Survivor "Yeni" Show Tv

Bencede nihatın hayranları yüzünden (öyle birinin nasıl hayranı oluyor onuda anlamıyorum ses desen ses yok insanlık yok tip yok) derya gidecek. Ve bende birdaha bu yarışmayı izlemicem eğer derya bu akşam giderse.

Şaka maka ama adamın ciddi psikolojık sorunları var ya bı seda sayanla ılıskısı olunca gundeme gelmıstı o kadın da tvye baktıkca hayatının hatasını yaptıgını anlamıstır heralde

Acaba sedada seyrediyormu yarışmayı :44: nihatı her gördüğünde saçlarını yolmazsa neyim

off ya bunaldım ben nihatın "benim olmazsan taciz ederim"şarkısıyla efkar dağıtam bari

Dağıt bacım yarasın

Kimle kim oylamaya çıktı şimdi?
Tefik'le Derya mı?
Gece kaçırdım ya

Deryayla tefik çıkacak ama deryanın şansı yok gib geliyor keşke gitmese

tefik gitmesin ya
Derya'da efendi biri hakediyo yarışmayı ama ben Tefik'ciyim

Bilmiyorum ya ben öyle dusunmuyorum aslında belki gitmesini istemedigimdendir ama bızım mılletımız deryayı yollarsa artık pes derim yani..

Evet tefikle derya oylamadalar.
İnşallah Tefik gider de kurtuluruz..

:84:inşşşşşşş... çok gıcık alıyorum o teyfikten yaa.. konuya direk daldım ama

hele nihat adam kamerayı görünce konuşma tarzı değişiyo ya.. resmen oynuyor..

ama bakın görün teyfikle sonları ii olmıcakk

tefik sinsidir.
tefik yalakadır.
tefik gitsin
şimdi efenim ben düşünüyorum ki tefik baktı türkiye'de manyak çok o yüzden nihat'ın oy potansiyeli yüksek ben bunun ekürisi olursam benimde oy potansiyelim yükselir.. seni kurnaz seni...
umarım bugün elenirsin nihatın da aç kalır
ayrıca nihat doğan sürekli yarışmayı bi gönüllü kardeşim kazansın diyor da ne bu hırs ne bu celal yarışmalarda kendini yırtıyor kazanayım finale kalayım diye alkış sana çok zekisin onu anca senin zeka seviyendekiler yutar nihatcım biz kaçın kurasıyız :82:

Gerçekten enteresan ınsanlar ya özü sözü bir olmaktan delıkanlılıktan falan bahsedıyolar ama herkes ızledı yanı daha adalar bırlesmeden oyunlarda ve konseyde bırbırlerını bes dakıka gorunce uyuz olmuslardi o ona ajdar diyodu yok o ona recetesını yazıcam adam edıcem dıyodu sımdı noldu
düşmanımın düşmanı dostumdur
Delıkanlılık bu kadar basit birsey olmasa gerek..

ee gorunen koy klavuz istemiyor canim..adam da gel beni hirpala tipi var

Aynen öyle yaa dengesiz zaten kavgacı bir ruhu var nihatın

Bilmiyorum ya ben öyle dusunmuyorum aslında belki gitmesini istemedigimdendir ama bızım mılletımız deryayı yollarsa artık pes derim yani..

Derya kalmalı bence dengeyi sağlıyor birazda sakinliğiyle,ama sonuç ortada bence tefik kalacak oy verenlerde kesinlikle nihat fanatikleri olacaktır

Derya gitmemeli ya
Tam bi survivor o nihata katlanmak zor iş
Adam bunu başarıo sakinliğini nasıl da koruo

Başkası olsa varya atlardı nihatın tepesine ..

Helal olsun deryaya da çok efendi bir çocukmuş ...

sanki bu Tefik Özge'den hoşlanıyo gibi geldi bana yoksa benmi paranoya yaptım:)
ama ona davranışları değişti dikkatli izlediyseniz hehe

Kucağına almalar hayatımın kadını demeler 2 lafından biri özge ben öyle düşündüm yani çocuk gibi taner ya

kızlar benim gibi özgeye ve taçmine sinir oluyomusunuz?
özge çok çakal geliyor bana..mıy mıy ne oyun kazanabiliyor ne adaya bişe katabiliyor.
tek bildiği dedikodu ve memelerini sergilemek.
bide onca insanın izlediği programa sürekli alt mayoyla dolaşmak bana abes geliyor.bari üstüne kısa şort giyse.alt mayonun üstüne bide uzun penyesini giyince çok çirkin bi görüntü oluyor.
hanım kızımız süreki yatmasına rağmen ödül oyunlarında karnı doyuyor..
nası bi ödül sistemi var çözemedim zaten,sürekli yiyip içip geziyolar...

ayyy taçmin sana illet oluyorum..
denizde yüzerken yakaladığı taner'den utanmasa dokunulmazlığı kendisine vermesi için yalvarıcak nerdeyse.bir zamanlar taner ada'da ki en itici insandı onun için.
nedense böyle menfaatçi insanları hem anlıyorum hem de çok fena uyuz oluyorum.
artık ünlü arkadaşlarıda oldu, rahat olsun. o ünlüler bakalım istanbul'da senin yüzüne bakıcaklar mı pembe yanak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…