yanı ne anlama gelıyor bu ?otelde rahat yatıp adada kalıyor gıbı mı gorunuyorlar?yarıştıkları ada yaşadıkları ada değilki,acun söyledi bizler otelde kalıyoruz,konuk olanlarda otelde kalıyor diye
asena_ıbrahım tatlısesbence Seda Sayan gelsin
ya da bırakalım bulsun belasını
nete düşmüş bileee kaç kere izledim ayy nasıl kaçmış nihat geri gerikeşke o adada kalsa ömrü boyunca yahu
yanı ne anlama gelıyor bu ?otelde rahat yatıp adada kalıyor gıbı mı gorunuyorlar?
şeyy:26: şiddet yanlısı değilim ama nihata gerçekten çok uyuz olmuştumçünkü gerçekten çok yalan konuşuyo..pascalıda tabiki beşiktaşlı olarak çok seviyorum ve nihatın korkması gerekiyodu yoksa üste çıkıcaktı sürekli deryanın karısına küfretmiş ne ayıp!.. pascalda dayanamadı artık iyide yaptı :) izledim 5 kere falan şeye çok güldüm pascal vuruyo nihat kaçıyoohalada gelsene gelsene diyo ya zuhaha
yarıştıkları ada yaşadıkları ada değilki,acun söyledi bizler otelde kalıyoruz,konuk olanlarda otelde kalıyor diye
kızlar ya deryada çok fena oldu açlıktan sesi çıkmaz oldu yüzü çöktü kaslar gitti dayanabilicekmi acaba sonuna dek....
aynı zamanda vucutları nemlı parıl parıl yuzlerı parlıyor,dudaklara dıkkat ettım sısırıp gelmıs hepsı,yazık tacmınle ceyda dogaldı sadece aralarında.bide kişisel bakımları içinde bişeyler vermiyoruz diyolar erkeklerin yalandan sakallarını uzatıyolar.. çok gülüyorum kızlrın hiç biyerinde tüy yok :) tırnaklar törpülü saçları hiç kabarmıyo:) ayrıca konseykerde hafifte olsa makyajlılar yani
derya nasıl bır adamkıı karısına kufrettırıyor ?
şeyy:26: şiddet yanlısı değilim ama nihata gerçekten çok uyuz olmuştumçünkü gerçekten çok yalan konuşuyo..pascalıda tabiki beşiktaşlı olarak çok seviyorum ve nihatın korkması gerekiyodu yoksa üste çıkıcaktı sürekli deryanın karısına küfretmiş ne ayıp!.. pascalda dayanamadı artık iyide yaptı :) izledim 5 kere falan şeye çok güldüm pascal vuruyo nihat kaçıyoohalada gelsene gelsene diyo ya zuhaha
aynı zamanda vucutları nemlı parıl parıl yuzlerı parlıyor,dudaklara dıkkat ettım sısırıp gelmıs hepsı,yazık tacmınle ceyda dogaldı sadece aralarında.
tabiki şiddet yanlısı değiliz ama nihat başkanihat konuştukça yerin dibine giriyo zaten ama olsun dayak da iyi gelmiştir ben pascal'ı severdim ama bu gece ayrı sevmeye başladım helal olsun ben de çok güldüm ona yazık Derya'nın karısına küfür ediyo bir de sabır..
iyi gecer canım çok saolavatarındakı oglusun ne kadar tatlı masallah tam ısırmalık tam,ıyı geceler dılıyorum sana ben uykuya teslım yenık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?