Survivor "Yeni" Show Tv

Meteeeeeer
Taner Meterin kendi facebook'ndan ünlü olmaya çalıştığını söylemişti şimdi daha fazla ünlü yaptı adamı kendi elleriyle

Ne gerek vardı bu adamın çıkmasına şimdi. Acunun reyting canavarlığı işte

Son düzenleme:
ben anakonda ve timsah olayına bittimmmmmmmmmmmmm hiç bu kadar gülmedim yaa ben bu adamın doğallığına gülüyorum..

ayy su deryadan ne istiyolarr bi türlü anlamıyorum hatta nihattan sonra tevfikede kıl olmaya basladımmmm tevfik gitsinnnnn diyorummm

arkadaslar taner nasil dalga gecti nihatla? ben bugünde bakmadim, bastan actim baktim yine sadece nihat sinir oldum kapadim

Nihat'a da ;Tevfik'e de sinir oluyorum.Hele Nihat'ın Derya gibi bir değeri küçümseyerek ağzına alması kendini dahada küçültüyor farkında değil......

arkadaslar taner nasil dalga gecti nihatla? ben bugünde bakmadim, bastan actim baktim yine sadece nihat sinir oldum kapadim

Dokunulmazlık oyununda Taner öndeydi Nihat geride kalmıştı. Taner dokunulmazlık sembolünü koşup gidip almadı Nihatı bekledi çıldırttı hadi gel hadi gel yaptı. Kedinin fareyle oynaması gibi oynadı Nihatla. Sonra gitti aldı sembolü. Nihat morardı

izledim simdi netten, herkesin yapamadigini o yapti valla, süpppppppppppppperr bayildim

Nihat neye pis pis sırıtıyor çok merak ediyorum. Kendini beğenmiş burnu büyük pis herif ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…