Survivor "Yeni" Show Tv

nihatla olan gereksiz samimiyetini saymazsak,tefikte en az derya kadar beyfendiydi bana göre
ev yapıyor,balık tutuyor,zor şartlarda yaşayabiliyordu.
ama onunda zaafı oyunlardaki başarısızlığıydı..
nihata çok güvendiği için oyunda çabuk pes ediyordu.
bi nevi kendi sonunu kendi hazırladı..
kalan yarışmacılar arasında favorim yok malesef..
derya;fazla ama çok fazla sessiz,avına ulaşmak için sinsice yol izliyor,taner onu sms yollağınıda bile bi dakka benimde fikrim şöyle diyemeyip,körü körüne kabul etti..o esnada benim için bitti derya..
özge;bu kız ödülü kazanırsa şaşırmam,beceriksiz ve mıy mıy bi insan bu aşamaya kadar geldiyse,bundan sonrada finalde olur gibi..şanslı bi yanı var bu kızın..
taçmin;tek başına yada hiç bir gruba dahil olmasaydı eminim ödülü çok rahat kazanırdı,ama sürekli dedikodu yaparak ve son dönemde düşen performansınıda göz önüne alırsak,şansı yok gibi..karakteride zayıf zaten,büyük balık küçük balığı yer...
taner;deli dolu bi çocuk,safını belli edene kadar favorimdi,ama oda ilk fırsatta arkadaşlarını sattı,yani para için yapamıyacağım yok dedi bi nevi..çok kurnaz..derya onun yüzünden gidebilirdi..
nihat;smsle birinci olması garanti sanırım..ve bir çok isimle smste karşı karşıya gelicek,ve bence hepsini smste eleyecek..taneri bile..adaya ne kattığını bende anlamadım,kibirden bahsedip fazla kibirli bi insan,ama ağzı çok laf yapıyor,insanları nası yönlendireceğini biliyor..

dediğim gibi oyunda favorim kalmadı,ama görünen o ki nihat ve derya finalde karşı karşıya gelecek ve eğer son söz smse kalırsa,nihat smste kazanır..

deriiiinss, nerdesin sen olmadan kutlama eksik kaldı valla

benimde favorim kalmadı,baştan taçmin derdim,ama sonra onun gerçek yüzünü gördüm,ee dedim,derya efendi gibi,ama çok sinsi,ben korkarım onun gibi insanlardan,özge iki yüzlü,nihat zaten adam yerine koymam,bi taner güldürüyor bizi,ama o da neaptı belli değil,tefiki sevmesem olsam da ,o adam çok becerikli,evet garip garip konuşuyor,ama yinede bedavaci değil(derya kaldır poponu git bi balık tutmaya çalış,taçmin ve özge de hep hazıra konyor,kıl oluyorum),bi taner ve tefik birşeyler yapıyor,şimdi tefik gitti,bence yazık oldu,deryanın gitmesini isterdim,sevmedim onu,sinsi sinsi bakışlar,tadı kalmadı

Tevige bende uzuldum..acık en cok ıs yapan oydu...

İş yaptı dıyede bagırmıyordu

Nıhatta şu mavı şortunu bır cıkarsa gına geldı

dün akşam ki yarışmada sütun üstünde tek tek durdular ya düşmedenben uykulu gözlerle gördüm :89::89::89:gözümün önüne bu resim geldi nihat tefik taner derya böle arka arkaya durmuşlardıı

tevfik elenmemek,nihatın oy potansiyelinden faydalanmak için nihata yaklaştı ama ters tepti.gerçekten sonuna kadar kalması gerekiyordu ama hatası nihat oldu

nıhat artık ulkemı ozledım bayragımı ozledım dıye aglarken tevfiğiiii özledim der arada.

özge mıymıy ama gelebıldı bu zamana kadar ya,

tacmını de sevmıyorum artık konusması sesı kulagımı tırmalıyor.

derya kazanır gıbı..aama favorım yok artık :)

Derya gitmeliydi yaaa derya gitmeliydi....ben hayatımda bu kadar sinsi ve renk vermeyen bi insan görmedim.kendisini hiç hazetmiyorum.gitmeyi derya haketti yaa.yan geldi yattı hiç bi işe yaramadı.hiç iş yaparken görmedim.ya çok dolmuşummm....yazık

nihatta hiçbir iş yapmıyor ama bu zamana geldi iştekarnını bile doyurmaktan aciz

Deryanın adada kalmasına çok sevindim gerçekten :) inşallah derya kazanır gerci parası pulu var ama olsun :) Tanerde artık meshur oldu derya kazanamazsa taçmin kazansın Tevfik e Nihatla olan yakınlaşmasından dolayı sinir oluyorum yoksa oda hakedenlerden biriydi bence

sms lerde nüfüsündan faydalanırıım diye düşündü bence ama yanıldı

balığı rüyasında görsün kokunutları yesin artık
şimdiye kadar 14 kg verdi
tefikten sonra da bi 10 kg verir artıkk
yada diğer yarışmacılara felsefi konuşma yapar komşusu açken tok yatan bizden değildir der olmadı coconat yicek başka yolu yokkk
burası survivorr

bi zamanlar ceyda ama şimdi özge survivor yarışmasını "ünlüler-gönüllüler-göğüsler" şekline dönüştürmüştür.maşallah güzel kız ama

Son düzenleme:
yok ceydayla kimse boy ölçüşemez, nadide sultan dışında

bi zamanlar ceyda ama şimdi öze survivor yarışmasını "ünlüler-gönüllüler-göğüsler" şekline dönüştürmüştür.maşallah güzel kız ama

adanın havası suyu yaradı kızlara
taneri bulduğu şifalı çamur yarıyor olmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…