Survivor "Yeni" Show Tv

sizi kınıyorum arkadaşlar, bir nihat doğan kolay yetişmiyoo

iğrençleşti zeynep,şimdiye kadar niye birşey yapmadın madem

ayy zeynep naptı kızlar ya kaçırdım eşim maç açtı o sıra:26::26::26::26:

nihattan namelerrr delikanlıyaaa bakk bea yürüüüüüüüüüüüüüüüüü nihatt kim tutar seni...

zeynep güçsüz gariban nihat güçlü kanatlarının altına aldı

baktı ki pabuç pahalı, o taraftaki kadınlar güçlü, kadın olarak rakip çok

nihat kanatları altına almış zeynepi anne olduğu için, zeynep burnunu tıkamayı unutmasın bence nihatın kanatları altında

ay ne bileyim zeynep tunuslu oldum olası bana çok itici gelmiştir, asenayı nasılda ezikledi, ben sana hangi okulda okuduğunu soruyor muyum diye

Son düzenleme:

Nesli tükenen kel aynak kuşu misaliii acilen koruma altına alınmalı nihatt

oyyyyyyyy bencede giymeeee

dahaa giymem dahada dawosa gitmem haha yoh yoh bizim ne haddimize nihatı koruma altına almak nihat kanatlandı zeynep'i aldı kanatları altına :) yakında uçucak nihat bi insan kendinibukadar rezil edebilir

bu taner ateşli hastalık geçirmiş bence küçükken, maymun ya, ordan oraya

farklı yerlerden geldik, yok hayat tarzlarımız farklı yok ben şöyle elitim, böyle züppeyim, yaw ne alaka o zaman nihat zeynep kankalığı

Taner ne edecegını sasırmışşş

Unlulerın grup kurmasda ılgınc olmuşş

Zeynep sevmem ama yaptıgı taklıd cok komıktı

bence zeynep asenayı kıskanıyo, asenada megolaman ama toparlayıcı bi tarafıda var bence zeynep bunu kıskandı, diğer kızlarıda kıskanıyo olabilir bilemiyorum

ayrıca deryayla paskal neden adam deilmişte sadece nihat adam gibi adammış bilemedim

ay bu osmanlı torunuda diğerleri yunan torunu

ebru çok doğru konuştu bence, her lafı haklı

nihat türkçeyi batırmıştı sıra ingilizceye geçti duydunuzz dimi exiyuzmi hahahahahahha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…