doğru nihatın ismini destursuz ağzımıza almamamız gerekiyo değil mi?
Kusura bakmayın ama kiminle ilgili konuşup konusmayacağımızı size mi sorucaz acaba?
acun yakında ped reklamıda yaparsa şaşmam vallahiolabilir valla, acun dünyayı gezeren jilet reklamı yapıyodu ya, ay düşünemiyorum öyle bi reklamda rol alsın
ama o kıllarını kesmez, kıllalarıda uludur onun, yazık olur
Kısılıgıme hakaret edemezsınız,herkes burda saygı cercevesınde fıkırlerını belırtebılır kırıcı olmadan,ben sıze medenı sekılde onerı sundum,sızınle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı sacmalık yapmıs oldum.kımın elını opecegım sızın fıkrınıze baglı degıl,cok ayıp ettınız.
Acuna maıl atmak yerıne ,sevmedıgınız adam hakkında yorum yapmazsınız olur bıter.
Kısılıgıme hakaret edemezsınız,herkes burda saygı cercevesınde fıkırlerını belırtebılır kırıcı olmadan,ben sıze medenı sekılde onerı sundum,sızınle aynı fıkırde olmadıgım ıcın mı sacmalık yapmıs oldum.kımın elını opecegım sızın fıkrınıze baglı degıl,cok ayıp ettınız.
Acuna maıl atmak yerıne ,sevmedıgınız adam hakkında yorum yapmazsınız olur bıter.
kıllalarıda uludur onun, yazık olur
derinss tanerin özgeye asIk oldugunu nerden anladin
ben dikkatli izlemiyor muyum bu yarismayi yahu
Arkadaşım lütfen buradaki ortamı bozma.
Rica ediyorum olur mu ?
Bak sen haddini aştın onu izlemeyin bunun hakkında konuşmayın falan dedin ama biz affettik seni.
Şimdi tadımızı kaçırma bizi bize bırak.
he dersen ki yok ben nihat'a laflarınızdan rahatsız oldum yöneticiye mesaj at.
"şu şu konudakiler nihat doğan'a kızıyor ben çok üzülüyorum banlayın onları de.".olur mu ?
ama gelip onu izlemeyin bunu konuşmayın .. ayıp yani hepimiz kocaman insanlarız bu lafları söylemek sana düşmez.. herkesin görüşü kendine..
ortalığı kızıştırıyorsun .. farkında değilsin galiba..
Lütfen..
unlem ısaretını kullanmanıza bakılırsa hayatı sadece tvden ızleyıp yasıyorsunuz,gerılen kısı sızsınız ,ben de eglenıp yorum yapıyorum burası kımsenın tekelınde degıl,aksı goruslere saygınız yoksa sız okumayın.hanımefendi ! Burda insanlar istediği kişiye küfür etmek yada argo kelimeler kullanmak haricinde yorum yapabilir. Sizi neden bu kadar geriyo bu konu anlamıyorum. Biz yorum yapıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. Madem bu kadar çok alınıyosunuz okumayın.
hmm yani nasıl anlatsam his de diyemem de :)
ona yanaşıyor saçını çekiyordu bir kere sonra onunla filmde oynama hayalleri kuruyordu.
yanında uzanıyordu yemek ödülünde özgeye yedirmeye çalışıyordu.
hani böyle ilkokulda sorunlu erk çocukları kıza aşık olurda döverek söverek aşkını belli eder ya o hesap işte
ona yanaşıyor saçını çekiyordu bir kere sonra onunla filmde oynama hayalleri kuruyordu.
hani böyle ilkokulda sorunlu erk çocukları kıza aşık olurda döverek söverek aşkını belli eder ya o hesap işte
bencede taner ozgeye asik..gecen gun onu seviyorum iyi kiz guzel kiz tatli kiz allah sahibine bagislasin diyodu
bendim zaman zaman -5 oluyorAz önce yaşı için -5 diyen kimdiçok haklı tam ilk okul çocuğu gibi kızlara sataşmaları
unlem ısaretını kullanmanıza bakılırsa hayatı sadece tvden ızleyıp yasıyorsunuz,gerılen kısı sızsınız ,ben de eglenıp yorum yapıyorum burası kımsenın tekelınde degıl,aksı goruslere saygınız yoksa sız okumayın.
acun yakında ped reklamıda yaparsa şaşmam vallahi
unlem ısaretını kullanmanıza bakılırsa hayatı sadece tvden ızleyıp yasıyorsunuz,gerılen kısı sızsınız ,ben de eglenıp yorum yapıyorum burası kımsenın tekelınde degıl,aksı goruslere saygınız yoksa sız okumayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?