Survivor "Yeni" Show Tv

niye senin o adada sevmediğin biri yok mu? varsa eger niye izliyosun..hani izlemeyin demişssin ya ona istinaden söylüyorum.nihat dogan a herhangi bi sevgi yada öfke beslemiyorum ama sonuna kadar kalmasını isterim o yarısmada..asenadan daha cok seviyorum kısacası.herneyse kimin neye yorum yapıcagına yada neyi izleyip izlemicegine sen karar veremezsin değil mi? kraldan kralcı olmayalım.

alemsin ya anca bu kadar kibar bi iğneleme olurdu

doğru nihatın ismini destursuz ağzımıza almamamız gerekiyo değil mi?
kusura bakmayın ama kiminle ilgili konuşup konusmayacağımızı size mi sorucaz acaba?

supersin ya bi de ne diyodu gecenlerde
Nihat dogan sinemasinda soylenen hicbir replik unutlulmaz mi ne diyodu
bunlari uydurak icin cok mu dusunuyo yoksa biyerden mi duyuyo anlamadim ki
orjinal adam yaw

vallahi unutulmuyo ama ya,

nihat doğan bi tusunamidir, nasıl ki tusunamiye karşı konulamaz, banada karşı koymayın

ay hepsi birbirinden gicik nihat yada baskasi farketmiyo..kizlar zaten kendini gosterme cabasinda..

Kısılıgıme hakaret edemezsınız,herkes burda saygı cercevesınde fıkırlerını belırtebılır kırıcı olmadan,ben sıze medenı sekılde onerı sundum,sızınle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı sacmalık yapmıs oldum.kımın elını opecegım sızın fıkrınıze baglı degıl,cok ayıp ettınız.
Acuna maıl atmak yerıne ,sevmedıgınız adam hakkında yorum yapmazsınız olur bıter.

kızlar eşim teyfiği seviyordu yarışmada nihatın terini falan sildiğini görmüş yakıştıramadım ona dedi
derya taner tacmin yada asena kaznsın dediasenaya oy gönder telefonumdan dedi bende dedimki canım onun hayranları çoktur bize kalana dek dedim
tabii eşimin düşünceleri öyle ben hala tarafsızım
eşime dedim tamam taner kazansın iyi çocuk ama 500 milyarı bir ayda kızlarla yer o dedim
oda genç çocuk yesin ne olucak dedi..
bizde durumlar böyle

Tanere sempati duymaya başladım.Daha doğrusu bence o ilk zamanlarda biraz rol yapıyormuş.
kendince taktikler belirlemiş yavaş yavaş özüne döndü.
bazı davranışları -5 yaş olsada aslında sempatik bir tip o olmasa ada ne kadr keyifli olurdu şüphelerim var.
veee kesinlikle özge'ye aşık oldu

Canım sıkıldıkça bu topice girip şu anki son iki sayfayı okumak istiyoreee
yarılmış vaziyetteyim burda

canım özge ona pas vermez aşık olduysa yazık tanere özge havalı bir tip

sevmedıgım var,ızlıyorum ama yerden yere vuran yorumlar yapmıorum,ıyıce okusaydınız ne demek ıstedıgımı anlardınız.

hanımefendi ! burda insanlar istediği kişiye küfür etmek yada argo kelimeler kullanmak haricinde yorum yapabilir. sizi neden bu kadar geriyo bu konu anlamıyorum. biz yorum yapıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. madem bu kadar çok alınıyosunuz okumayın.

bir jilet firması sponsor olsa da şu nihatın koltuk altı kıllarını kesseler

olabilir valla, acun dünyayı gezerken jilet reklamı yapıyodu ya, ay düşünemiyorum öyle bi reklamda rol alsın
ama o kıllarını kesmez, kıllalarıda uludur onun, yazık olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…