsler.
yazik ya insanliktan ciktilar resmen bu kdrda olmaz ki

saol nilim, nihata dayanamayip kapadimda...

bide koskoca programa cikiyorlar hala bi tras olmamislar, kiyafetler ayni :S
adamlari dominikten kibrisa bu kiyafetlerle götürmüsler.
yazik ya insanliktan ciktilar resmen bu kdrda olmaz ki

rica ederim canim..evet nihat cekilir gibi degil gercektende ama mecbur izliyoruz iste..hala survivor'dalar yarisiyorlar ya ondan bisey yapmiyorlardir..yarin tras olacaklarmis :86:

hemen dondu ne donek bu taner ya kendini nihata yakin hissediyomus sevenleri nihata oy atsinmis nihat kazansinmis ..derya hak etti..sms'te kazybetti bide uyuz oldu derya'ya hemen ..nihat kesinlikle haketmiyor.derya kazanmali en azindan ulkemizi en iyi sekilde temsil etmis ve etmekte ornek bir turk erkegi oldu herkese..kiskananlar catlasin

hakikatten ne dönek herif ya, seni sevenler sana oy atmamis nihata mi aticak

yan gelip yatarak, kendini acindirarak, bayragi , vatani kullanarak 1.olursa cok yazik olur derya'ya..kazanirsa zaten hakettim dicek ne yaptiysa artik..tevfik gittikten sonra daha cok oyun kazandi ..cunku acliktan olecekti bunun farkina yeni vardi birde herkese iyi davranmaya basladi ki kazanirlarsa benide gotursunler diye..

Tanerin kazandığı yarışta omu götürsün diye ne çirkeflikler yapmıştı yok ben kura çekersen kazansam da gitmeem ben seni götürdüm kahvaltıya da bilmemne de...

aaa Tener mi elendi? ben sms ,n bugün olacağınıu bilmiyordum bu gece başlar yarın giden belli olur ve kalan iki kişi de aynı akşam final oynar diyordum. Yarışmayı Nihat kazandıktan sonra bakmadım zaten. Bir ara baktığımda toplanmışlardı Derya'nın kazandığı oyunlar gösteriliyordu. Bu akşam yine öok asabım bozuldu. Acun efendi Nihat'a kazandıracak diye yine ona uygun oyun çıkarmıştı. Biliyor hangi oyunu kazanabileceğini. Zaten bir den ge oyunu yapıldı tekrar son yarışta da bir denge oyunu fazla değil mi. Derya 2. oyunda zar zor birkaç puan aldı yine aynı oyunu sona koymak niye tamamen Nihat'ı avantajlı yapmak için. Taner demek Nihat'ı destekleyin demiş haa.. Pis dönek ne olacak. Derya'nın onu elemesini sindiremedi. Bu yarışmayı haleden biri varsa o da efendiliğiyle Derya'dır. Nihat'ın röportajına denk geldim çıldırdım. Nihat diyor ki, iddialı olmakla, kibir farklı şeydir. Ben hep biz dedim hiç kibirli olmadım. Peki, nihat demek hırs demek, nihat yoksa oyun kazanmak yok diyen. Ben bunları kaşar ekmek yerim diyen, en hakeden benim diyen, karşısındaki herkesin arkasındna konuşan gıybet yapan kim. Bir de diyor, ben herşeyi onların yüzüne de söyledim. Neyi söylemiş. Pascalı kendisinin bilerek gönderdiğini bile itiraf etti. Aynı oyunu Derya'ya da yapmak istedi ama başaramadı. Finalde de sarılıyor yuhh yanii.. Acunn artık final oyununu adaletli yapsın yoksa yüzünü bile görmek istemiyorum. Ayrıca geçen sene Survivor'da Merve'ye 1. lik getiren finalde olduğu gibi bunda da sms, elenen yarışmacıların oyları ve bir oyun olmalı ve bunların iki tanesini alan 1. olmalı. Öyle mi olacak acaba ne dedi Acun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…