Survivor "Yeni" Show Tv

sevmedıgım var,ızlıyorum ama yerden yere vuran yorumlar yapmıorum,ıyıce okusaydınız ne demek ıstedıgımı anlardınız.

sevmiyorsanız izlemeyin yorum yapmayın demişsin bnm cevabım da ona.ilk yazdıgın yazını tekrar okursan ne demek istediğini görürsün.insan sevmediği biri hakkında da hakaret boyutuna varmadan yorumlar eleştiriler yapabilir.ztn sınırlarını bilmeyen biri olursa yöneticiler gereken seyleri yapıcaktır.senin böyle araya girerek laf atıp cekilmen abest kactı.

benı affetmek sıze kalmamıs bu bırıncısı
ıkıncı olarak ortada benım soyledıgım sevıyesız bırtek kelıme yok
kendı gorusumu belırttım elestırı kaldıramıyorsanız asıl sız yazmayın bana
ayrıca o banlama olayını sız planlar ve yaptırırsanız hıc sasırmam,nıhat doganı sevıyorum dedım dıye bana bunları yazıp ıgneleyıp canımı sıktınız ya hepnızı allaha havale edıyorum.

nasıl anlamak ıstıyorsanız oyle anlıyorsunuz ,abest kacan bır uyenın, gıt elını op bazı huyları sana da gecer ozaman demesı,hıc yakıstıramadım .

nihatı seviyorsunuz diye kimse size cephe almadı aslında siz nihat doğan sevmeyenlere cephe aldınız gibi geliyor...

A aa ne kadar ayıp..

bak kendin yazmışsın. bizde kendi görüşlerimizi söylüyoruz eleştirimizi yapıyoruz nihat doğan hakkında. kaldıramıyosan okumassın.

Tövbe est..
Güzel kardeşim yalvardım sana ya rica ediyorum bize sarma.
Allah aşkıan sarma..
Tamam sen bizi affet..
affet ve bizi azad et..
Kendini özlet,sana özlem duyalım nerede bu kız gelse de canımı sıksa diyelim..
küs bize olur mu lütfen..
sen harikasın nihat harika.. biz gerçekleri göremeyen saftirikleriz..
lütfen lütfen ve lütfen..
bizi azad et.. lütfen...

bak kendin yazmışsın. Bizde kendi görüşlerimizi söylüyoruz eleştirimizi yapıyoruz nihat doğan hakkında. Kaldıramıyosan okumassın.
benım hakkımda yapılan elestırıyı es gecıyorsunuz yok elını op falan ne ayıp...gorusumu ozgurce belırttım dıye bana neler yazdınız.

neyse, ben gidiyorum, yarın fikir iştiharesi için buluşuyoz demi

susalım biz boşver boşu boşuna banlanıcaz yahu.hemde nihat doğan yüzünden! yediremem bunu kendime

nasıl anlamak ıstıyorsanız oyle anlıyorsunuz ,abest kacan bır uyenın, gıt elını op bazı huyları sana da gecer ozaman demesı,hıc yakıstıramadım .

Arkadaşım ben bir eşşeklik ettim.
Sen bizi uyardın izlemeyin dedin hata laf etmeyin dedin ben haddimi aştın.
seni dinlemedim haddimi ikinc kez aştım sana laf yetiştirdim..
affettin mi beni,bir daha izlemicem survivoru sen kızma sen bize gelip burada sataşma
ne istiyorsan yapıcam tamam mı olur mu.?
yüzbinlerce kez özür diliyorum kurban olayım geç oldu bak pazartesiye döndü gün.
değmez bizim için uykusuz kalmaya :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…