Survivor "Yeni" Show Tv

şiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?

Valla ben şiddet yanlısıyım şu halde ..
kullandığı her cümlede "kadın böyledir kadın kurnazdır kadın kandırır,kadınla birlik olan erkek değildir kadın lafı dinleyen aşağılıktır kadınla bir olan onlar gibidir vs " diyerek kadını aşağılayan bu insanı ağzını burnunu dağıtana kadar dövmeliydi..
dövmediği için kızgınım pascala..dövseydi delikanlı gibi elenseydi.
dövmedne elendi yakışmadı..mutsuzum..

şiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?
onu terminatör-gladyötör nihat!a sor canım,delikanlılığın ve şiddetin kitabını o yazar da yazdırır da:92:

böyle şiddet karşıtı hümanist (!) insanlar hiç mi birilerini dövmek istemediler hiç mi haksızlığa uğramadılar çok merak ederim hep

bu lafınn üstüne dahada bişey denmezzzzz
ahh keşke bikere suratına indirseydiiiii

kızlar hepiniz çok hoşsunuz beğen beğen bitiremedim mesajlarınızı
neyse benden bu kadar hepinize iyi geceler

Nihatı sevıyorum ,pascala acıyorum kendını rezıl ettıgı ıcın :)asenanın da ayılıp bayılmaları yokmu orada kopuyorum bende:))))

PASCALI REZİL ETMEK KİMİN HADDİNE DELİKANLILIK YAPTI O YERLERİ YALATTI NİHATA OHHHHHHHHHHHHHH GÖZÜNÜN ALTINDAKİ MORLUK ÇOK YAKIŞMIŞ NİHATCIM:)SANA MOR ÇOK YAKIŞIYO:):):) NİHAT EFENDİORDA KALICAĞINI SANIYO HEP ORANIN DÖNÜŞÜDE VAR HAVAALANINDA KİM KİMİ REZİL ETCEK GÖRCEZ:)
ONUN AKAN GÖZYAŞLARINA NİHAT KURBAN OLSUN NASILDA BİLİYO BEŞİKTAŞLILILARIN ARKASINDA OLDUĞUNU TIRSTI FRAGMANDA GÖRDÜK KIZLAR YEDİ BAŞINI DİYO ÜSTÜNE ALINMIYO ÇÜNKÜ BAŞINA GELECĞİNİ HESAPLIYO O GİTSİN SEDAYA ŞÜKRETSN ADI DUYULDU KISA Bİ DÖNEM:)SEDANIN ÇANTASII REZİLLİK BU İŞTEEE BENİM PASCALIM FUTBOLUYLA GELDİ BİYERLERE KADINL a DEĞİL:)

zavallı nihatcık nasıl da kendini rezil etmek için uğraşıyor hiç mi seveni,eşi dostu, akrabası yok bu adamcağızın da uyarmıyorlar bir sus da adam sansınlar diye
ama Pascal koşarak tekmeyi bastıya ayyy ne güzeldi

nihat ne dediiiiii erkek dedıgın kadının etegıne yapışmaz mı dedııı seda sayan erkekmı acabaaaaa

fıkırlerı belırtmek guzel fakat saygı cercevesınde oldugu muddetce.

iyi geceler dılıyorum pascalcılara :)

bacım uykum geldı ya sabah erken kalkıcam ama sunu dıyeyım pascal gercek anlamda karzımasına yakısmayanı yaptı sıddet yanlıs ve onu bayanlar kıskırttı:)iyi gecelerrrr.

birilerinin nihatla güzelce konuşması gerekiyorki,dönüşte dili belasını daha çok çekmesin

DİİMİ ÇOK GÜZELDİ:d BİDE ÇAKTI YÜZÜNÜN ORTASINA:d YA DÜŞSEDE NETE BİDAHA İZLESEM:) HİÇ KİMSE SEVMİYO BU NİHATI

Bu programa bir türlü ısınamadım, reyting üzerine kurulu bir program şu yarışmaları olmasa izlenilecek bir tarafını göremedim ben bol bol laf kalabalığı ağlayıp zırlamalar ailemi özledimler seni tutan yok git o zaman ne duruyorsun.. Sırf biraz kilo vermek için giderdim ben gerçi çokta kilolu değilim ama 2 kilocuk versem yaza fit girrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…