Survivor "Yeni" Show Tv

tanerde kadınlara düşman değilmiydi arkadaşlar kızlara sataşıyodu garibime gidiyodu benimde ne biçim gızsınız yemek yapmayı bilmiyosunuz diye sataşan taner değilmiydi akladı kendini birden bire..

bence hem tefik hem de derya için çok erken ikisini de son dörtte görmek isterdim bu hafta ya özge ya da taçmin gitmeliydi.bunun dışında deryanın çok pasif olduğunu düşünüyorum bu sessizlik değil artık abartıyo bi de normal hayatta da böyleyim diyo sen aileni nasıl koruyosun çok merak ediyorum doğrusu

taner tefik nihat derya finale kalmalıydı bence :97: bu olay çok saçma oldu..tefikin kazanmasını istiyorum ama deryada gitsn istemem derya gidince güzel bi survivor izleyemeyizki..rekabet ortadan kalkar..taçminle özge ne işe yarıyo orada bilmiyorum...hele özge..neden gelmşse ne oyun kazanabiliyo ne bi rolü var..Bu akşam biticek survivor

Sosyete güzelinin surviveda ne işi var anlamadım? Bol,bol dekolte göstermek için manken mesleğinde magazin sayfalarını süslemek için herhalde, derya ise konuşmuyor ay ben sessiz insanları hiç sevmem acaip sinsi olurlar antipati geldi bana! Daha önceki surviveri zevkle izlemiştik bu ünlülerin hepsi falso!

Eğer Derya elenirse bende izlemicem bir daha survıvor falan. Dün akşam bile o kadar gerildimki nihatı gördükçe sinirlerim kaldırmıyo o pislik adamı görmeyi iğreniyorum onun karakterinden ve şortundan. Buradan bi arkadaş piknikçi şortu demişti onun şortu için aklıma gekdikçe gülüyorum o kelimeye. Piknikçi şortu Umarım tefik elenir. Derya falan da susmaz da politik olur umarım biraz onlarda. Taçmin ve özgeden vazgeçtim artık elenebilirler özellikle özge dün akşamki yarışta hiç çaba göstermedi. Kayacak diye ödü kopuyo. Kay biraz ölmezsin yani koskoca survıvora katılmışsın o kadar korkak olma. Umarım son 3e derya taner ve taçmin kalır

aynen, bir de ikidebir "benden özür dilemedi" olayı..sen kimsin yaa? özür dileme lütfunda bulunacaklar..
al nihatı vur tefiğe..inş Derya elenmez..

Son düzenleme:
nihatın konuşmaları artık eziyet gibi geliyor yahu iyi ki bi miamiye gitti zaten yok beni halkım tanıdı caddede felan çok dugulandım havaalanında
polisler tefikle bundan şüphelenmiş adam sırf kıl tabi kaptan mağara adamı böğğğ
taneride tebrik ediyorum iyi yaptı...meteriylede kavuştu
deryayı sevemiyorum ama yarış sonuna kadar kalmalı ...

tefik çok feci oynuyor nihatla eğer elenmezse nihata tekmeyi vuracak şimdi susuyor sinsice
oy için nihatın yanında, nihatın faları onu destekler diye yamağı oldu resmen
yemeğini pişiriyo, yatağını hazırlıyo, donunu yıkıyo
ay inş gider bu akşam

dün o havuzda gördük nihat doğanın erkekliğini

düz duvara tırmandı lafının atası belli oldu

nihatı destekliyorum kızlar inşallah kazanır...bencee adada kim dedikodu yapmıyo ki....herkes yapıyo malesef...

inşşallah derya elenir bugünde ...

bu durumda eğer derya giderse çok üzülücem,büyük haksızlık olucak..tanerin kurbanı olucak tefik,çünkü bence tanerin bi amacıda ciddi anlamda deryayı ordan yollamak,tefikin kazanabilme ihtmalinin yüksek oldunu tanerde bilio sms de,,güçlü bi rakip derya hepsi için! tanerde kafayı çalıştırdı bence hemen deryayı atttı ortaya.yazık olucak..inşallah tefik giderde şu nihat bi kalır ortalıkda!

destuuuur sultan nihat han hazretleri konuşuyo, halk kahramanları asla unutmaz diyo,
yahu naptında kahraman oldun bi bana söyler misin, teee allahım, adam miami yi fehtetti herhalde biz bilmiyoz, kahraman oldu
kendi işini yapmaktan bile aciz, cak cak cak anca konuşmayı bilirsin, boş ve gereksiz beylik laflar etmeyi bilirsin, başkada bişey bildiğini yaptığını göremedik.

Son düzenleme:
bence taner cok kurnaz.
deryaya cok pis emrivaki yapti, kizlari finalde istiyorum dedi
ama asil demek istedigi
deryayla finale kalmak istemiyorum
cünkü cok iyi biliyor öyle olursa derya kazanir
ve cok iyi biliyor ki derya gidecek bu aksam

taner kurnaz kızlar da bi o kadar kurnaz sen güçlüsün sen böylesin diye gaz verip göndermek istiyorlar deryayı .özge de mıyımıy sen gidersen bir yanım eksik kalır dioo tüm gidenlerin arkasından bu kızın eksildiğini de görmedimm derya gibi güçlü rakibi hiç biri istemiyorrr

valla derya giderse cok üzülürüm, bu zamana kadar efendiligiyle, basariyla götürdü oyunu
bi tefik icin elenirse yazik olur
hemde nihat pisliginin havasindan gecilmez
sizden 2 kisiyi eledik diye :S

Taner kazansın bizi güldürüyor derya daha önce yeterince kazandı parası olmayana çıksın şans

özge adam gibi çıkıp diyebilirdi ben güçsüzüm gidersem gideyim ne olacak diye kız bütün gün yüzüyor güneşleniyor bide paşa paşa ödüllere gidiyor bir de ebru destan'ı sms de yendikten sonra halk tarafından takdir edilmek çok güzel diyo Allah için çok doğru özge seni çok takdir ediyoruz .. ye,iç,yat,s...

kızlar farkettiniz mi taner birden kadınları sevmeye başladı.bu zamana kadar "bunlar niye gelmiş,yakışmıyorlar,gitsinler,erkek gücü lazım"diyen taner birden pozitif ayrımcı kesildi.finalde kadın görmek istiyormuş,mutlaka kadın olmalıymış.özgeyi taçmini görmek istersin tabi asena olsa görmek ister miydin?

taner çocuk gibi takıldı,grup olmadı,şımardı ama yeri gelince de çok kurnaz davrandı.özgenin hiç bir iddiası yok o gitseydi o zaman.deryanın efendiliğini çok pis kullandılar.

akşam derya giderse o nihatın sevincini görmek istemiyorum yaaa.gerçi bu sefer nihat için taner ve tefik kalacak rakip olarak.onların kuyusunu kazmaya başlayacak.

Felsefikti şimdide kahraman oldu nihatcık kendini nerede görüyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…