- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
kızlar farkettiniz mi taner birden kadınları sevmeye başladı.bu zamana kadar "bunlar niye gelmiş,yakışmıyorlar,gitsinler,erkek gücü lazım"diyen taner birden pozitif ayrımcı kesildi.finalde kadın görmek istiyormuş,mutlaka kadın olmalıymış.özgeyi taçmini görmek istersin tabi asena olsa görmek ister miydin?
taner çocuk gibi takıldı,grup olmadı,şımardı ama yeri gelince de çok kurnaz davrandı.özgenin hiç bir iddiası yok o gitseydi o zaman.deryanın efendiliğini çok pis kullandılar.
akşam derya giderse o nihatın sevincini görmek istemiyorum yaaa.gerçi bu sefer nihat için taner ve tefik kalacak rakip olarak.onların kuyusunu kazmaya başlayacak.
Aynı asenedaki gibi yumruğunu sallayacak tepinip duracak derya giderse pis pis sırıttıp duracak
bu sahneyi görmek istemiyorum
Aynı asenedaki gibi yumruğunu sallayacak tepinip duracak derya giderse pis pis sırıttıp duracak
Bende hiç istemiyorum keşke nihat gitseydi adadan huzur gelirdi belki
Felsefikti şimdide kahraman oldu nihatcık kendini nerede görüyorsa artık
hayıııııııııııııııır
sirf adaya degil tüm türkiyeye huzur gelecek, konusmalari insani fitil ediyor cünkü artik
Adam mıllete yatıyo baska birsey yapmıyo dıyo kendının bır farkı yok ki..Ates yakıyo odun topluyo dıye kendını survıvor a layık goruyo.Kızlara laf atıyo ama kendı yemegını yapmaktan aciz.Yok böyle dans dan da Derya ya oy atmaya alısık bir milletiz inşallah bu aksam tefik gider de nihatın bundan sonra ki hallerini görürüz bakalım ne yapıcak
taçmin konuşmaya başlayınca değiştiriyorum kanalı zaten, mıy mıy mıy o çırtlak sesiyle uzatıyo da uzatıyo ömür törpüsühele o taçmin etrafta "pozitifim pozitifim" diye gezmiyor mu?ya senin neren pozitif o salık duruşun mu?o hayattan tiksinmiş bakışların mı,o bezgin bekir tavırların mı?kendini pozitif olduğuna inandırmaya çalışıyor herhalde kedi yavrusu.
aynen katılıyorum canım...kızlar hazır olun bu akşam derya gidicek gibi...
ve taner kendinden beklenmicek bi kurnazlıkla deryayı smse yolladı..
deryayı takdir ederdim ama ona okadar kızdım ki,etrafımda böyle bi erkek olsun istemem,
sen hangi akla hizmet tanerin gazına gelirsin,hiçmi kendi fikrin yok,neden kendini koyun gibi kullandırıyosun,kendini savunmaktan aciz bi insan eşini dostunu nası korur,,asla ama asla tavrını onaylamıyorum,
of çok kızdım deryaya :))
resmen bile bile lades dedin..
bence sırf bu yüzden bile gitmelisin...
Yapacak aynısını belli zaten deryaylada arası yok mutluluktan havalara bile uçar bu nihat
Türkiye rahata erecek inşallah gidince kavuşur vatanına sonunda ağlar zırlar 2 gün sonrada tvlerde izleriz artıkk
Tabi canım ya yaptığı bişi yokki zaten ancak çenesini çalıştırıyor adam laf atıyor herkese kendini kahraman ilan etti resmen sanki zorro gibi görüyor kendini bi kılıcı eksiktefik gitse aç kalır bu nihat ya tanerde çekti biraz kendini balıkta vermez buna şimdi
Şaka maka ama adamın ciddi psikolojık sorunları var ya bı seda sayanla ılıskısı olunca gundeme gelmıstı o kadın da tvye baktıkca hayatının hatasını yaptıgını anlamıstır heralde
dinle canım biz<m içinde dinleoff ya bunaldım ben nihatın "benim olmazsan taciz ederim"şarkısıyla efkar dağıtam bari
pascal nihat'i hirpalar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?