Survivor "Yeni" Show Tv

pascal bunu burda dövemedi ama dısarda döverrr yanına bırakmaz bu kadar sinirr ayyy gercekten sanırımm kızlarr aralarında bişi varrrr

ah o nihatın çenesi

pascal tek bi kişiyle anlaşamıo ama nihat kendi gibi olan taner hariç hepsiyle demekki sorun nihatta o gitmeliydi

Nihat senden nefret ediyorum.

Hayatımda senin gibi bir insan tanımadım..

Allah düşmanımı bile senin gibi biriyle karşılaştırmasın.

nihat konuşmaya hazırlanıyor

bence pascal şeytan falan diil.nihat kaşındı.

katılıyorum . pascal iyi sabretti nihat resmen gel beni kaşı gel beni döv gel beni gebert diye yalvarıyo ya şiddete karşıyım ama nihata yapılıyorsa destekelrim :82: ben de olsam kendimi tutamazdım neyse olan oldu iyi tarafından bakarsak nihatın çenesinden kurtuldu

güvenlik gerekçesiyle deniyodu gazatede.elenmese gebertcek nihatı uyurken gırtlaklıcak ıssız adada.hırs insana her şeyi yaptırır şeytan valla

kimmmmmmmm pascal mı şeytan? yapma Allah aşkına görmüyomusun asıl nihat şeytan
ne zannediyo kendini bu adam? gerçekten Allah benim karşıma onun gibi birini çıkarmasın

bakın kızlarr acunda çok fenaaaa neden pascalı diskalifiye edio da nihatı etmiyoo çünküü prim yapıyolar bu deliden ama bu haksızlıkkk nihat gitmeliydiiiii

oradakı unlu bayanlar pascalı kıskırtıp nıhatın uzerıne saldılar,tabıkı dayak atan yada fevrı davranan elenecek,paşa paşa gıdıyor işte:)haha

pascal öldürürsü nihati gitmese..hayır burda sorun pascal nihat değil kız meselesi bence..o yüzden pascal diskalifiye herşeyi de söylemezler..

gule gule pascal ,sen Turkıyedesın burası senın geldıgın yerlere benzemez kımseyı kendı ulkesınde dovemezsın adamı boyle atarlar.yuh sana pascal.

nihat doğanın neresini seviyolar anlamıyorum.

dogru orası ormanlık ıssız yerler cok,kamera herzaman cekım yapmıyor,ebru destan cok samımıydı gunahları boyunlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…