bacım uykum geldı ya sabah erken kalkıcam ama sunu dıyeyım pascal gercek anlamda karzımasına yakısmayanı yaptı sıddet yanlıs ve onu bayanlar kıskırttı:)iyi gecelerrrr.
kılo yuzunden ben de gıtmeyı cok ısterdım bacım,aglasanda sızlasanda yemek yok orda cunku,nıhatlakarsılıklı coconut yerıdık:)Bu programa bir türlü ısınamadım, reyting üzerine kurulu bir program şu yarışmaları olmasa izlenilecek bir tarafını göremedim ben bol bol laf kalabalığı ağlayıp zırlamalar ailemi özledimler seni tutan yok git o zaman ne duruyorsun.. Sırf biraz kilo vermek için giderdim ben gerçi çokta kilolu değilim ama 2 kilocuk versem yaza fit girrdim
zaten asenanın etı ne butu ne deyınce asenaın gozlerı donduydu ondanmıs zaar:)nıhatım kac kac...iyi geceler:) ben farklı düşünüyorum onu yaptı iyi oldu ohh zaten paraya ihtiyacıda yok onun :) sevenide çokkk ellerine sağlık vallahaa çok bile dayandılar ona asenadanda bişey bekliyorum prfosyonl boksör asenadasıra asenada bakalım:)
tanerın kankısı gelcekmıs pascalın yerıne merter mı adı yalan olmasın sımdı ,bakalım ne heyecanlar olacak.kızlar ben taraf tutmuyorum paskalın kalmasını isterdim daha sabırlı olmalıydı belkide ebru yüzünden oldu kendi gitti ebru kaldı
nihatta asenada egolarına çok düşkünler ama farklı biri alıcak büyük ödlü boşuna yırtıyolar kendilerini
kızlar ben taraf tutmuyorum paskalın kalmasını isterdim daha sabırlı olmalıydı belkide ebru yüzünden oldu kendi gitti ebru kaldı
nihatta asenada egolarına çok düşkünler ama farklı biri alıcak büyük ödlü boşuna yırtıyolar kendilerini
Nihat senden nefret ediyorum.
Hayatımda senin gibi bir insan tanımadım..
Allah düşmanımı bile senin gibi biriyle karşılaştırmasın.
tanerın kankısı gelcekmıs pascalın yerıne merter mı adı yalan olmasın sımdı ,bakalım ne heyecanlar olacak.
ya da bırakalım bulsun belasınıbirilerinin nihatla güzelce konuşması gerekiyorki,dönüşte dili belasını daha çok çekmesin
DİİMİ ÇOK GÜZELDİ:d BİDE ÇAKTI YÜZÜNÜN ORTASINA:d YA DÜŞSEDE NETE BİDAHA İZLESEM:) HİÇ KİMSE SEVMİYO BU NİHATI
ceyda elenmeseydı goguslerını kuculttururdu o parayla bırde bıkını gıyıyordu akıllara zarar goruntu kırlılıgıydı elendı de kurtulduk
kız okadar aç kaldı fazla kilo veremedi göğüsler çok felaketti casnım birde o bikiniyi ben bile giymemeki 80 giyiyorum küçük göğsü olanlar için o bikiniler
Hah şimdi de tek derdimiz Pascal-Nihat oldu.
Ne çok sözlü-sözsüz şiddet yanlıları varmış aramızda.
Ne çok birinin koruması altına girmeye meraklıymışız.Sözde güçlüyüz ama kendi hakkımızı kendimiz savunamıyoruz bile.
Ne kadar nispetçiymişiz.
Herşeyde bölündük bölündük sıra buna geldi.
Pascalcı Anti Nihatçı olduk iyi mi!
Yarışmanen ne kadar gerçekçi olduğu şaibeliyken(kavga sırasında çekilen bir resimde arkada evler gözükmektedir.)Böylesine saçmasapan bir konuda da tartışma yapmak memleket meselesi yapmak ırkçılığa getirmek..
O-hoo daha gidecek çok yolumuz var.
Devam devam..
gelsin canım ya değişiklik bende merak ediyorum merteri tanerle kapışırlar artık
canım ya sen niye sinirlendin bu kadar
bu nihattan politikacı olur vallahi çenesi sağlam
sen nıye sınırlendın bacım:)sakın ol herkes ıstedıgını dusunup belırtebılır....Hah şimdi de tek derdimiz Pascal-Nihat oldu.
Ne çok sözlü-sözsüz şiddet yanlıları varmış aramızda.
Ne çok birinin koruması altına girmeye meraklıymışız.Sözde güçlüyüz ama kendi hakkımızı kendimiz savunamıyoruz bile.
Ne kadar nispetçiymişiz.
Herşeyde bölündük bölündük sıra buna geldi.
Pascalcı Anti Nihatçı olduk iyi mi!
Yarışmanen ne kadar gerçekçi olduğu şaibeliyken(kavga sırasında çekilen bir resimde arkada evler gözükmektedir.)Böylesine saçmasapan bir konuda da tartışma yapmak memleket meselesi yapmak ırkçılığa getirmek..
O-hoo daha gidecek çok yolumuz var.
Devam devam..
gelsin canım ya değişiklik bende merak ediyorum merteri tanerle kapışırlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?