aman deryanın tipini beğenmiyorumki nihatla tanerde malumkarşı atağa geç sende deryaya övgüler yağdır o zaman
bari lebron'u versinler nihat'in yanina
lebron bunu iki katlasın top niyetine, kokonatara basket atsın
aman deryanın tipini beğenmiyorumki nihatla tanerde malum
nihat konuşur kameralara yine susmazbende diuodumki bi tek ben baygınlık geçiriyom heralde bunu izlerken,demekki herkesi baymış bu herif yaa,neyse azcık kafamızı dinleriz çünkü onu dinlicek tefiğide kalmadı artık daha az konuşur bundan sonra böylecede daha az insanı baymış olcak artıköyle mors oldularki bu akşam hiç beklemiyolardı ama yemin ederim ben bile oy attım derya'ya,o kadar efendiki adam,temizlik akıyo resmen adamın yüzünden finale kalmasına çok sevindimm inşallah kazanırda kazanmasada sağlık olsun bu akşam onların mors olduğunu gördüm ya bu bana yeter
survivor'da en şanslı Pascal'dı çünkü o Nihat'ın ne dediğini tam anlamıyordu
ama o bile dayanamadı sonunda Nihat'a saldırdı
survivor'da en şanslı Pascal'dı çünkü o Nihat'ın ne dediğini tam anlamıyordu
ama o bile dayanamadı sonunda Nihat'a saldırdı
doğru dedinde o ses tonu ve o gıcık bakışları bile yetti demekki adamı tahrik etmeyediğerlerinede allah peygamber sabrı vermiş sanırsamki o konuşurken gayet sakin ve soğukkanlılar.ben tv başında fenalık geçiriyom bide ölee uzatıyoda uzatıyo arkadaş traşı kesde sadede gel diyesi geliyo insanın ordakiler nasıl dayanıyo yaa,hap falan mı alıyolar anlamadımkii ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?