Survivor "Yeni" Show Tv

bacım uykum geldı ya sabah erken kalkıcam ama sunu dıyeyım pascal gercek anlamda karzımasına yakısmayanı yaptı sıddet yanlıs ve onu bayanlar kıskırttı:)iyi gecelerrrr.

iyi geceler:) ben farklı düşünüyorum onu yaptı iyi oldu ohh zaten paraya ihtiyacıda yok onun :) sevenide çokkk ellerine sağlık vallahaa çok bile dayandılar ona asenadanda bişey bekliyorum profesyonl boksör asenada sıra asenada bakalım:)

Son düzenleme:
kılo yuzunden ben de gıtmeyı cok ısterdım bacım,aglasanda sızlasanda yemek yok orda cunku,nıhatlakarsılıklı coconut yerıdık:)

kızlar ben taraf tutmuyorum paskalın kalmasını isterdim daha sabırlı olmalıydı belkide ebru yüzünden oldu kendi gitti ebru kaldı
nihatta asenada egolarına çok düşkünler ama farklı biri alıcak büyük ödlü boşuna yırtıyolar kendilerini

zaten asenanın etı ne butu ne deyınce asenaın gozlerı donduydu ondanmıs zaar:)nıhatım kac kac...

tanerın kankısı gelcekmıs pascalın yerıne merter mı adı yalan olmasın sımdı ,bakalım ne heyecanlar olacak.

inşallah taçmin alır ödülüçok tatlı kız

Nihat senden nefret ediyorum.

Hayatımda senin gibi bir insan tanımadım..

Allah düşmanımı bile senin gibi biriyle karşılaştırmasın.
canım ya sen niye sinirlendin bu kadar
bu nihattan politikacı olur vallahi çenesi sağlam

tanerın kankısı gelcekmıs pascalın yerıne merter mı adı yalan olmasın sımdı ,bakalım ne heyecanlar olacak.
gelsin canım ya değişiklik bende merak ediyorum merteri tanerle kapışırlar artık

Hah şimdi de tek derdimiz Pascal-Nihat oldu.
Ne çok sözlü-sözsüz şiddet yanlıları varmış aramızda.
Ne çok birinin koruması altına girmeye meraklıymışız.Sözde güçlüyüz ama kendi hakkımızı kendimiz savunamıyoruz bile.
Ne kadar nispetçiymişiz.
Herşeyde bölündük bölündük sıra buna geldi.
Pascalcı Anti Nihatçı olduk iyi mi!
Yarışmanen ne kadar gerçekçi olduğu şaibeliyken(kavga sırasında çekilen bir resimde arkada evler gözükmektedir.)Böylesine saçmasapan bir konuda da tartışma yapmak memleket meselesi yapmak ırkçılığa getirmek..
O-hoo daha gidecek çok yolumuz var.
Devam devam..

eyyy yüce insannihat doğan
sörvevır ı ne sandın lan..
delikanlılığı düşürmüyon ağzından,
pascal sana gösterdi sağ kureşesini ,piştttt! ne haber lan nihat doğan..
ülkeye dönünceye sana gönderceğiz kilo kilo soğan

birilerinin nihatla güzelce konuşması gerekiyorki,dönüşte dili belasını daha çok çekmesin
ya da bırakalım bulsun belasını
DİİMİ ÇOK GÜZELDİ:d BİDE ÇAKTI YÜZÜNÜN ORTASINA:d YA DÜŞSEDE NETE BİDAHA İZLESEM:) HİÇ KİMSE SEVMİYO BU NİHATI

nete düşmüş bileee kaç kere izledim ayy nasıl kaçmış nihat geri geri keşke o adada kalsa ömrü boyunca yahu

ceyda elenmeseydı goguslerını kuculttururdu o parayla bırde bıkını gıyıyordu akıllara zarar goruntu kırlılıgıydı elendı de kurtulduk
kız okadar aç kaldı fazla kilo veremedi göğüsler çok felaketti casnım birde o bikiniyi ben bile giymemeki 80 giyiyorum küçük göğsü olanlar için o bikiniler

kız okadar aç kaldı fazla kilo veremedi göğüsler çok felaketti casnım birde o bikiniyi ben bile giymemeki 80 giyiyorum küçük göğsü olanlar için o bikiniler

gobegı selulıt olmustu en son fecı durumdaydı,ınsan goguslerıne gore bıkını secer garıbım seksı gorundugunu sanıyordu herhal:)

yarıştıkları ada yaşadıkları ada değilki,acun söyledi bizler otelde kalıyoruz,konuk olanlarda otelde kalıyor diye

sen nıye sınırlendın bacım:)sakın ol herkes ıstedıgını dusunup belırtebılır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…