Survivor "Yeni" Show Tv

doğru nihatın ismini destursuz ağzımıza almamamız gerekiyo değil mi?
Kusura bakmayın ama kiminle ilgili konuşup konusmayacağımızı size mi sorucaz acaba?

hakkında ıstedıgın kadar konus benı ılgılendırmez ama saygı cercevesınde olmalı dedım ben nesını anlamadın acaba?

olabilir valla, acun dünyayı gezeren jilet reklamı yapıyodu ya, ay düşünemiyorum öyle bi reklamda rol alsın
ama o kıllarını kesmez, kıllalarıda uludur onun, yazık olur
acun yakında ped reklamıda yaparsa şaşmam vallahi

derinss tanerin özgeye asIk oldugunu nerden anladin
ben dikkatli izlemiyor muyum bu yarismayi yahu

Arkadaşım lütfen buradaki ortamı bozma.
Rica ediyorum olur mu ?
Bak sen haddini aştın onu izlemeyin bunun hakkında konuşmayın falan dedin ama biz affettik seni.
Şimdi tadımızı kaçırma bizi bize bırak.
he dersen ki yok ben nihat'a laflarınızdan rahatsız oldum yöneticiye mesaj at.
"şu şu konudakiler nihat doğan'a kızıyor ben çok üzülüyorum banlayın onları de.".olur mu ?
ama gelip onu izlemeyin bunu konuşmayın .. ayıp yani hepimiz kocaman insanlarız bu lafları söylemek sana düşmez.. herkesin görüşü kendine..
ortalığı kızıştırıyorsun .. farkında değilsin galiba..
Lütfen..

Burda kimse kimseye hakaret etmiyor. Daha öncede dediğim gibi böyle bir durum olursa yöneticilerimiz zaten konuya el atarlar gerekli cezayıda verirler. Burda aramızda geyikle karışık muhabbet ederek eleştiri veya destekte bulunuyoruz. Bizim eleştirilerimiz sizi bukadar rahatsız ediyorsa konuya girmezsiniz yorumları okumazsınız olur biter. Her hafta buraya gelip gerginlik yaratıyorsunuz. Nihat doğanın akrabası tanıdığı manıdığısınız herhalde. Çok enteresan.

kıllalarıda uludur onun, yazık olur

Son düzenleme:
bencede taner ozgeye asik..gecen gun onu seviyorum iyi kiz guzel kiz tatli kiz allah sahibine bagislasin diyodu

derinss tanerin özgeye asIk oldugunu nerden anladin
ben dikkatli izlemiyor muyum bu yarismayi yahu

hmm yani nasıl anlatsam his de diyemem de :)
ona yanaşıyor saçını çekiyordu bir kere sonra onunla filmde oynama hayalleri kuruyordu.
yanında uzanıyordu yemek ödülünde özgeye yedirmeye çalışıyordu.
hani böyle ilkokulda sorunlu erk çocukları kıza aşık olurda döverek söverek aşkını belli eder ya o hesap işte

o yazı yazdığın parmakların dert görmesin canım.

bide su nihata baska sort versinler ya
rengi bile karardi, gece gündüz üstünde
midem bulaniyor
zaten sinirim adama, dahada gicik oluyorum

ben bu yarismada en cok tacmin ve deryayi tutuyorum
tacmin cok seker, cok tatli bi kiz
deryada adam gibi adam

unlem ısaretını kullanmanıza bakılırsa hayatı sadece tvden ızleyıp yasıyorsunuz,gerılen kısı sızsınız ,ben de eglenıp yorum yapıyorum burası kımsenın tekelınde degıl,aksı goruslere saygınız yoksa sız okumayın.

Az önce yaşı için -5 diyen kimdi çok haklı tam ilk okul çocuğu gibi kızlara sataşmaları

aynen ya, çocuk gibi, ama bence çok doğal

nedir bu delicesine bi fanatiklik anlamadım. burda kimse taraf tutmuo farkındaysan.kimse asenayı,ebruyu nebilym nihat doğanla arası iyi olmayan diğerlerini çoook sevdiği,fanatiği olduğu için nihatı eleştirmio.biz sadece abartılı konuşmalarını,kendini çok yüksekte görmesini eleştirioruz.ortada kötü bişey yok.

bencede taner ozgeye asik..gecen gun onu seviyorum iyi kiz guzel kiz tatli kiz allah sahibine bagislasin diyodu

aaa dogru simdi hatirladim. minnosum falanda diyo galiba.
özgede tatli kiz ama, asIk olmasi normal

nihat erkek kardeşi çıktı telefona selam sabah etmeden anasını istedi şimdi ağlıycak dedim başladı ağlamaya yav şu hallerine hasta oluyorum dönsün türkiyeye görende savaşa gitti sanıcak..

tamam canım sensin. şakamısın arkadaşım her hafta aynı şeyi yapmak zorundamısın? gelip tadımızı kaçırıyosun.

nihat bu tarz konusmalarla gundemde kaldiginin farkinda o yuzden kendindce felsefe yapiyor,ebru kendini gostermeye calisiyor,tevfik strateji uyguluyor ,tacmin unlulerin yaninda olmaktan hoslaniyor deryayi asiri pasif buluyorum

bizim aksi goruslerede saygimiz var ama kimse kalkip bizim
yerimize karar verip onu izlemeyin bunu yazmayin soyle dusunmeyin diyemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…