Sonrası kısmında hala tek tük tüy var sanki bunlar dönen tüylermi? izler ne kadar zamanda geçiyor?
İznin olursa ismini ve soyismini vererek referansla gitmek istiyorum. Öğrenci olduğum için indirim olursa çok iyi olur benim için. Olurmu?
Aradım canım konuştum teşekkür ederim önerilerin için. Kısmetse yüzümden başlayacağız küçük bir bölüm üzerinde deneyelim memnun kalırsan devam ederiz dedi. 1980'den beri yapıyorlarmış ciddi uzmanlar bence konularında.
Aradım canım konuştum teşekkür ederim önerilerin için. Kısmetse yüzümden başlayacağız küçük bir bölüm üzerinde deneyelim memnun kalırsan devam ederiz dedi. 1980'den beri yapıyorlarmış ciddi uzmanlar bence konularında.
Aynen öyle hem taksite giriyormuşum gibi bütçe ayırmış olurum. ama ben yüz bölgesinden başlayacağım için izler konusunda korkuyorum. sakal görüntüsü bırakacak gibi geliyor..
merhaba bilgilendirdiginz için öncelikle çok teşekkur ederım .iğneli epilasyon konusuna yaptırıp memnun kalan insanın görüşüne ihtiyacım vardı. size bu işlemi yapan kişinin adı ne acaba ? birde bakırköydeki süsen dimi.bazıları yanık konusunda olumsuz yorumlar yapmış da kafam karştı bıraz.dakikası acaba ne kadr ? birde nerelere yaptırdınız anladıgım kadarıyla bacak komple ve popo bölgesi dimi ? toplam ne kadar maliyeti oldu size cevap verirsniz memnun olrum :)
merhaba bilgilendirdiginz için öncelikle çok teşekkur ederım .iğneli epilasyon konusuna yaptırıp memnun kalan insanın görüşüne ihtiyacım vardı. size bu işlemi yapan kişinin adı ne acaba ? birde bakırköydeki süsen dimi.bazıları yanık konusunda olumsuz yorumlar yapmış da kafam karştı bıraz.dakikası acaba ne kadr ? birde nerelere yaptırdınız anladıgım kadarıyla bacak komple ve popo bölgesi dimi ? toplam ne kadar maliyeti oldu size cevap verirsniz memnun olrum :)
Aradım öğrendim herşeyi en kısa zamanda başlayacağım. Biraz birikmişim vardı ama atık yeri belli :) konuştuk güven veriyor, yüz bölgesi için dedim ama sözleşme yapmadıklarını resmi bitirme garantisi veren bir evrak vermediklerini söylediler. bunun yerine küçük bir bölge üzerinde başlamamı, çıkmadığını gördüğümde diğer bölgelerde devam etmemi önerdiler bana da mantklı geldi. Peki sizce yüzü tamamen bitirmek 1000 tl'mi tutar 2000 tl'mi :)
Evet suan da kalan o tek tükleri bitiriyoruz izler icinde zamanla hepsi gecicekler derim dümdüz olacak
Merhaba Pınar Hanım fotoğraflarda görünen o kırmızı izler geçti mi? bende diz altı bacak için yaptırıyorum benzer izler bende de oldu zamanla geçiyor mu merak ediyorum
siz yaptırıp memnun kaldınız mı acaba ?Aradım öğrendim herşeyi en kısa zamanda başlayacağım. Biraz birikmişim vardı ama atık yeri belli :) konuştuk güven veriyor, yüz bölgesi için dedim ama sözleşme yapmadıklarını resmi bitirme garantisi veren bir evrak vermediklerini söylediler. bunun yerine küçük bir bölge üzerinde başlamamı, çıkmadığını gördüğümde diğer bölgelerde devam etmemi önerdiler bana da mantklı geldi. Peki sizce yüzü tamamen bitirmek 1000 tl'mi tutar 2000 tl'mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?