Survivor "Yeni" Show Tv

nihatın kafasını koparmak istiyorum ya. bilmiş bilmiş konuşuyo sürekli özlü sözler söylüyo çok şey biliyomuş gibi nefret geldi bu adamdan ya gıcık

kime oy verceksin? tevfik e vericeksen 2950
asenaya vericeksen 5434

şaka yapıyorum tabiki ikiside 2950 ye gnderiliyor.

asena ya vercem kızlar nihata sinir oluyorum artık tevfigede sinir oluyorum çok sinsiler bakışlarında hayır yok herkesin kendi kararı ama sessiz kalmayın sizde kime yolluyosanız yollayın kendi tercihiniz sonçta nerelere gereksiz mesajlar atmıyomuyuz bu mesaj hiç olmazsa engellilere destek olarak gidecek

tacmin agliyo ya ustume geliyolar diye simdi nihatgil bak gordunuzmu hata yaptigini anladi
vicdani sizladi ondan agliyo derlerse hiiccc sasirmam

Ama o kültüre sahip biri onlarca erkekle birlikte olmuş bir kadının tüm imkanlarından nasıl faydalandı.
ona yamandı parasını yedi şöhretindne faydalandı bla bla bla..
nihat bu toplumdanki erkeklerin bir kısmının aynası aslında..
ikiyüzlü.. menfaati olunca varını yoğunu satabilecek dili ile delikanlı tiplerden..
o yüzden nihat'a nefretim yarışmada ki iğrenç çizgisinden öte..
bu tipler hiz kazanmasın hep kaybetsin istiyorum ibrahim t,nihat vs vs

bak şimdide asena benden korktu tevki yazdı diyo, adam güneşin doğuşundan bile kendine pay çıkarcak yemin ediyorum, ne kadar ulu bi zat mışta haberimiz yok

eeee öyle, tribünlere oyna, vatan millet sakarya, anam bacım derken.... cebini doldur

Nihatta tacmini ne cok seviyomus
onu koruma altina aliyomus
canim kardesim guzel kardesim guzel tacminim..he yavrum he cicim dir dir dir
bu ne yaw..

Nihat doganı sevıyorum ,
elestırılerın olcusunun kactıgını dusunuyorum,sıze onerım tahammul edemıyor ve sevmıyorsanız ızlemeyın adamı yada hakkında yorum yapmayın degılmı,optumhepınızı sekerler.

arkadaşım sen geçen haftada geldin ortalığı karıştırdın gittin..
tamam nihatı sev say git elini öp,belki sana da bulaşır bazı özellikleri ..
madem buradaki sohbet senin hoşuna gitmiyor gelme okuma muhattap olma nihat'ı anlayamayan bu aciz kullarla ??
olmaz mı?
survivor'da tek nihat mı yarışıyor ne yapalım acun'a mail atalım bize nihatsız bir bölüm hazırlasın diye öyle mi
saçmalamanın bile bence bir sınırı olmalı..

piskevit demeyin banlanırsınız yeminle, demedi demeyin bak sonra

Son düzenleme:
ondan alim değil ancak kamyon arkası yazarı olur zaten hihohaha

supersin ya bi de ne diyodu gecenlerde
Nihat dogan sinemasinda soylenen hicbir replik unutlulmaz mi ne diyodu
bunlari uydurak icin cok mu dusunuyo yoksa biyerden mi duyuyo anlamadim ki
orjinal adam yaw

Bu başlık yarışma ve yarışmacılar hakkında konuşmak için var. Desteklediğimiz yarışmacılar hakkında konuşmak nekadar normalse desteklemediğimiz yarışmacılar hakkında konuşmak eleştiride bulunmak okadar normal. Eleştirilerde herhangi bir abartı veya forum kurallarına aykırı bir durum olursa yöneticiler duruma zaten el atarlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…