Survivor "Yeni" Show Tv

şu nihatı eleseler gerçekten güzel olacak...hüngür hüngür ağlar herhalde bir de arada özlü sözler söylemiyor mu, kendini çok edebi bir şahsiyet gibi görüyor galiba ama alakası yok

pascal ne güzel bir dövseydi şu nihatı da aklı başına gelseydi

ebru da az değil, nihat yarışı sonuçta kendi hakkıyla kazandı...arkasından "ben kendi arkadaşlarımla kahvaltı ederim benim arkadaşlarım var" diye konuşup duruyordu...nihat tabi sinir olur ona...

taner 1. olmasın bence...taçmin 1. olsun. çünkü taner 1. olursa o parayı har vurur harman savurur, "gızlarla" yer

asenayı tam çözemedim ben...tamam nihata gıcık olması çok normal de...diğer insanlara büyüklük taslaması hakimiyet kurması iyi birşey değil

bence pascalla birlikte nihat da diskalifiye edilmeliydi (gece diğerlerinin çadırına girip bağırıp küfür ettiği olayı doğruysa, ki herkes aynı şeyi söylüyor yalan olamaz herhalde, nihattan da beklenir çok asabi çünkü)

ben en başta derya'daki sabra hayranım çok efendi nihat annesine,karısına kadara küfür etmiş ya insandan insana seviye farkı işte
umarım taçmin 1. olur çoooook tatlı kız o olmazsa da derya olsun gerisi fooss

Keşke tutmasalaradı da Pascal nihatı bir güzel evire çevire dövseydi.....
Nede olsa elendi bari haklı yere elenmiş olurdu....
Nihat doğanı görmeye bile tahammülüm yok direk kanal değiştiresim geliyor....

tanerin ceydaya ilgisi var galiba,hala ceyda diyor.ceyda kadar taş düşsün taner başına oralarda hoplarken

o tanerin başına bişey gelcek zaten her bulduğunu yiyo,ordan oraya atlıo allah akıl fikir versin

hayırdır taner ne olduda kızları destekleyeceksin

kizlar bu nihat pascal kavgasinin görüntüsünün linkini verebilir misiniz?
ben baktimda, kisa gösteriyor hep ya :S

tanere bakın karşımda güçlü rakip olsun istemiyorum demiyorda kızların üstüne çok gidildi artık kızları koruyacağım diyor

ayyy bu tefikte ne tehlikeli bi adam yaa nihattan aşağı kalır yanı yok,hiç olmazsa nihattan herkes bekliyo bişiler ama tefik çok fena sinsi

dün ki bölümde mi oldu bu? allah allah, ben izledim konseyde bitmisti :S

konsey biterken ceydanın elendiğini söyledi acun ceyda meşalesini almaya giderken taner arkasından üzgün üzgün baktı sankibide bugün kahvaltıya gittiklerini gösterdiler yaa orda diyodu.
bak şimdide ceydayla ilgili konuşma yapcakmış

aynı zamanda vucutları nemlı parıl parıl yuzlerı parlıyor,dudaklara dıkkat ettım sısırıp gelmıs hepsı,yazık tacmınle ceyda dogaldı sadece aralarında.
bence bu ünlükızlar içme suyuyla bile çaktırmadn saçlarını yıkıyorlrdır :86:kameralardada kesin filtre fln var hiçmi yüzlerinde akne çil leke bişey olmaz hayret yani taçminle ceydada adalar birleşince daha bi güzel oldular onlarında saçlar temiz görünmeye başladı . erkekler iğğğrenç hepsi pis sakallı yüzleri kara derya hariç üstleri başları pislikkk ıykkk beyazlar olmuş kahverengi
nihat kahvaltıda kaşar tekerinin yarısını mağara adamı gibi tek lokmada yedi camışşşş
(ceza alırmıyım ben bu yazıdan şimdi )

Şu tanerde olmasa gülmeyeceğiz , annesi yazın bizim buralarda o da o proğramdaki oğlanın annesiyim diye hava atıyormuş benim arkadaşın çevresi geniş bugün anlattı bana

valla kırısık kremlerı ozel dus jellerı vardır unlulerın,tanerın burbu havuc gıbı olmus dıgerlerının yuzlerı cıllop gıbı.ıcme suyuyla yıkanır bunlar dogru saclar karısmıyor taraklarıda vardır yanı.

deryanın esı cok sanslı ne munıs ne anlayıslı adam ya ,hemde yakısıklı ahhh ahhh ıyılerı hepmı kaparlar yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…