Survivor "Yeni" Show Tv

Nihatın hayranları gider bu tefoya oy verirler diye düşünüyorum. Bence sms te Derya gider

derya gidecek
asenada oldugu gibi bütün nihatcilar tefoya oy aticak
yazik oldu ya, özge dururken derya gibi güclü birinin gidecek olmasi cok sacma

Nihatın hayranları gider bu tefoya oy verirler diye düşünüyorum. Bence sms te Derya gider

Ben de öyle düşünüyorum,inşallah tersi olur...Hemen Derya için mesaj gönderdim.....

Halk kahramanları unutmazmış....Nihat efendi yine döktürüyor...Doğrudur kahramanlar unutulmaz da Nihat'ın ne kahramanlığı var acaba kendini kahraman sayıyor.

Normalde hiç böle şeylere oy atmam fakat şuan Deryaya çok atmak istedim. ama bakiyem yetersiz malesef

nihat yüzünden en sevdiğim yarışmayı 2 haftadır doğru düzgün izlemiyorum

kızlar ya bu taner deryanın başını yemezse iyidir sinir oldum deryada saf saf kabul etti ikiside gitse taner için iyi birinciliğe daha çok yaklaşıcak
ya özgeye ne demali uyanık özge gibi politik biri çevremde olsun istemem şortu yokmuydu onun yav:44:haftalarca bikinisinin altı üstünede bir tşört öyle dolaştı
kız iki tarafıda idare ediyor bıravo vallahi
özge birinci olursa şaşmam
tanerde özgenin gözüne giricek ya dokunulmazlığı ona verdi özge ona normal hayatta asla bakmaz farkında değil

kızlar şu tanerin nihatla dalga geçtiğini bir dünya gözüyle göreyim yatmadan
biri link yollabilir mi bana??

derya giderse izlemem artık
Türkiye'de efendi adamları sevmezler her zaman yalakalar kazanır maalesef
özge'ye de ayrı sinir oluyorum

kızlar şu tanerin nihatla dalga geçtiğini bir dünya gözüyle göreyim yatmadan
biri link yollabilir mi bana??

Al canım izle kop

[video=youtube;J9oVTNpV5eQ]http://www.youtube.com/watch?v=J9oVTNpV5eQ&feature=player_embedded#at=404[/video]

özge ve taçmin varken bu sonuç çok saçma oldu eğer derya elenirse çok yazık olur umarım smsi alır teviğin konuşmalarından hiç haz etmiyorum insanları acayip küçümsüyor kendini çok fazla bi halt zannetmeye başladı tevik gitmeli bu hafta

Ayy ikimizde koymuşuz

saollun gızlar ii geldi yatmadan ohhhh yeEEEAAAAH

ilk zamanlar nefret etmiştim tanerden şimdi nihat ve tefiğin yanında sütten çıkma ak kaşık gibi gözüküyor gözüme
evet aptal hareketleri var ama en azından sempatik,

onlar gibi fesat yalancı ikiyüzlü değil en azından

kızlar bunların hiçbiri saf değil tanerde dahil buna işin sonunda büyük bir ödül söz konusu taner daha çok tek görünmek istedi yarışmada strateji olarak...

benim kafam karışık bu konuda deryaya kızdım çünki kendini riske attı
bir taraf değilim bu yarışmada nihat alsın istemem hakkeden alsın o ayrı havalara giricek iyice aile görüşmelerinde sürekli ağlaması beni deli ediyo
çok yapmacık oluyo farkında değil kendi
taner alsa ödülü savurur kızlarla yer paraları
derya ailesine düşkün gibi
hayırlısı olsun arkadaşlar

Oda kahraman ama öyle demeee.."Gerekli gereksiz konuşma şampiyonu", "Uzayda kibirle savaşma şampiyonu", "Körler sağırlar birbirbirini ağırlar şampiyonu"(diğeri Tefik), en sonuncusu ve en önemlisi "KADIN DÜŞMANLIĞINI KİMSEYE KAPTİRMAMA ŞAMPİYONLUĞU"..

Güzel Türkiye'mizin kendi dalında çok şampiyonluklar madalyalar almış şampiyonlarımızın Bembeyaz listeleri olduğu gibi..kara listemizde Nihat'ta bu bölümde ki şampiyonlukları kimselere kaptırmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…