nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
şiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?
inanamıyorum ya aynı anda
onu terminatör-gladyötör nihat!a sor canım,delikanlılığın ve şiddetin kitabını o yazar da yazdırır daşiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?
Valla ben şiddet yanlısıyım şu halde ..
kullandığı her cümlede "kadın böyledir kadın kurnazdır kadın kandırır,kadınla birlik olan erkek değildir kadın lafı dinleyen aşağılıktır kadınla bir olan onlar gibidir vs " diyerek kadını aşağılayan bu insanı ağzını burnunu dağıtana kadar dövmeliydi..
dövmediği için kızgınım pascala..dövseydi delikanlı gibi elenseydi.
dövmedne elendi yakışmadı..mutsuzum..
Nihatı sevıyorum ,pascala acıyorum kendını rezıl ettıgı ıcın :)asenanın da ayılıp bayılmaları yokmu orada kopuyorum bende:))))
kızlar hepiniz çok hoşsunuz beğen beğen bitiremedim mesajlarınızı
neyse benden bu kadar hepinize iyi geceler
PASCALI REZİL ETMEK KİMİN HADDİNE DELİKANLILIK YAPTI O YERLERİ YALATTI NİHATA OHHHHHHHHHHHHHH GÖZÜNÜN ALTINDAKİ MORLUK ÇOK YAKIŞMIŞ NİHATCIM:)SANA MOR ÇOK YAKIŞIYO:):):) NİHAT EFENDİORDA KALICAĞINI SANIYO HEP ORANIN DÖNÜŞÜDE VAR HAVAALANINDA KİM KİMİ REZİL ETCEK GÖRCEZ:)
ONUN AKAN GÖZYAŞLARINA NİHAT KURBAN OLSUN NASILDA BİLİYO BEŞİKTAŞLILILARIN ARKASINDA OLDUĞUNU TIRSTI FRAGMANDA GÖRDÜK KIZLAR YEDİ BAŞINI DİYO ÜSTÜNE ALINMIYO ÇÜNKÜ BAŞINA GELECĞİNİ HESAPLIYO O GİTSİN SEDAYA ŞÜKRETSN ADI DUYULDU KISA Bİ DÖNEM:)SEDANIN ÇANTASIIREZİLLİK BU İŞTEEE BENİM PASCALIM FUTBOLUYLA GELDİ BİYERLERE KADINL a DEĞİL:)
fıkırlerı belırtmek guzel fakat saygı cercevesınde oldugu muddetce.
iyi geceler dılıyorum pascalcılara :)
zavallı nihatcık nasıl da kendini rezil etmek için uğraşıyor hiç mi seveni,eşi dostu, akrabası yok bu adamcağızın da uyarmıyorlar bir sus da adam sansınlar diye
ama Pascal koşarak tekmeyi bastıya ayyy ne güzeldi
zavallı nihatcık nasıl da kendini rezil etmek için uğraşıyor hiç mi seveni,eşi dostu, akrabası yok bu adamcağızın da uyarmıyorlar bir sus da adam sansınlar diye
ama Pascal koşarak tekmeyi bastıya ayyy ne güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?