Survivor "Yeni" Show Tv

bence ceyda :44:
bence bu sms işi biraz adaletsiz sonuçta ünlü bir isimle daha önce tanınmayan bilinmeyen biri yarışıyor asenanın kitlesi var ceydanın nesi var :44:

asenaaa pascalın yapamadıgını yapıcak sanırımm kızlarrrrrr :26:

bu arada nihat doğanı tanıdıkça ve yaşadıkça ,seda sayanda da ne mide varmış dedim ,pes doğrusu!!
benim gibi düşünen içinden geçiren niceleri olmuştur kesinlikle! nihatı gören illaki seda sayanla olan ilişkini anımsıyor ve ıııığğğğğğkkk diordur eminim

deryayla pascal 10 numara insanlar ya. isteseler yerler nihatı asalak asalak konusuyo. hele deryanın sabrı takdire şayan pamuk gibi adam

aynen bende bunu düşündüm

nihat sen öyle at tut şuan beşiktaş grubunun sitesindeydim nihatı havaalanında bekliycekler bittin yiivrimm

ben asıl seda sayanın şuan ne düşündüğünü merak ediorum ben nasıl bi hata yapmışım diomudur

ben asıl seda sayanın şuan ne düşündüğünü merak ediorum ben nasıl bi hata yapmışım diomudur
seda sayan zateb bunun ne mal olduğunu biliyordu,onun esas üzüldüğü artık benim dışımda herkes biliyor deyip,rezil olduğuna yanıyordur,sonuçta seda da nihatın üzerinden,egosunu ve türkeyiyi tatmin etti(öyle sandı), maça erkek ya abimiz-hesapta seda onun derdindedir nihatın maskesi düştü ,dolayısyla benimde maskem düştü derdindedir

Son düzenleme:
yada en sonunda taner dalacak ona en sona kaldiklarinda rekabet olacak birbirlerine dusecekler..pascal ellerin dert gormesin Nihat survivor'a gelmedende acayip uyuz oluyodum simdi tavan yapti temiz bir dayagi coktan haketmisti..survivor'un sampiyonu PASCAL NOUMA

moda olmus nıhat doganı kucumsemek alay etmek ,nedır bu once herkes kendısıne bakmalı,konusmaları gayet duzgun ve mantıklı,nıhat haklı oldugu ıcın kaldı ,pascal agresıf oldugu ıcın gıttı.sıddetın her turlusuna karsıyım ben el kol hareketlerı yapılıyor kufur edılıyor nıhata,adamın agzından vatan ve Allah sevgısınden baska bırsey cıkmıyor.bılıncsızlık ve cahıllık boyle bırsey demekkı,mılletımız bolunse savas cıksa nıhat mı yoksa pascal mı uzulur bunu dusunun bırde.

aynen şuanda herkes toparlanmış oranın dönüşüde var nihat yazmışlr havalanında bekliyceklermişş ee biz beşiktaşlıyız pascalımıda çok seviyoruz:)

bende koyu bi beşiktaşlı olarak takdir ediyorummm o halde canımm

nihatın sürekli biiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbbbb diye geçilen sahnelerini izlemedin sanırım ?

Pascal haksız.
Sen kimsin ki kimin namusu senden sorulur?
Ne çabuk arkadaş oldunuz kardeşim mardeşim sizin kardeşliğiniz de dostluğunuz da yalan !
Otur kendi davana bak sen.
Oturdun kadınların arasına dedikodu dedikodu dedikodu kendi tarafının da karşı tarafının da aynı renk olduğunu unuttun.

Nihat haksız.
Tahrik etti,kışkırttı.Bir dediği, bir dediğini tutmadı.Kadın dedin etek dedin Seda'yı nasıl sildiysen kafandan..Strateji yapmaya kalktın eline yüzüne bulaştırdın.
Karşı tarafın en güçlü adamı sayende gitti ama sen bundan sonra kendine dikkat et.

Hemcinsim oyuncular.
Şeytan sizsiniz.Sabahtan akşama kadar TanerTefikNihat konuştuğunuz konu bu! Bir insandan/insanlardan bu kadar çok bahsediyorsanız bariz önem veriyorsunuz demektir.
Ortalığı kızıştırdınız doldurdunuz doldurdunuz..Şimdi de ayılmalar bayılmalar ağlamalar.
Ne malum üçünüz kalsanız birbirinize düşmeyeceğiniz?Asena hala kalmak istiyorum diyor müstahak sana hepsi o zaman..

Samimiyetsizsiniz ! Yapmacıksınız hepiniz aynı kahverengisiniz işte.

haklısın çok güzel konuşuyornerdeyse insanlığın varoluşuna sebep benim diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…