Survivor "Yeni" Show Tv

oooff bu bölümü zorla izliyorum çünkü sonu belli nihat maça gitmiş... tefik ve nihattan nefret ediyorum artık samimi değiller. acımasızlar ve kameraya tasarlayıp tasarlayıp konuşuyorlar sanki biz salağız anlamıyoruzda... onlar üstün zekalı olduğu için olsa gerek. biz onların düşündüğünü anlamıyouz...

cahile ve köylüye çok yüz vermeyeceksin diye bir tabir vardırya nihat bu tabire çok uyuyor kameralar hayatında olmadığı kadar onu çekiyor ya herkeze söz söyleme hakkına sahip olduğunu zannediyor. derya kendi alanında kendini dünyaya kanıtlamış ND ise bizim ülkemizde show yapmaktan öteye gidemedi. bir ibo mahsun alişan mahmut tuncer kubat ... gibi mi? başarıları da başkasına laf atıyor. bu adamı bitiren 1 yapımcısı bir de bu fikri ve zikrinin senkronizasyonsuz halleri...

fragmanda gördünüz mü 'leeebron lebbroon 'diye nasıl böğürüyo nihattt bakmayınca da 'man' diyo
yav sen kimsin ki adam sana baksın görmemiş
şuan tek temennim maçtaki diğer izleyiciler o ekibin Türk olduğunu anlamasınlar lütfen

kızlar kim kazanıcak sizce benim kafamda henüz bir fikir belirmedi:44:

şşşşş lebroon bak hele la, kime diyom man

Son düzenleme:
Hey man komedi ya burhan altıntopumuz lebbrona taktı kafayı uğraşcak birini bulamayınca

lebrondaki cesaretede hayranım, sen kimsin ki nihat abimize bakmıyon, her kim ki nihat abimize selam çakmaz, çarpılır valla,
bakın, ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim

Son düzenleme:
lebrondaki cesaretede hayranım, sen kimsin ki nihat abimize bakmıyon, her kim ki nihat abimize selam çakmaz, çarpılır valla,
bakın, ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim

bi sonraki ada konseyinde nihat lebron'a yüklenecek eminim

Bu kadar cahilce laf söyledikleri şiiri paylaşmak istedim, hatta çokbilmiş Nihat efendi bunu yazan bu adada olanlardan biridir kesin demişti..ne saçma şiirdi felan felan gibi laflarda ettiler hatta..ama ayıplamamak lazım bilgisizlik ayıp değil o sırada uzaya kibirle savaşmaya gitmiştir eksik kalmış olsunnnn...

izlemedim bugün, katlanamiyorum nihatin konusmasina artik
her fragmanda, her bölümdede onun konusmalarini koyuyolar uzun uzun
gelde delirme

valla sabah sabah güzel gitti bu şiiri okumak, teşekkür ederim:13::13:

niho ne anlar bu şiirden onun anlayacaği düzey şiir, "Daha dün annemizin kollarında yaşarken...."

ay ya da "güller kırmızıdır menekşeler mor, şeker tatlıdır ama senin kadar değil" şiiri, nihat için çok vurucu bi aşk şiiri olabilir

Son düzenleme:
tanıtım da koptum bugün izleyence ne yapacaz bakalım bi lebron kalmıştı kafayı takmadığı
bir de koç gibi hareketler felan ...NBA ilk ve son kez böyle eziyet gördü

ay sorma ya, bide bağırıyo "hey lebroooon" sonra bi boşluk veriyo "jaaames" diye bağrıyo sonra,
james bondla karıştırdı herhalde, james.... james bond ardından hey maaaan, vats going on man

bide ekrana yazı geliyo mimamide neler oldu diye, çok manidar, neler oldu neler

Özgede göğüslerini hoplata hoplata oynuyor ne itici ya

benim olmazsan taciz ederim diye şarkısı olan adamdan ne beklicen

Sarkılarının hiç birini bilmiyorum ama bu şarkının ismini duyunca + my baby lafını söyleyişini gözümün önüne getirince krizlere girdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…