Survivor "Yeni" Show Tv

özge ağlar birazdan benide akvaryuma götürün diye.off sinir oluyorum şu kıza.herkesin sayesnde yemek yiyo geziyo.

hırs demek nihat doğan demek diye böğürüyo, eee hani hırslı olanları eleştiriyodun

nihatı boğacammmmmmmmmmm kazandı gene yaaaaaaaaaa.ulan bari açmini götürün yaa.offffffffffffffffffffff

ya bu nihat'ı boğasım geliyo kibirle uzayda savaşırım diyo ama önce sen içindeki kibirle savaş dün Nazım Hikmet'in şiirine de bir sürü laf etti kendini bişey sanıyo bide övünüyo Miami de bu halimle beni tanıdılar çok hoşuma gitti diye bu tiple tanımasınlarda ne yapsınlar her yerde kendini belli ediyosun

Son düzenleme:
köpek balıklarının eşref saatine denk geliriz ne gerek var, yunuslar daha şirin diyo ne demek istedi acep, bıızt kısa devre yaptım gene

adam nasıl bi Türkçe konuşuyosa artık

Son düzenleme:
ay nihat doğan eskiden komikti ama artık sinir bozucu olmaya başladı, sürekli izleyemiyorum

Yunuslar ne güzel yaaaaa Şarkı söylüyolar bide ay yerim onları ben :78:

şekerim kim bilsin onun şarkısını ya, face de millet dalga geçerken görüyoz şarkılarınıda ancak

Vatozların olduğu havuzda yabancılar Nihata bu adam sorunlu galiba diye bakıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…