Survivor "Yeni" Show Tv

ay bu da süpermiş, bana şarkını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

ay o sahne canlandı gözümde, nihonun anası gelir, garip anam çilekeş anam sen yoksun yanımda kimeeeeee dert yanam, diye zırlarken bayılır buna serum bağlarlar falan

ay igrencccccccc
bu kadar anneci bi adamla ömür gecer mi ya
seda sayan nasil dayanmis buna

NBI NBI şimdi de nihat ödülü kazanana çalışıyor. onu götürmesi için. bu adam çok çok komik ya demin karşı tarafın arkasından dedikodu kırıla gidiyordu şimdi yalakalığa başladı.

kiz ben buna bi iki saat dayanamam
kadin yine baya bi süre dayandi
oda gördükce ben nasil bi hata yapmisim diyodur simdi

valla ya sedanın karizma çok pis çizildi, reklam aşkıydı valla eli elime değmedi diye açıklama yapmalı

valla ya sedanın karizma çok pis çizildi, reklam aşkıydı valla eli elime değmedi diye açıklama yapmalı

bencede. böyle bi adamla birlikte oldugu icin oda rezil oluyor nihatla birlikte.
aaaaaay göndersinler su adami ya, yada sustursunlar
agzini bantlasinlar falan iste bisi yapsinlar :44:

bir sürü balık yakaladı tefik tıka basa yediler ve yazık kızlara koklatmadılar bile kızlardan biri bunlara zorba demişti ya ben abartı bulmuştum ama gerçekten öleymiş. insan ne olursa olsun biraz verirdi balıktan. bayan ya onlar ama o açlıkta bayana da erkeğe de kokar o yemek çok bencil bunlar. bir insan bir yerde nasıl davranırsa her yerde öyle davranır bunlarda centilmenliğin c si yok. gerçek hayatta da bunlar böle kaba saba adamlardır. mesela derya ne kadar haksızlığa uğrarsa uğrasın hiç duruşunu bozmuyor. çünkü adam kalite ve kişilikli.

nihoyla tefo tersine evrim geçiriyo yakında kuyrukları çıkcak

Vicdan olmalı önce insanda,açlık yani bu ötesi varmı..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…