Gızlar iyi akşamlar hepinizeOOOOOOOHHH YEEEEAAAAAAAAHHHHH
dilerim tefiiiik gider:18::18::18::18::18:
deryayı kötüleyip oyları etkileyecek adam sanatçı işte sanat icra ediyo hokkabaz madrabaz[ındent]acun kesin deryayi yollar cünkü hep nihat üzerine reyting aliyor
teyfik olmazsa nihat konusmaz
konusmayincada reyting olmaz
allahım hala konusuyoyr ya cildiricaaaaaaaam, ne alip vermedigin var deryayla senin
[/ındent]
beyaz showdan survivor adasına bağlantı yapılmıştı ozaman adada nihat taner taçmin ve özge vardı finale bunlar giriyor birinci nihat olmuş galiba 200bin almış diyordu number one tv de alt yazı geçmişti
beyaz showdan survivor adasına bağlantı yapılmıştı ozaman adada nihat taner taçmin ve özge vardı finale bunlar giriyor birinci nihat olmuş galiba 200bin almış diyordu number one tv de alt yazı geçmişti
junıor taneri ben büyütüyorum:))) yani benim oğlum tanerin ufağı gibi çoooook yaramaz[ı]ben bu tanerin çocukluğunu çok merak ettim doğrusu annesi nasıl dayanıodu yahu[/ı]
daha yarışma bitmedi, en fazla 1 hafta 10 gün gecikmeli izliyoruz öyle bir şey yok.. 100 bin tl almış Nihat adaya gitmeden, ama tüm ünlüler belli bir ücret karşılığında gittiler zaten adaya ödül değil o maaş gibi bişi :)))beyaz showdan survivor adasına bağlantı yapılmıştı ozaman adada nihat taner taçmin ve özge vardı finale bunlar giriyor birinci nihat olmuş galiba 200bin almış diyordu number one tv de alt yazı geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?