Survivor "Yeni" Show Tv

sırf türk diye herkesi çileden çıkaran bi adamı savunmak yersiz iyi insan-kötü insan ırka dine dile bakmıo türk fransız yunan vs açısından bakmak yanlış bence göz var nizam var tahrik edildi pascal

1.ordaki hiç kimseye k...ş.r demek hakkını nihata kimse vermiyo
2 ordan gitmesigereken ordaki huzuru bozan nihat sen kmsin ya kimsin
3 pascalım keşkeee ağzını gözünü dağıtsaydın keşke... yere yapıştrdın içimin yağlarıeridi
4.ora yabancı biülke türkiye değil beşiktaşlılar göstercek nihata!
5.pascalım gibi doğal sıcak insanı o hale getiren kendini bi halt sanan kendini ünlü sanan fkendine özgüveni olmayan insan parçasıdır!!
6.tefik ne halta konuşuyo oradaa hayret bişey tırstı pascalın karşısında oturdu orda pascal yok konuşş anam konuş
7yazıklar olsunnnnnnnnnn

nihattan nağmeler

fransada doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal noumapascal noumaa....bitane pascalım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nihattttttttttttttttt pascalın yüzüne söyle bunlarıda bi yerleri öptürsün sanaa........türküm diyo pascalım türkkk o türkkkkkkkkkkkkkkkkkk fransada doğmak onun seçiceği bişey değil ben türküm diyo adamım benim pascalımmmmmmmmmmmmmm

nihat doğan akıllı geçinen asalak ama haklı akıllı ve delikanlı geçinmekte,sağolsun seda sayan ablası,onu bu yerlere getirdi,seda sayanın eteğinin altına girdiği zamanları ne çabuk unuttu nihat doğan:)
erkeksi,terminatör,gladyötör ayağındaki,asalak bir erkek bozması..türkiyem ,ülkem diye diye delikanlılığım diye diye bitiremedi,gına geldi artık millete..böyle bir sanatçı!!! yı canım ülkeme yakıştıramıyorum..pascal gibi insan olsun siyahi olsun,ırkı dini milleti farklı olsun ama insan olsun erkek olsun nihat doğan gibi kırk ayak olmasın bir insan,komik felsefik asalak

sıktın nihat,sıktınherşey nihat sayesinde

nihat napıcanı şaşırdı zaten artık sırf gündemde kalabilmek için milliyetçi gösteriyo kendini bu kadar yapmacıklık olmaz be pascal bile ondan daha çok seviyodur kesin türkiyeyi. bi şeyi bu kadar çok dillendirirsen onun gerçekliğini tartarım ben

inşallah nihat veya ailesinden birileri bu sayfaları okurda dönüşte biraz kendine gelir

pascalı ben seviyorum buyurun bişey mi dediniz :82:
adamı kendi ülkesinde dövemezmişsin de bilmem ne adam adam mı onu sorgulamak lazım önce pascal bizim ülkemizi çok sever ülkemiz insanları özellikle beşiktaşlılar çok sever hayır bu işi fransız-türk davasına da dönüştürmeyelim sakın zaten pascal özünde fransız değildir o ayrı mesele
ay bu nihat snake si hala konuşuyor vıdı vıdı ... hay çenen kopsun nihat

niiiihattttttt konuş ordaa kadının eteğine saklanmak değil seninki dedikoducu mahalle kadınları gibii arkadan konuşmak senin işinnn....yemin ediyorum elime verseler bi kaşık suda boğarım bunu!... pascalın yüzüne söyle çok delikanlısın ya çık ordanda sen pascalaa söyle bakıyımm !delikanlıysan yüze söyle arkadann değilllllllll

lafa gelince dünyanın en mütevazi en kibirsiz insanı halk çocuğu ama içten içe kendini nasıl yüksekte gördüğünü her hareketiyle o kadar belli edio ki bi kere her lafında nihat doğan demesinden belli ben bile demio adam ne sanıosa kendini

Kadınların eteğine girmezmiş..
Hıı seda'nın jeepleriyle geziyordun? Seda kendine aldığı hediyeleri buna verirdi programlarda ona hediye etsin diye..
gittiği bütün ekstralara götürme şartıyla sözleşme imzalıyordu.
kadının eteğinin altına girmekse nihat'ı kim geçebilir?

bu egoyla yapayalnız ölür nihat.. acıyorum..

kadın düşmanlığını ise hiçbir kadın tarafından sevilmemesine veriyorum..

hahayyyyy nihata bakınnn seda sayanı unutmuss sanırımm kadın eteginin altına giren asıl sensin beeeeee kapa çeneniiiiiiiiiiiiiiiiiiii artıkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaa

unutmadık nihatın sedalı günlerini

aslında asena gitsin istiyordum ama şu an kararsızım

Ya inanamıyorum Derya ya dedim ki diyor kadınların eteğinin altına girme
bir erkeğe söylenecek laf mı bu ya Derya iyi dayanıyor yine
zaten Derya ve Paskal onunla kavgaya girişseler ezer suyunu çıkarırlar, tipine bakmadan hala kafa tutuyor çok komik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…