bir sürü balık yakaladı tefik tıka basa yediler ve yazık kızlara koklatmadılar bile kızlardan biri bunlara zorba demişti ya ben abartı bulmuştum ama gerçekten öleymiş. insan ne olursa olsun biraz verirdi balıktan. bayan ya onlar ama o açlıkta bayana da erkeğe de kokar o yemek çok bencil bunlar. bir insan bir yerde nasıl davranırsa her yerde öyle davranır bunlarda centilmenliğin c si yok. gerçek hayatta da bunlar böle kaba saba adamlardır. mesela derya ne kadar haksızlığa uğrarsa uğrasın hiç duruşunu bozmuyor. çünkü adam kalite ve kişilikli.
ee tatlım derya demişsin de o kadar milli yüzücü vs..e neden kalkıp zıpkınla balık yakalamıyo acaba ?tefoya demedikleirini bırakmadlar adam kalkıp ne diye yemeğini paylaşsın ki :)
Yüzmekle-balık tutmak aynı şeylermi ?
potansiyeli hepsinden yüksekkk ama deryanın sonuçta biraz uğraşsa çok rahat tutar tabikide canm :)
Yüzmekle-balık tutmak aynı şeylermi ?
balık tutamıyo diyede adamın yüzücülüğünü karalamak da yanlış ama dimi ? başarıları saymakla bitmiyo..adam balık tutamadı diye yerden yere vuruluyo,hemde sırtüstü yüzen bi adam :))
Ay şu nihatın istediği kişiler gittiğindeki o sinsi gülüşü beni çıldırtacak
e yani yüzmekle balık tutmak aynı şey değil bu kadar açık ve net. . ve vijdanlı bir insan o şartlarda yemeğini paylaşır fikirlerin uyuşmaması bencillik yapmayı gerektirmez eğer gerçekten bencil değilseniz. karşı tarafa zeytin dalı uzatmak ve gerçekten savunduğu gibivatanı milleti insanı seven biri olduğunu kanıtlamak için yapmalıydı nihat bunu. ama fikirleri ve davranışları birbirini tutmuyor onun. ben biri ile kavga etsem ya da birinden hoşlanmasam onun açlığını seyredemem. bu kişilik meselesi. içi nefret dolu bir insan bunu yapabilir.
ben deryaya balık konusunda laf söylenmesine çok karşıyım bu ayrı bir uğraş sabır ister adam yüzerek mi balık yakalayacak. hem oda aç kalıyor ve sporcular yemek konusunda daha hassaslar beslenmeleri daha kuvvetli bu durumda bile avlanamadı kendisi için bile yapamadı bunu o nedenle avlayamaması bir suç değil bilmiyor olabilir.
facede okudum şimdi deryanın hayran sayfasında,eşinin söylemiymiş..
Zehra Balkan Büyükuncu
"Derya hicbir hayvani olduremez. Balik tutmak ister de balik oltaya gelse de baligi oltadan alamaz, yasayanin canini alamaz! daha ne diyeyim."[/U]
saygısız nolcak, insan bari içinde saklar sinsiliğini
kızlar farkındaysanız yemeklerini ayırdılar diğer gurupta nihatlara yiyecek vermiyor.. bence teyfik en iyisini yapıyo ne diye versinki zaten diğer guruptan hepsnin karnı doydu bütün ödüllere gittiler nihatla teyfik gidemedi yemek ödüllerine bırakında yesinler iki balığı.. onlarda çok vicdanlı olsalardıda bunlar hiç ödül alıp gidip yiyemediler diye tutup hep kendı gurubundakileri götürceğine onları alsalardı bikere
Hakan ve Gizem Nihat Doğan'ı yorumladı
Survivor'ın eski yarışmacıları Hakan ve Gizem, Nihat Doğan için 'Survivor adasına yakışmıyor' dedi...
Hakan ve Gizem Nihat Doğan ı yorumladı
4
Bu yaz evlenecek olan Hakan Hatipoğlu ve sevgilisi Gizem Akın İstinye Park'ta objektiflere takıldı.
Survivor yarışmasındakı ünlüleri eleştiren Hakan Hatipoğlu, "Bizim yarışmamız daha seviyeliydi. Bizim zamanımızda paylaşmak vardı. Hep beraber gidip balık tutardık. Derya Büyükuncu'yu ayrı tutuyorum ama ünlüler çok seviyesiz. Nihat Doğan orayı çok bozuyor. Hiç adaya yakışmıyor. Nihat'ın hemen elenmesi gerekiyor.." dedi.
"Favoriniz kim?" sorusuna Hatipoğlu, "Derya Büyükuncu" derken Gizem Akın ise, "Taçmin" cevabını verdi.
sacitaslan.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?