Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar bence paskalın başını ebru yedi nihatı falan tutmuyorum okadar politik insandan korkarım zaten ....

evet kızlar çok fena dünde özge tanere tencereyi vermedi seni erkeklere devrediyorum onlar icabına baksınlar senin diyo ordan hemen safım benim derya da atladı tabi evet özge haklı tencereyi yaktın diyor.bu derya bi garip.
ağır atın tekmesi kayım olurmuş bakalım nolucak..
nihattan nefret ediyorum elensin istiyorum.ayrıca onun stratejisinin de adadakileri kışkırtarak prim yapmak olduğunu düşünüyorum.Ama milletimiz saf değil her şeyin farkında.gözü devamlı kamerada çekiyomu kayıtta mı diye.adalar birleşir birleşmez hemen tanere salça olmaya başladı.taner de az önce kafamı bozmasınlar nihatı da yazarım diyo valla önceden tanere uyuz oluyodum ama nihattan sonra gözüme çok sevimli geliyo artık.

offf ya pascalı daha çok seyretmek isterdim,çok tatlıyazık oldu

pascal çok mutlu bugün beşiktaşlılar olarak havaalanında karşıladık =) bende didittim foto ekleyebilsem göstercem ekliyemiyorum :)nihatın taraftarıda nihat gibi tırsak çünkü orda nihata uzanan eller kırılsın diye pankart açtılar beşiktaşlılar yanına gidince onların biz şaka progrramından geliyoruz diye kaçtılar kamera yoktu nedense korktular:)

ayyyy foto ekleyebilirsen süper olur

nihat=taner

nihat ve taner voltranı oluşturacaklar hiç şüphem yok!
şöyle ki ;
çölde su arasalar ütü bulurlar,voltranı oluştursalar dötü olurlar

acunun uyarması lazım taner saçmalıyor

selam

kızlar paskal neden nihata saldırdı.sürekli reklamlarını görüyorum ama bir türlü izleyemedim merakta ediyorum

derya açtıkça nihat bozuluyor

haha nihatın bozulduğunu görmek paha biçilemez

kedi köpek gibi kavga ediyolar sonra dönüp sarılıyolar öpüşüyolar en çokda asena nihat ikilisi
taner çok acaip bi adam her dakka şaşırtmaya devam ediyo
pascalın gitmesine üzüldüm nihatın şu söylediği şey doğrumu anlamadım ben:26:
nihat hatalıysa ve gönderilmediyse sırf reyting uğrunadır ve buda pascala haksızlıkdır bence,üzüldüm..

Tefik Asena için konuşup duruyor ama kendi daha beter hırslı ve fesat biri..Taner, Nihat-Tefik ikilisinin yanında çok masum kalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…