Suskunlar Show Tv

bazi sahnelere bakamadim ama gercekten güzeldi icim sizladi yaaa

Suskunların Suçu Ne olsaymış ya filmin adı...bu saate uygun bir dizi değil bence benim bile psikolojim bozuldu...

bir insan insanlıktan nasıl bu kadar çıkabilir ve bi vahşiye dönüşebilir üstelik masum çocuklara karşı hayretler içinde içim acıya acıya izledim bela okumadan da edemedim kendimi çünkü malesef ki bunlar hayatımızın gerçekleri ve bilmediklerimiz...

kardeş gibiydiler..Robert de nironun filmi,o filmden esinlenilmiş..dileyenler filmide izleyebilir..ağlamak istemeyen izlemesin...

çocuklara işkence ya da kötü muamele yapılan filmleri dizileri izleyemiyorum
kıyamam ya
en kötüsü de böyle şeylerin gerçekten yaşandığını bilmek

Ben cok beğendim diziyi uzun zamAndir heyecanla takip edebileceğim dizide yoktu sonuçta dizi cok kaptırmadan seyretmek en iyisi

[video=youtube;8DfA4uvKEmc]http://www.youtube.com/watch?v=8DfA4uvKEmc[/video]

hele bu şarkıya bayıldım
tamamı daha nete düşmese de paylaşmak istedim

[video=youtube;JYg1KCSQFLo]http://www.youtube.com/watch?v=JYg1KCSQFLo[/video]

eşim de ben de çok beğendik... çok etkileyici.. bence tek sorun erken olması.. kızım uyanıktı o sahnelerde kanalı değiştirdim ama benim cadı tutturdu o çocukları istiyorum diye alemin kralına takıldık 2-3 dk sonra geri döndük ...

başlangıçta sleepers bu deyip burun kıvırdım
ama izlemeden de duramadım çünkü aslı enveri ve tefo:) yu çok severim
ama beğendim bence güzel olmuş
son zamanlarda pozantı cezaevinde yaşananları da gündeme getirdiğini düşünürsek çok iyi oldu bence

eşimde bende özellikle hapisanede yaşanan trajediden çok etkilendik vadikolik eşim ben artık bu dizinin müdaviniyim dedi..evet türkiye gerçeği ve çok acıııııı

bu dizi baklava çaldıkları için hapse düşen çocuklar vardı ya onları anlatıyormuş.yani onlardan esinlenmişler.fakat bazı eleştirmenlerde kardeş gibiydiler filminden alınmış diyor.bende izlerken ilk aklıma o baklava çalan çocuklar gelmişti.dizi konu olarak değişik ama insanın çocuklara yapılan işkencelerde içini acıtıyor.neydi o çıplak bırak dayak at ve tecavüz iğrençti.çok kötü oldum.birde erken saatte.saat olarak değiştiriimeli.yada yapılan işkenceler azaltılmalı.

İlk bölümü zaten defalarca tekrar etti sanırım 3 defa izledim ama gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık..

bugün yeni bölüm yok galiba :/ tekrar gibi özet veriyorlar çünkü...

Herkes çok beğenmiş bu diziyi tanıtım fragmanı ilgimi çekmemişti ama yorumlar iyi izleyeceğim galiba

hapishanede geçenleri izlemeye dayanamıyorum...

hapishanede geçenleri izlemeye dayanamıyorum...

aynen ben de dayanamıyorum yaa.. ama mükemmel bir dizi olmuş.. her ne kadar yüreğime bişey otursada, ağlamaklı olsamda
bu ecevit e niye arada şerif diyorlar isimleri gerçekte hangisi anlamadım ben??bazı yerleri kaçırmış olabilirim

bir de izleyen warsa konu kısmen yılmaz güneyin " duwar" filmine benziyor.. yani aslında gerçek olanlar o filmde de anlatılmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…