bu arada nihat doğanı tanıdıkça ve yaşadıkça ,seda sayanda da ne mide varmış dedim ,pes doğrusu!!
benim gibi düşünen içinden geçiren niceleri olmuştur kesinlikle! nihatı gören illaki seda sayanla olan ilişkini anımsıyor ve ıııığğğğğğkkk diordur eminim
bu arada nihat doğanı tanıdıkça ve yaşadıkça ,seda sayanda da ne mide varmış dedim ,pes doğrusu!!
benim gibi düşünen içinden geçiren niceleri olmuştur kesinlikle! nihatı gören illaki seda sayanla olan ilişkini anımsıyor ve ıııığğğğğğkkk diordur eminim
evet canımmmİzleyemedim bu akşam. Pascal diskalifiyemi oldu yoksa
nihat sen öyle at tut şuan beşiktaş grubunun sitesindeydim nihatı havaalanında bekliyceklerbittin yiivrimm
ben asıl seda sayanın şuan ne düşündüğünü merak ediorum ben nasıl bi hata yapmışım diomudur
evet canımmm
hadi yaaa o halde şimdiden ellerine saglık canımm
seda sayan zateb bunun ne mal olduğunu biliyordu,onun esas üzüldüğü artık benim dışımda herkes biliyor deyip,rezil olduğuna yanıyordur,sonuçta seda da nihatın üzerinden,egosunu ve türkeyiyi tatmin etti(öyle sandı), maça erkek ya abimiz-hesaptaben asıl seda sayanın şuan ne düşündüğünü merak ediorum ben nasıl bi hata yapmışım diomudur
aynen şuanda herkes toparlanmış oranın dönüşüde var nihat yazmışlr havalanında bekliyceklermişşee biz beşiktaşlıyız pascalımıda çok seviyoruz:)
moda olmus nıhat doganı kucumsemek alay etmek ,nedır bu once herkes kendısıne bakmalı,konusmaları gayet duzgun ve mantıklı,nıhat haklı oldugu ıcın kaldı ,pascal agresıf oldugu ıcın gıttı.sıddetın her turlusuna karsıyım ben el kol hareketlerı yapılıyor kufur edılıyor nıhata,adamın agzından vatan ve Allah sevgısınden baska bırsey cıkmıyor.bılıncsızlık ve cahıllık boyle bırsey demekkı,mılletımız bolunse savas cıksa nıhat mı yoksa pascal mı uzulur bunu dusunun bırde.
moda olmus nıhat doganı kucumsemek alay etmek ,nedır bu once herkes kendısıne bakmalı,konusmaları gayet duzgun ve mantıklı,nıhat haklı oldugu ıcın kaldı ,pascal agresıf oldugu ıcın gıttı.sıddetın her turlusuna karsıyım ben el kol hareketlerı yapılıyor kufur edılıyor nıhata,adamın agzından vatan ve Allah sevgısınden baska bırsey cıkmıyor.bılıncsızlık ve cahıllık boyle bırsey demekkı,mılletımız bolunse savas cıksa nıhat mı yoksa pascal mı uzulur bunu dusunun bırde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?