nihat sen öyle at tut şuan beşiktaş grubunun sitesindeydim nihatı havaalanında bekliyceklerbittin yiivrimm
Savas ve memleket meselerini konusmuyoruz..Konumuz Survivor arkadaslar!!! goz boyamak icin agizdan cikan her lafa inanmayin bence
Savaş memleket meselesi kadar önem kazandı ama..
Bu konunun sonu yok..
evet canımmm
moda olmus nıhat doganı kucumsemek alay etmek ,nedır bu once herkes kendısıne bakmalı,konusmaları gayet duzgun ve mantıklı,nıhat haklı oldugu ıcın kaldı ,pascal agresıf oldugu ıcın gıttı.sıddetın her turlusuna karsıyım ben el kol hareketlerı yapılıyor kufur edılıyor nıhata,adamın agzından vatan ve Allah sevgısınden baska bırsey cıkmıyor.bılıncsızlık ve cahıllık boyle bırsey demekkı,mılletımız bolunse savas cıksa nıhat mı yoksa pascal mı uzulur bunu dusunun bırde.
yoksa sen seda sayan teyzemizmisin?moda olmus nıhat doganı kucumsemek alay etmek ,nedır bu once herkes kendısıne bakmalı,konusmaları gayet duzgun ve mantıklı,nıhat haklı oldugu ıcın kaldı ,pascal agresıf oldugu ıcın gıttı.sıddetın her turlusuna karsıyım ben el kol hareketlerı yapılıyor kufur edılıyor nıhata,adamın agzından vatan ve Allah sevgısınden baska bırsey cıkmıyor.bılıncsızlık ve cahıllık boyle bırsey demekkı,mılletımız bolunse savas cıksa nıhat mı yoksa pascal mı uzulur bunu dusunun bırde.
herkes vatanını milletini sever de bunu kameralar önünde elli kere dile getirende de bi artniyet aramak lazım.
yoksa sen seda sayan teyzemizmisin?
:92::92::92::92::92:
Ama ama ama
Acunun yeni sitesinde kavga videosunu izledim ne güzel yapıştırmış yere oh iyi olmuş.Keşke 2 tane patlatıvereymiş diskalifiye olduğuna deyseymiş
şiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?