Survivor "Yeni" Show Tv

aman deryanın tipini beğenmiyorumki nihatla tanerde malum

ya canım işi bilmiyon beğeniyomuş gibi yapcan, çok zeki dicen, abdominallere bak dicen, boylu poslu dicen

yok vazgeçtim bunları dersen seni kapıya koyabilir

bende diuodumki bi tek ben baygınlık geçiriyom heralde bunu izlerken,demekki herkesi baymış bu herif yaa,neyse azcık kafamızı dinleriz çünkü onu dinlicek tefiğide kalmadı artık daha az konuşur bundan sonra böylecede daha az insanı baymış olcak artıköyle mors oldularki bu akşam hiç beklemiyolardı ama yemin ederim ben bile oy attım derya'ya,o kadar efendiki adam,temizlik akıyo resmen adamın yüzündenfinale kalmasına çok sevindimm inşallah kazanırda kazanmasada sağlık olsun bu akşam onların mors olduğunu gördüm ya bu bana yeter

ya bende şu hanzo nihattan nefret edıyorum one hırs one kın ne bıcım adam ya....tevfık gule gule bababayyyy...oh olsun bı o bı nihat ne gıcık adamlar...darısı nnihatın başına haftaya ınşallah..

haftayi iple cekiyorum..neler olacak bakalim odul oyununuda kazanamaz simdi bu tevfigin esyalarini koklar koklar aglar

survivor'da en şanslı Pascal'dı çünkü o Nihat'ın ne dediğini tam anlamıyordu
ama o bile dayanamadı sonunda Nihat'a saldırdı

nihat konuşur kameralara yine susmaz

Kızlar ben gidioruum artık.
Haftaya burda görüşmek üzere yaşasın anti-nihat kardeşliği :92::92::92::92:

doğru dedinde o ses tonu ve o gıcık bakışları bile yetti demekki adamı tahrik etmeyediğerlerinede allah peygamber sabrı vermiş sanırsamki o konuşurken gayet sakin ve soğukkanlılar.ben tv başında fenalık geçiriyom bide ölee uzatıyoda uzatıyo arkadaş traşı kesde sadede gel diyesi geliyo insanın ordakiler nasıl dayanıyo yaa,hap falan mı alıyolar anlamadımkii ,

oooooooooooooooohh tefik yalakası gitti.
nihat sanki 30 yıllık karısından ayrılmış gibi karnımı kim doyuracak,evimi kim yapacak,donumu kim yıkayacak die kara kara düşünmeye başladı bileeeee..
nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam.
yalnız o malum sitede oyların dağılımına baktımda ülkenin doğusu tefike batısı deryaya oy vermiş..
nihatın aşireti kendini göstermiş anlaşılan...
kendi söylediklerini kendi anlıomu acaba die düşündüğüm nihatın tahrik ve tahkir eden o iğrenç bakışları faklı bi boyuta geçmiş bulunmakta
eee yalnız kaldı artık malum..
tanere yavşar artık yemek yap donumu yıka die..
kendi işini hep başkalarına yaptıran asalak bi tip çnk nihat....
tv başında deliriorum hemde öyle böyle değil yani...

Ayyyy Nihat hizmetçisi gidince nasılda mors oldu Allahım o kadar sevindimki dün akşam ki o görüntüye Nihat hala tefik survıvor olarak kalmalı diyo yaa yolucam adamı ya derya son 3 e gidiyo aldığı sembollerle hangisi daha survıvor acaba nihat bey. Neymiş derya survıvor yaşamamış ulan sen ne yaptın survıvor olarak. Dedikodu ve yalandan başka. Balık mı tuttun ne yaptın. Yatıyolarmış akşama kadar yahu sanane senin pis suratını görmemek için yatıyorlardır. Sen kalkıyosunda ne yapıyosun kocan balık tutsunda pişireyim diye ateş yakmaktan başka. Senin kafanda bin türlü tilki dolaşıyo sen istesende uyuyamazsın. Şimdi ne yiyeceksin çok merak ediyorum heee biirde tefikden rica etseydin de sana balık stoğu yapsaydı şortunuda sana bıraksın değişin o piknikçi şortunu giyme artık

ya birde 20 yaşında ölürüm kızlar kaseti çıkarmış niho birde dizisi varmış.Hangi garip diziyse artık. Ya şimdi kaç yaşındasın bu süre zarfında ne yaptın da bu kadar kasım kasım kasılıyosun bişey olmuşsun gibi. Allah sana akıl fikir versin. Sen o kadar garip bir karaktersinki malesef evlenip yuva bile kuramazsın bu çirkefliğinle

birde dikkatimi çekti deryanın arkadaşları hiç sevinmedi Derya kalıcak diye. Sanki Taçmin; gitsede sembolleri bana bıraksa gibi bekliyordu Taner saf görünüyo ama Deryayı resmen yem olarak attı sms e ama neyseki istediği olmadı. O da şok oldu derya kalınca. Ama derya hala farkında değil kendisine yapılanın. İnşallah efendiliğini hiç bozmazsın Derya kardeş çok sevdim seni ben bu yarışmada.

ya ordakiler degilde seda sayan bu adama nasil tahammül etmis ben bunu cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…