Nihat doganı sevıyorum ,
elestırılerın olcusunun kactıgını dusunuyorum,sıze onerım tahammul edemıyor ve sevmıyorsanız ızlemeyın adamı yada hakkında yorum yapmayın degılmı,optumhepınızı sekerler.
arkadaşım sen geçen haftada geldin ortalığı karıştırdın gittin..
tamam nihatı sev say git elini öp,belki sana da bulaşır bazı özellikleri ..
madem buradaki sohbet senin hoşuna gitmiyor gelme okuma muhattap olma nihat'ı anlayamayan bu aciz kullarla ??
olmaz mı?
survivor'da tek nihat mı yarışıyor ne yapalım acun'a mail atalım bize nihatsız bir bölüm hazırlasın diye öyle mi
saçmalamanın bile bence bir sınırı olmalı..
Nihat doganı sevıyorum ,
elestırılerın olcusunun kactıgını dusunuyorum,sıze onerım tahammul edemıyor ve sevmıyorsanız ızlemeyın adamı yada hakkında yorum yapmayın degılmı,optumhepınızı sekerler.
supersin ya bi de ne diyodu gecenlerde
Nihat dogan sinemasinda soylenen hicbir replik unutlulmaz mi ne diyodu
bunlari uydurak icin cok mu dusunuyo yoksa biyerden mi duyuyo anlamadim ki
orjinal adam yaw
Koptum koptum tutun beni kızlardoğru nihatın ismini destursuz ağzımıza almamamız gerekiyo değil mi?
alemde ismi duvarda resmi varmis peeeehhh..
:82::82:
vallahi unutulmuyo ama ya,
nihat doğan bi tusunamidir, nasıl ki tusunamiye karşı konulamaz, banada karşı koymayın
bir jilet firması sponsor olsa da şu nihatın koltuk altı kıllarını kesseler
canım özge ona pas vermez aşık olduysa yazık tanere özge havalı bir tipTanere sempati duymaya başladım.Daha doğrusu bence o ilk zamanlarda biraz rol yapıyormuş.
kendince taktikler belirlemiş yavaş yavaş özüne döndü.
bazı davranışları -5 yaş olsada aslında sempatik bir tip o olmasa ada ne kadr keyifli olurdu şüphelerim var.
veee kesinlikle özge'ye aşık oldu
niye senin o adada sevmediğin biri yok mu? Varsa eger niye izliyosun..hani izlemeyin demişssin ya ona istinaden söylüyorum.nihat dogan a herhangi bi sevgi yada öfke beslemiyorum ama sonuna kadar kalmasını isterim o yarısmada..asenadan daha cok seviyorum kısacası.herneyse kimin neye yorum yapıcagına yada neyi izleyip izlemicegine sen karar veremezsin değil mi? Kraldan kralcı olmayalım.
Kısılıgıme hakaret edemezsınız,herkes burda saygı cercevesınde fıkırlerını belırtebılır kırıcı olmadan,ben sıze medenı sekılde onerı sundum,sızınle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı sacmalık yapmıs oldum.kımın elını opecegım sızın fıkrınıze baglı degıl,cok ayıp ettınız.
Acuna maıl atmak yerıne ,sevmedıgınız adam hakkında yorum yapmazsınız olur bıter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?