aynen, bir de ikidebir "benden özür dilemedi" olayı..sen kimsin yaa? özür dileme lütfunda bulunacaklar..özge ve taçmin varken bu sonuç çok saçma oldu eğer derya elenirse çok yazık olur umarım smsi alır teviğin konuşmalarından hiç haz etmiyorum insanları acayip küçümsüyor kendini çok fazla bi halt zannetmeye başladıtevik gitmeli bu hafta
aynen, bir de ikidebir "benden özür dilemedi" olayı..sen kimsin yaa? özür dileme lütfunda bulunacaklar..
al nihatı vur tefiğe..inş Derya elenmez..
oy için nihatın yanında, nihatın faları onu destekler diye yamağı oldu resmentefik çok feci oynuyor nihatla eğer elenmezse nihata tekmeyi vuracak şimdi susuyor sinsice
bence taner cok kurnaz.
deryaya cok pis emrivaki yapti, kizlari finalde istiyorum dedi
ama asil demek istedigi
deryayla finale kalmak istemiyorum
cünkü cok iyi biliyor öyle olursa derya kazanir
ve cok iyi biliyor ki derya gidecek bu aksam
taner kurnaz kızlar da bi o kadar kurnazsen güçlüsün sen böylesin diye gaz verip göndermek istiyorlar deryayı .özge de mıyımıy sen gidersen bir yanım eksik kalır dioo tüm gidenlerin arkasından bu kızın eksildiğini de görmedimm derya gibi güçlü rakibi hiç biri istemiyorrr
destuuuur sultan nihat han hazretleri konuşuyo,halk kahramanları asla unutmaz diyo,
yahu naptında kahraman oldun bi bana söyler misin, teee allahım, adam miami yi fehtetti herhalde biz bilmiyoz, kahraman oldu
kendi işini yapmaktan bile aciz, cak cak cak anca konuşmayı bilirsin, boş ve gereksiz beylik laflar etmeyi bilirsin, başkada bişey bildiğini yaptığını göremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?