Survivor "Yeni" Show Tv

ee tatlım derya demişsin de o kadar milli yüzücü vs..e neden kalkıp zıpkınla balık yakalamıyo acaba ?tefoya demedikleirini bırakmadlar adam kalkıp ne diye yemeğini paylaşsın ki :)

potansiyeli hepsinden yüksekkk ama deryanın sonuçta biraz uğraşsa çok rahat tutar tabikide canm :)

balık tutamıyo diyede adamın yüzücülüğünü karalamak da yanlış ama dimi ? başarıları saymakla bitmiyo..adam balık tutamadı diye yerden yere vuruluyo,hemde sırtüstü yüzen bi adam :))

Yüzmekle-balık tutmak aynı şeylermi ?

e yani yüzmekle balık tutmak aynı şey değil bu kadar açık ve net. . ve vijdanlı bir insan o şartlarda yemeğini paylaşır fikirlerin uyuşmaması bencillik yapmayı gerektirmez eğer gerçekten bencil değilseniz. karşı tarafa zeytin dalı uzatmak ve gerçekten savunduğu gibivatanı milleti insanı seven biri olduğunu kanıtlamak için yapmalıydı nihat bunu. ama fikirleri ve davranışları birbirini tutmuyor onun. ben biri ile kavga etsem ya da birinden hoşlanmasam onun açlığını seyredemem. bu kişilik meselesi. içi nefret dolu bir insan bunu yapabilir.

balık tutamıyo diyede adamın yüzücülüğünü karalamak da yanlış ama dimi ? başarıları saymakla bitmiyo..adam balık tutamadı diye yerden yere vuruluyo,hemde sırtüstü yüzen bi adam :))

::):)tabiki tatlım karalamak doğru değil ama kondüsyonu süper olan bir adamında nihat ve tefodan önce kızların karnın doyurması gerekirdi diye düşünüyorum sadece :):)

ben deryaya balık konusunda laf söylenmesine çok karşıyım bu ayrı bir uğraş sabır ister adam yüzerek mi balık yakalayacak. hem oda aç kalıyor ve sporcular yemek konusunda daha hassaslar beslenmeleri daha kuvvetli bu durumda bile avlanamadı kendisi için bile yapamadı bunu o nedenle avlayamaması bir suç değil bilmiyor olabilir.

bundan önceki survıvor da hakan vardıya,kedi köpek gibi kavgalar edildi,tartışmalar yaşandı,ama onlar ne olursa olsun hakanın tuttuğu balığı herpberaber yediler..insanlığa yakışan budur,düşman dahi olunsa.ama bunlardaki hırs kimsede yok.onların açlıkları nası hoşlarına gidio anlamıyorum ben.vicdan meselesi demekki..

olabilir tabii ama hiç çabaladığını görmedim insan gider başka bişeyler bulur yemek için kızlar sürekli ormana gidelim vs.. diyordu o yüzden şey ettirdim :)

facede okudum şimdi deryanın hayran sayfasında,eşinin söylemiymiş..
Zehra Balkan Büyükuncu
"Derya hicbir hayvani olduremez. Balik tutmak ister de balik oltaya gelse de baligi oltadan alamaz, yasayanin canini alamaz! daha ne diyeyim."[/U]

Son düzenleme:

:):)bu da iyiymiş

saygısız nolcak, insan bari içinde saklar sinsiliğini

aynen ya bu akşamda yine sinsi sinsi güldüüü,ne kadar gıcık bi tip ya,konuşurken bu kadar insana baygınlık getiren birini daha görmedim,uzatıyoda uzatıyoo,ayy ne diceksen sadede gel bırak traşı diyes
i geliyo insanın allah ordakilere peygamber sabrı veriyo vallaa,ben anında sarılmıştım boğazınaa

kızlar farkındaysanız yemeklerini ayırdılar diğer gurupta nihatlara yiyecek vermiyor.. bence teyfik en iyisini yapıyo ne diye versinki zaten diğer guruptan hepsnin karnı doydu bütün ödüllere gittiler nihatla teyfik gidemedi yemek ödüllerine bırakında yesinler iki balığı.. onlarda çok vicdanlı olsalardıda bunlar hiç ödül alıp gidip yiyemediler diye tutup hep kendı gurubundakileri götürceğine onları alsalardı bikere

nihat sırf basketboldan anladığını ne kadar donanımlı olduğunu anlamaları için gerekli gereksiz ne kadar isim varsa saydı yabancı bişiler söyledi.takipçisiyim en büyük hayalimdi bilmem neydi.çok donanımlıyım diyo aklı sıra.çok boştu bence insan seviyosa seviyodur ne gerek var dıdının dıdısının takımında oynayan birinin bilmem ne ödülü aldığını falan sölüyo baydı resmen adam ya iyice filazof sanıyo kendini dünya onun etrafında dönüyo sanıyo.fazla takip etmiyom arada denk geliyo ama ona bile tahammül edemiyorum

canım galiba yanlış biliyorsun kızlar değil tefikler yemeği ayırdı küçük 2 balık tuttukları gün. sonrada tanerle neden balık paylaşıyoruz dedi nihat ama o da yağımı almışlar diyerek onların yanından ayrıldı. tabi tefik tarafını tutabilirsin saygım sonsuz ama olaylar böle gelişti. ben öyle duydum..

yanlış sölemeyim ama nihatın tanerle yemeği neden paylaşıyoruz demesi cmrtesi olan bölümün fragmanında geçiyordu. o gün o laftan önce mi sonra mı bilmem taner onlardan ayrıldı.

Hakan ve Gizem Nihat Doğan'ı yorumladı
Survivor'ın eski yarışmacıları Hakan ve Gizem, Nihat Doğan için 'Survivor adasına yakışmıyor' dedi...
Hakan ve Gizem Nihat Doğan ı yorumladı
4

Bu yaz evlenecek olan Hakan Hatipoğlu ve sevgilisi Gizem Akın İstinye Park'ta objektiflere takıldı.

Survivor yarışmasındakı ünlüleri eleştiren Hakan Hatipoğlu, "Bizim yarışmamız daha seviyeliydi. Bizim zamanımızda paylaşmak vardı. Hep beraber gidip balık tutardık. Derya Büyükuncu'yu ayrı tutuyorum ama ünlüler çok seviyesiz. Nihat Doğan orayı çok bozuyor. Hiç adaya yakışmıyor. Nihat'ın hemen elenmesi gerekiyor.." dedi.

"Favoriniz kim?" sorusuna Hatipoğlu, "Derya Büyükuncu" derken Gizem Akın ise, "Taçmin" cevabını verdi.

sacitaslan.com

Evet ben de gazetede okudum.
Onlara derdik kavga gürültü ama bu seferki cidden düşmanlığa döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…