Survivor "Yeni" Show Tv

Savas ve memleket meselerini konusmuyoruz..Konumuz Survivor arkadaslar!!! goz boyamak icin agizdan cikan her lafa inanmayin bence

ööööööööööögggg nihat

nihat duygu sömürüsü yapıyo 5 para etmez pascal agrasfmii hahaha biz onu çok iyi tanıyoruz şeeker gibi insannnnn şekerrr.... nihatta bilinçmi var onda beyin varsa şaşarım yani asena senden bekliyorum kır şu nihatın ağzını..bişey söyliyymmi PASCAL YERE YAPIŞTIRDI YAA NİHATI OHHHHHHH İÇİMİN YAĞLARI ERİDİİİİİİİİ BIRAKSALARDI DAHA ÇOK DÖVSEYDİ PASCALIM 40BİN KİŞİLİK FB KAFİLESİNDEN KORKMADI NİHAT KİM yaa ondanmı korkcak ve hala konuşuyo kadın gibi arkadan ırkcılığa gelincee PASCAL NİHATTAN DAHA TÜRKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.. nihat pskiloga gitsin egolarında bi sorun var onun dedidokucu insan delikanlıyım diye geçinemezz DELİKANLI PASCALIM YAKIŞANI YAPTI

herkes vatanını milletini sever de bunu kameralar önünde elli kere dile getirende de bi artniyet aramak lazım.

yoksa sen seda sayan teyzemizmisin?

:92::92::92::92::92:

hahaha pascal nasılda ıclı aglıyordu:)kocaman adamın cokusunu ızledık aılecek ve kahkahalarla,bır sarkı vardı gule gule yavrum gule gule gulesana gule:))))

Ya bu topiğe girip vatan millet sakarya yaptınız ya helal olsun..
konuştuğumuz survivor yarışması,savaş çıksa kim koşarmış..
nihat bulduğu ilk deliğe girer kalıbımı basarım ..
konu ne konuştuğumuz ne
Allah'ım aklıma mukayyet ol..!!

Ya bişey daha söylemek istiyorumdelikanlıydı yaa nihat efendi ebruya k...r dedi duymadınız galiba çoğu küfürüde biblendii... Delikanlı bu işte bayana küfür ederse öyle pascalımda yeri yalatır ona bizim türkkızımza pascal sahip çıktı şimdi söyleyin kim daha türk:)

şiddet sever bayanlar sözüm size,keşke şöyle daha ıyı vursaymıs dıyorsunuz ya:)nedır bu sıddete egılım ?

"Nihat Dogan sakal gibidir kestikce daha gur cikar" sozunu bugunden itibaren degistirilsin
"Nihat Dogan okadar uyuzdur ki dovdukce dovesiniz gelir"

Nihatı sevıyorum ,pascala acıyorum kendını rezıl ettıgı ıcın :)asenanın da ayılıp bayılmaları yokmu orada kopuyorum bende:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…