Suskunlar Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
TİM'S Production, 4 çocukluk arkadaşın intikam hikayesini anlatan 'Sleepers' filminden yola çıkarak 'Suskunlar' isimli diziyi çekmeye hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosu için hazırlığın sürdüğü dizinin 2 başrol oyuncusu belli oldu. Son iki yıldır atv'nin 'Aşk ve Ceza' dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Murat Yıldırım ile son olarak 'Mavi Kelebekler' dizisinde konuk oyuncu olan sarp Akkaya, 'Suskunlar' için el sıkıştı.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağatay Tosun oturacak.

Suskunlar dizisinin hangi kanalda gösterileceği daha belli olmadı. Dizinin atv kanalında gösterilmesi bekleniyor

Show TV'nin TİM'S imzalı yeni dizisi 'Suskunlar'ın çekimleri başladı. Dizide Murat Yıldırım ve Sarp Akkaya'ya başrolde Aslı Enver eşlik ediyor.

Muhteşem Yüzyıl'ın kanal değiştirmesi ardından yeni dizi ataklarına başlayan Show TVü yakında yine iddialı bir diziyi ekrana geirmeye hazırlanıyor. Tim's Production imzalı olan Suskunlar isimli dizinin çekimleri bu hafta başladı. Suskunlar başlarına çok acı bir olay gelen dört çocukluk arkadaşın intikam hikayesini konu alan Bradd Pitt'li ünlü 'Sleppers' filminden yola çıkılarak hayat geçiriliyor.

Ezel'in senaristi Pınar Bulut'un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğuna reklam dünyasının ünlü ismi Umur Turagay oturuyor. Murat Yıldırım'ın Ecevit karakterini oynadığı dizide, Ecevit'in en yakın arkadaşı Bilal'i de Sarp Akkaya canlandırıyor. Güven Murat Akpınar ve tugay Mercan'ın da diğer önemli rollerini oynadığı dizinin kadın başrol oyuncusu için uzun zamandır büyük bir cast çalışması yapılıyordu. Sedef Avcı'ya teklif götürülmiş fakat başka bir diziyle görüştüğü için vazgeçilmişti. Tim's Production başından beri akılarından olan Aslı Enver'le anlaşma imzaladı. 4 yıl süren ilk projesi 'Kavak Yelleri'yle yıldızı parlayan Enver, Suskunlar'da Ahu karakterini canlandıracak.

Aslı Enver dizidide dört arkadaşın da aşık olduğu güzeller güzeli bir kızı canlandıracak. Ahu yıllar sonra Bilal(Sarp Akkaya) ile aşk yaşarken Ecevit(Murat Yıldırım) tekrar hayatlarına giriyor, böylece herşey değişiyor. Eski defterler yeniden açılıyor ve Ahu ile Bilal'in bütün düzeni bozuluyor.

[video=youtube;OgJtqKYePkE]http://www.youtube.com/watch?v=OgJtqKYePkE&feature=related[/video]

Ne zaman başlıyor bu dizi,murat yıldırım nerede oynarsa ben o adamın oynadığı dizilere bayılıyorumm..

Sleepers en etkilendiğim filmlerden biriydi
Ve çok cesur sahneleri vardı
Acaba bu filmi Türk dizisi haline nasıl getirecekler
Filmin konusu ıslahevinde çocuklara yapılan şiddet ve çoğunlukla cinsel istismar
Erkek çocuklarına tecavüz sahneleri gösteriliyordu bunu bir Türk dizisine uyarlamanın zor olduğunu düşünüyorum
Film son derece mide bulandırıcı,ama malesef ki gerçek bir olaydan alındığı söyleniyor
Filmin sonunda bu olayların yaşandığına dair hiçbir kanıt devlet tarafından bulunamadı yazıyor ama
hikayenin sahibinin bu olayların yaşandığında ısrarlı olduğu da ekleniyor
Bakalım dizi nasıl olacak

bende çok merak ettim bu diziyi fragmanlarından.aşk dışında bir dizi izlemek iyi olacak.biraz farklılık getirecek.ayrıca istismar konularınada dikkat çekecekdir.en azından bilinçlendirici programalr yapılır.

sleepers mükemmel bir filmdi dizide aynı tadı verirmi bilmiyorum ama oyuncu kadrosunu başarılı buldum umarım reyting kurbanı olmaz

suan o kadar dizi sektörü sıkdıki hepsinde bence saçmaladılar arasında bence bu büyük bir patlama yaratacak konu değişik filmle bir tutulcağını pek sanmıyorum film biraz kötüydü o sahneler olmadan güzel bir seyir izlicez son zamanlarda aşk meşk sıkdı artık gerçeğe yakın diziler her zaman tercihimdir demedi demeyin bu dizi çok tutulcak

filmle bunu kıyaslama yapmadan izlemeliyiz muhteşem yüzyıl gerçeği yansıtmıyor mesela bu dizide filmin gerçeğini yansıtmıcakdır( yansıtamazda)

dizide sanki bir "EZEL" havası var. ben izliycem bu akşam beğeneceğimi düşünüyorum.

murat yıldırım kadroda diyee merakla beklediğiim dizi perşembede adam akıllı bişey yok tvdee ama iim parçalana parçalana izliyorum şuan neyin kopyası çakmasıdır bilemem izlemedim diğer filmi ama fatmagülden onkat daha güzel bisenaryo....

bu gece izleyecek hiçbişeyim yoktu .....ilk başlarda izlemeyeceğim dedim...çocuklara yapılanlardan dolayı
ama kendime engel olamadım ....ilk bölüm olarak çok iyi çocuklara dayak bölümlerinde kapatıyorum kuzularım uyumadı daha

bence izlenir...fatmagüldü vs. iyice sıktı insanlarıı

Bence de Fatmagülden daha iyidir.beğendim ben.ama çocukların haline çok üzüldüm yaa.bu hormonlardan mıdır nedir ağlaya ağlaya izledim.hep böyle çocukların halini göstereceklerse izleyemem herhalde...

Bence de Fatmagülden daha iyidir.beğendim ben.ama çocukların haline çok üzüldüm yaa.bu hormonlardan mıdır nedir ağlaya ağlaya izledim.hep böyle çocukların halini göstereceklerse izleyemem herhalde...

hamilesin sanırım bu durum anne oluncada devam ediyor cnm ....bende senin gibi düşündüm ama kapatıyorum o sahneleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…