Survivor "Yeni" Show Tv

yürü be paskal, paskal bizi diskoya götür, aynen zeynep yılan gibi

van minit paskal, my name is nihat adam ingilizce bile megolamanlık yapıyo

asenaaaaa süpersin
zeynep ve nihat nekadar kendini önemsiyooo öylee...elini çekmişmiş oyunu ondan kaybetmişler haha
bir beşiktaşlı olarak zaten pascalın hayranıyım daha çok sevdimmmm

allah aşına nihatı birileri dövsün ya, sıkı bi dayak lazım ona, dünyanın onun etrafında dönmediğini anlar böylece, ebruda sıkı kızmış, derebeyi gibisin diyo aynen öyle

-Asena çok delikanlı kızmış cidden şaşırdım ..!

-Zeynep adamın gözünün içine baka baka yalan söylebiliyor hayretler içinde kaldım.pascala senin yemeğini fırlatıp attılar dedi .. halbuki tabağa koyup ayırmışlardı.fitne fücür aman Allah korusun dağlara taşlara ya Rabbim. Ahmet Hakanla flört etmesine şaşırmamalı !

-Pascal pozitif ideal yarışmacı sempatik seviyorum.

-Ebru biraz böyle mahalle kızı halleri varmış yeni farkettim azıcık da saf gibi geldi bana idare eder..

-Derya ne halta getirdiler oraya anlamadım adam galiba konuşmama kararı falan almış?

-Özge bildiğin hanımevladı mıy mıy sevmem böyle tipleri ama şartlara uyum sağlamaya çalışıyor.

-Ve Nihat.. Eee haklıymış Seda bir süre takılıp evlenmediği tek adam buydu.Nihat akıllara zarar tek kelimesi "ben" """""""""""geçen hafta kazandığım dokunulmazlıktan sonra""""""""""""" diye başlayan bir cümle kurduğu anda koptum ben.olum sen mi kazandın tek başına nesin sen toplamda ancak çene var.medyatik olmak için kolunu bile kesersin gibime geliyor.

ünlülerde eleme ne zaman ya, inşallah nihat elenir, bi yere kadar komedi ama sonrasında insanın sinirini çok bozuyo, ay elenmezse seyredemem ben, geçen yarışmada da böyle olmuştum, sanırsınız ki bende yarışıyorum

adam kendini tusunamiyle bir tutuyo ya, yakın bi tarihte ben Allahım diye çıkarsa şaşırmayın

ay aşk olsun çok üzüldüm yorumuna xD nihat giderse biz ünlüler kuş tüyü yataklarda yatar sanarız bakk olmazz =) ayrıca nihat gitsebiz kimden delikanlılık dersi vve felsefe dersi alcaz çok ayıp oldu

Son düzenleme:
ay aşk olsun çok üzüldü yorumuna xD nihat giderse biz ünlüler kuş tüyü yataklarda yatar sanarız bakk olmazz =) ayrıca nihat gitsebiz kimden delikanlılık dersi vve felsefe dersi alcaz çok ayıp oldu

haklısın canım ya, özür diliyorum, affına sığınıyorum nihat abimin, o benim büyüğüm, bizim kitabımızda büyüğe saygısızlık yazmaz, hayatım boyunca büyüklerime saygısızlık etmedim ben

ahmet hakanla flört mü ediyomuş zeynep tunuslu

ayhhh gülmekten çatlıyıcam yanii Allahta seni güldürsün nihat abin küçükleri sever affederr sen rahat ol..
anammmmm Taner gitmedi yine çekicez buu arzayı yaa

noluyii ula burda. Bensiz kaynatırsınız he kızanlar.
Kim elendi. İnşallah Taner gitmiştir.

kızlar nihat muhteşem yüzyılı çok izlemiş galiba ''lakin,ammaa' falan

valla hitabet dersi almış ama yanlış insanlardan almış sanıyorum, hayatım boyunca beylik laflardan nefret ettim ben

bak nihat ruh sağlığına zararlı bence, ona benzicez, hepimiz nihatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…