Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar fark ettinizmi bilmiyorum kimin finalist olduğunu açıklamadan önce reklama girdiler,reklamdan döndüklerinde tanerin morali bozuktu nihat salağıda sürekli bişey fısıldıyodu en son acun tanere söz verdiğinde nihat ayağıyla tanere dokuncu,hani anneler çocuklarını dürter ya bişey söylemesin diye öyle,ne oldu acaba?

Kızlar lütfen bu akşam Derya ya hiç olmazsa 1 sms gönderelim efendilik kazansın bir kerede insanlık kazansın. Derya nasıl bizim Türk Bayrağımızı zamanında dalgalandırdıysa bizim de ona belki bir katkımız olur. Nihatın yalanla dolanla oyunla kazanmasına içim dayanmaz umarım Derya kazanır umarım

şampiyon belli ikinci kim
,vatanım milletim dıyen bırını ekranda gormek gurur verıcı,
nıhat dogan ıcın bazıları numara yapıyor dıyor,vatanımı ezan sesını ozledım kelımesı bazılarına agır gelıyor.
sunu dusundunuzmu varsın numara olsun ama yeterkı bırılerı vatan mıllet Allah sevgısınden bahsetsın.
vatna mıllet ezan sevgısı numara yapılacak sevıyeye dusmedı bunun dıle getırılmesı bıle kanımı donduruyor.kımlerın oyunlarına gelıyoruz?
tc vatandası olarak oyum nıhata.

Bende bir "TÜRK" olarak oyum derya ya

ama bunun türklükle ve tc vatandaşlığıyla alakası nedir anlayamadım?

derya türk değil mi? onun dini dili ırkı farklı mı ki farklı bile olsa
derya gözümüzde adam gibi adam olarak girdi
survıvorın zorluklarını geç nihatın o kadar kışkırtmalarına bile cevap vermdi
derya orda sadece survıvorun zorluklarına karşı koymadı extra olarak nihata da karşı koydu
bnce en zor survıvor bu oldu o da içinde nihat olduğu için

asil türksen, asil vatanina milletinine düskünsen deryaya oy verirsin
kari kizla bilmem neyle yaptigi borclari ödemek icin yarismaya giren nihat yerine

varini yugunu spora yatirmis ve bu parayi gercekten gelecegi icin kullanacagindan emin oldugum,
TÜRKIYEYE bi sürü madalya kazandirmis insana veririm bin kat daha iyi
türkiye burda kazanir
diniyle duygu sömürüsü yapan basit bi insanla degil

kesinlikle katılıyoum.sanki nihat finale kalsın diye onun iyi olduğu oyunları koymuşlar.tekrar neden aynı oyunları oynuyolar başka oyun mu bulamamışlar sanki?iki tane denge oyunu vardı derya daha önce iksinde de pek iyi değildi.büyük ayakla o tahta üzerinde durmanın zor olduğunu kendi de söylemişti.bugün oyun olacak mı acaba sadece smsle mi belli olacak birinci?daha önce hiç bi yarışmada birine sms atmamıştım.ama bugün derya'ya atabildiğim kadar atarım.nihat'ın kazanmasını,o sevinç nidalarını duymak istemiyorum...inşallah derya kazanır...

yaa kusura bakmada ne akdar saçmalamışsın.

nihat doğan ülkesi adına dinimiz adına ne yapmış bi söelrmisin.
madem bu akdar senin için önemli

güzel kaliteli yapıtlarıyal yurtdışına açılmışda türkiyenin adınımı duyurmuş

aman neyse kısacası iyi saçmalaşımsın şu laflarınla uzatmıyım en iyisi

Son düzenleme:
şımarık taner finale kalmadı neyseki ,halk şaklabanlıklarını izlerken eğlendi ama finale bırakmadı taneri her yarışmada bu böyledir
zaten o da hayranlarım diyip duruyordu gördü gününü
nihata artık diyecek kelime bulamıyorum resmen adam finalde bir de bunu kazanırsa kaç yıl anlatır durur,
artık o konuşurken kanalı değiştiriyorum adam tahammül bırakmadı hele o şortu görmek bile istemiyorum
derya ne yapıp edip kazanmalı ...

o şortlu halinden benimde miğdem bulanıyor.
dikkat ettim taner gibi zırp zop birinin bile koltuk altları genelde temizdi .pisliğin hep pisdi.

oyum derya'ya,geçen seferde tevfikle sms e çıktığında ailecek oy verdik derya'ya:86:akşama parmakları çalıştırcaz inşallah

Derya olsun istiyorum ben de , eğer Nihat birinci olursa 1 yıl boyunca şımarıklıklarını çekeriz, çok fena

anlatır durur ,söyle süründüm de böyle yaptım da mılletım bayragım ezanım offfff

tulum peynirini koyunları özledim :95::95::95:

Ayh kizlarrr cok yasayinnn ...kokmus donlu nihat ve sidik renkli atletiyle yine nihattt ne zmn doncekki sahnelere cok osledimm onun sesinii8.....bitanesinden bitanesinnneee cantanesinden cantanesineeeee nihat turkiye sensiz yapamiooooo

şurdaki msjların hemen hemen hepsini okudum bu nihat karşıtlarında seviye yerlerde. oysa nihatı destekleyenler ise gayet normal bir şekilde terbiyesizce konuşmadan destekliyorlar. buna rağmen nihatı desteklemeyi kıroca buluyorlar. bence kıro lafını kullanmak kıroluğun birinci kuralıdır ama sizin tabirinizle bu yazdığınız terbiyesizce mesajlardan sonra kıro olan kimdir? yazık biraz edep ve seviye lütfen. nihatı desteklememin tek nedeni var o da herkesin ona karşı cephe alıp gruplaşmasıdır. bunu her zaman çok çirkin bulmuşumdur normal hayattada öyle. herkesin cephe aldığı yalnız bir insanın agresifleşmesinden normal ne varki. tanerin adalar birleşmeden önceki halini düşünün nasıl agresifleşip küfürler savuruyordu adeta delirmiş gibiydi evlere saldırıyor yerinde duramıyordu. nihat yinede aklına mukayyet olmaya çalışıyor. düşene bir tekmede başkaları atarlar maalesef bu dünya böyle. sonuçta adam hakedip oralara kadar geldi hem 40 yaşında neredeyse hemde fizik olarak derya gibi değil ona rağmen direniyor. hiç değilse emeğe saygınız olsun ayıp ediyorsunuz hiç değilse terbiyesizleşmeyin. diğer survivorda da hakana karşı herkes birleşip stratejiyle yok etmeye çalışmışlardı ona rağmen son haftalara kadar gelebildi ama insan gücü bir yere kadar. ben böyle gruplaşıp bir kişiyi yok etmeye çalışmayı adil bulmuyorum bire karşı kaç kişi savaştılar ve nihat orda kalmayı başardı. derya ise grup halinde yaşadığı için orda kalmayı başardı. arada fark var. derya seviyeli olabilir ama fanlarında seviye yerlerde sürünüyor :)

Arkadaşlar en azından 1 oy bile olsa lütfen Derya yı destekleyelim. Zaten oylar çöpe gitmiyo o toplanan parayla okul yapılıyor. Bu akşam kalbimiz Deryayla

Canım kimsenin Nihata cephe aldığı yok. O fesatlığı nankörlüğü yüzünden kendini orada cephe alınan biri gibi gösteriyor malesef. Üzme sen kendini nihata bişey olmaz.

Canım kimsenin Nihata cephe aldığı yok. O fesatlığı nankörlüğü yüzünden kendini orada cephe alınan biri gibi gösteriyor malesef. Üzme sen kendini nihata bişey olmaz.

canım peki buradaki derya fanlarının seviyesizlikleri için yazdıklarım hakkındaki yorumlarınıda merak ettim yazarsan sevinirim:)

Burda Nihat karşıtı yorum yapan bi insan olarak seviyesiz lafını kesinlikle kabul etmiyorum.
aklı başında,birazcık düşünebilme kabiliyeti olan her insan Nihatın aslında kınadığı herrr şeyi yaptığını anlar.
Hırs,kibir,kin bunları her bölümde eleştiren nihatın hırsı,kibri,kini yine her bölümde karşımıza çıkmakta.
Biz sadece toplumun gözünü boyamasına,kendini tam tersi şekilde tanıtmasına katlanamadığımız için bu tip eleştriler yapıyoruz.
Aptal yerine konmak hoşumuza gitmio yani
Şu zamana kadar kendi kendine hiçbişey yapamamış bi insanın başkalarının başarılarını,emeklerini(tefikten bahsediyorum) kendisi yapmış gibi göstermesi bize göre komik olduğu için eleştirip gülüyoruz.
Halk aptal değil neyi yaptığını neyi yapamadığını yaklaşık 70 gün boyunca gördük.
Ayrıca nihat o adadaki gruplaşmayı başlatan insanlardan biridir(diğeri de Zeynep Tunuslu'ydu)
Kimse onu durup dururken dışlamadı yani kendi istedi,kendi yaptı hala daha da kendisiyle muhattap bile olmayan insanlarla(derya gibi) kendi kendine uğraşıp aşşağılamaya çalışmakta.
Kendi kendisini kral ilan eden bi insanın kibire laf söylemesi buradaki çoğu insanın haklı olarak eleştirisini almakta.
Kendi kendisiyle çelişmesini buradaki birçok kişi yüzlerce örnekle kanıtlayabilir.
Kendi değerini kendisi belirleyemez bi insan,başkaları takdirleriyle belirler.

aklı başında birazcık düşünebilme yetisine sahip her insanda burada siz ve benzerlerinizin yaptığı yorumlarda aslında nihatta kınadığınız herşeyi yani hırsı yani kibiri yani kini sizin yorumlarınızda bizzat görebilir. birini eleştirmeden önce kendinizi eleştirmeniz lazım bence. seviye o kadar yerlerdeydiki ben yazana kadar aslında buraya yazmak için çok düşündüm ve ar ettim yani utandım. insan onurunu bu kadar ayaklar altına alamazsınız. bununla hangi yorumları kastettiğimi siz gayet iyi biliyorsunuz. nihat karşıtları sizin gibiyse benim nihatı savunmam gayet normalmiş kendime bir kez daha hak verdim bugün:) herkesi sevebilir destekleyebilirsiniz ama bunu yaparken insanlığınızı kaybedip canavarlaşmayın sevgili arkadaşlarım.

Biz hiçbirimiz hırssız kibirsiz vs insanlar olduğumuzu idda etmedik ki ama biz assla yapmam nefret ederim dediğimiz şeyleri yapmıyoruz.
Anlatmaya çalıştığım şey buydu.
Nihat bütün bunları abartılı bir şekilde eleştirdiği halde yaptığı için biz eleştiriyoruz bunu önce bi anlayın.
Hiçbirimiz mükemmel olduğumuzu idda etmedik yani sakin olun
Ama nihat tam anlamıyla mükemmel bi insan olduğunu anlata anlata bitiremio aslında kendinde olan bütün davranışları kendinde yokmuş gibi davranıo bu açıdan gülünç ve özgüven eksikliği olan bi insan.
Olmak istediği insan tipiyle olduğu insan tipi arasında uçurumlar olan,ama kendisini ısrarla olmak istediği insanmış gibi anlatan bi insan...

hımm gerçektende söylediğiniz şey yenilir yutulur cinsten değil yani kendini olmadığı bir insan gibi görüyor. hatalarını göremiyor. bence nihat survivordan döner dönmez asalım gitsin böyle insanlara güzide toplumumuzda yer yok küfürler etmekte haklısınız arkadaşım. testesteronu yok ya ondandır belkide özgüven eksikliği değilmi? neyse bu çirkinliklerle ağzımı daha fazla kirletmek istemiyorum. nihata yada bir başkasına birkez bile oy atmadım. sizin gibi yarışmanın fanatik bir hayranıda değilim sadece bu tarz çirkinliklere tahammülüm yok fakat cevap yazmayacağım. iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…