Survivor "Yeni" Show Tv

Aynı asenedaki gibi yumruğunu sallayacak tepinip duracak derya giderse pis pis sırıttıp duracak

bencede derya gider, nihonun bahsettiği halk seviyo nihoyu ve nihonun tayfasını

kızlar hazır olun bu akşam derya gidicek gibi...
ve taner kendinden beklenmicek bi kurnazlıkla deryayı smse yolladı..
deryayı takdir ederdim ama ona okadar kızdım ki,etrafımda böyle bi erkek olsun istemem,
sen hangi akla hizmet tanerin gazına gelirsin,hiçmi kendi fikrin yok,neden kendini koyun gibi kullandırıyosun,kendini savunmaktan aciz bi insan eşini dostunu nası korur,,asla ama asla tavrını onaylamıyorum,
of çok kızdım deryaya :))
resmen bile bile lades dedin..
bence sırf bu yüzden bile gitmelisin...

Felsefikti şimdide kahraman oldu nihatcık kendini nerede görüyorsa artık

Adam mıllete yatıyo baska birsey yapmıyo dıyo kendının bır farkı yok ki..Ates yakıyo odun topluyo dıye kendını survıvor a layık goruyo.Kızlara laf atıyo ama kendı yemegını yapmaktan aciz.Yok böyle dans dan da Derya ya oy atmaya alısık bir milletiz inşallah bu aksam tefik gider de nihatın bundan sonra ki hallerini görürüz bakalım ne yapıcak

Son düzenleme:
ben acunun var mısın yok musun da yarışmacı tercihlerini çok beğenirdim tam adamlarını bulmuş derdim.ama bu son survivordaki seçimleri çok kötüydü ya.ünlülerden sadece nihat ünlü o da medya maymunu olarak.gerisi boş.gönüllülerdeki kızlar çok pasifti.seçimler çok kötü.

haa bir de acuna sormuşlardı ebru destanı niye seçtiniz diye.ne dedi biliyor musunuz?
"ebruyu sevmeyen tek bir insan bulamazsınız herkes bayılıyor bu kıza
üstelik şimdiye kadar kimseye laf atmışlığı yoktur".bilmesek eski magazinlerdeki formdaki halini.herkese bir laf atardı.şimdi emekli oldu da anca duruldu acuncum.

hayıııııııııııııııır

Yapacak aynısını belli zaten deryaylada arası yok mutluluktan havalara bile uçar bu nihat

sirf adaya degil tüm türkiyeye huzur gelecek, konusmalari insani fitil ediyor cünkü artik

Türkiye rahata erecek inşallah gidince kavuşur vatanına sonunda ağlar zırlar 2 gün sonrada tvlerde izleriz artıkk

Tabi canım ya yaptığı bişi yokki zaten ancak çenesini çalıştırıyor adam laf atıyor herkese kendini kahraman ilan etti resmen sanki zorro gibi görüyor kendini bi kılıcı eksik tefik gitse aç kalır bu nihat ya tanerde çekti biraz kendini balıkta vermez buna şimdi

hele o taçmin etrafta "pozitifim pozitifim" diye gezmiyor mu?ya senin neren pozitif o salık duruşun mu?o hayattan tiksinmiş bakışların mı,o bezgin bekir tavırların mı?kendini pozitif olduğuna inandırmaya çalışıyor herhalde kedi yavrusu.

taçmin konuşmaya başlayınca değiştiriyorum kanalı zaten, mıy mıy mıy o çırtlak sesiyle uzatıyo da uzatıyo ömür törpüsü

aynen katılıyorum canım...

Şaka maka ama adamın ciddi psikolojık sorunları var ya bı seda sayanla ılıskısı olunca gundeme gelmıstı o kadın da tvye baktıkca hayatının hatasını yaptıgını anlamıstır heralde

Şaka maka ama adamın ciddi psikolojık sorunları var ya bı seda sayanla ılıskısı olunca gundeme gelmıstı o kadın da tvye baktıkca hayatının hatasını yaptıgını anlamıstır heralde

Aynen ben de öyle düşünüorum napmışım ben diodur bence

off ya bunaldım ben nihatın "benim olmazsan taciz ederim"şarkısıyla efkar dağıtam bari
dinle canım biz<m içinde dinle
akşam belli oluyomu kızlar sonuç ev işlerini bitireyim başlayana dek

çok ağzı laf yapıyo demek adam olduğunu göstermez nihatın erkek dediğin az konuşur öz konuşur aman öyle eşim olsun istemezdim dır dırıyla yer insanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…